Jer pored ostalih ide glabanje kur..!
To je njihov maksimum
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa ja mislim da ima razlog što ga je skinuo s gola. Vjerovatno neće da produži ugovor..
Pa to im je cilj postojanja i najveci uspjeh,uzeti nama bod ili 3. Sto se tice Pranjica vrh igrac,treba pratiti 2 HNL beton igraca ima,kod nas ljudi to naravno ismijavaju kao i one Zmijevce
Danas sudjenje savrseni,nama ovako sudjenje nikad nece biti. Kone bi da smo u igri za titulu ako treba pustile sve tekme samo da nas neko skine,to nista nije cudno. Sto se tice pojacanja saoi vi napisite sta zelite a neko ce iskesirat,nije ovo ispuni mi zelju jbte dan nerealnih ljudi.SAMO BORDO je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:57Ove pickurine i igraju ligu i prodaju se da bi u sezoni, mogli koji bod izvuci Sarajevu!
To je njihov maksimum![]()
Šta ti je buraz, pa doveli smo Butića iz 1. HNL pa ovdje seru ko da smo ispali iz lige, zamisli iz 3 da dovedeš, bio bi bojkot.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 16:20Pa to im je cilj postojanja i najveci uspjeh,uzeti nama bod ili 3. Sto se tice Pranjica vrh igrac,treba pratiti 2 HNL beton igraca ima,kod nas ljudi to naravno ismijavaju kao i one Zmijevce
Ovu sezonu bi prosli bez poraza realno. Ali nema nama ovako nikad, prati sad protiv zelje kako ce sve ove zracne duele, kontakte davat ovim saradnicima.
Hebem ti se sa sestrom i majkomSAMO BORDO je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:57Ove pickurine i igraju ligu i prodaju se da bi u sezoni, mogli koji bod izvuci Sarajevu!
Slažem se ali, kad mirzatele nešto najavi - znaj da ide kontra toga.
martineli je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:23Hebem ti se sa sestrom i majkomSAMO BORDO je napisao/la: ↑16 feb 2025, 15:57Ove pickurine i igraju ligu i prodaju se da bi u sezoni, mogli koji bod izvuci Sarajevu!
Trenutno korisnika/ca: Haksss, laznokrilo, Napapijri, ubipara i 58 gostiju.