English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Nije sve crno za Chelsea barem smo izbjegli Garnacha
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Sansa za Arsenal
Toliko je flawless odradio tranziciju da su svi prihvatili da je ovo normalno i da mora tako, a realnost je bila borba za top 4

Celavi je jasno bolji trener od fejk zubala sa fejk kosom.

Nije mi jasno zasto nije prodan kad se ukazala prilika sa Napoliem i Chelseaem.
Vi niste svjesni kako cete pregaziti Villu. Emery mnogo vise mrzi Arsenal nego sto voli Villu. Prosle sezone protiv Sitija je bez ikakvog razloga odmarao igrace i izveo rezervnu postavu. Cak je i Martineza odmarao.
Protiv Sitija, sumnjam da cete osvojiti tri boda, izgleda da fataju formu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Niko se ne zali na ove "krvnicke" prekrsaje Totenhema za koje nema kartona, jer?
Nisu fakat relevantni, pa nas sve boli q.
Kad je neko relevantan, onda mu i aut gledas!
Nisu fakat relevantni, pa nas sve boli q.
Kad je neko relevantan, onda mu i aut gledas!
CPOJ
- JayCatwright
- Kontakt:
Villa više voli Arsenal, nego što voli sebe, ovo nisu istine

Ne znam. 3 tekme da nam definisu sezonu, poslije ove 3 ide dobar odmor za igrače.Brokula je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:12Vi niste svjesni kako cete pregaziti Villu. Emery mnogo vise mrzi Arsenal nego sto voli Villu. Prosle sezone protiv Sitija je bez ikakvog razloga odmarao igrace i izveo rezervnu postavu. Cak je i Martineza odmarao.
Protiv Sitija, sumnjam da cete osvojiti tri boda, izgleda da fataju formu
Za Garnacha su vjerovatno mislili da mogu uzeti više od 50 mil, što sam i ja pomislio prije mjesec dana. Nastavi li ovako, nećemo ni toliko moći na ljeto. Momak ima blokadu u mozgu i u tom crnilu postaje Ermedin Demirović. Daj kako kraj sezone, ovo se ne može više pratit.
Amater. Bukvalno cijela njegova percepcija je iskrivljena zbog onog gola makazicama.Poligon10 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:19Za Garnacha su vjerovatno mislili da mogu uzeti više od 50 mil, što sam i ja pomislio prije mjesec dana. Nastavi li ovako, nećemo ni toliko moći na ljeto. Momak ima blokadu u mozgu i u tom crnilu postaje Ermedin Demirović. Daj kako kraj sezone, ovo se ne može više pratit.
Mrzim United toliko da zelim da vidim da ispadnete, al ovaj momak me toliko iritira neznanjem da me nervira svojim, ne promasajima, nego sutevima uopste. Sutnut loptu ne zna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Čovjek ko freza kad zakoči u položaju te vuče u stranu.Poligon10 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:19Za Garnacha su vjerovatno mislili da mogu uzeti više od 50 mil, što sam i ja pomislio prije mjesec dana. Nastavi li ovako, nećemo ni toliko moći na ljeto. Momak ima blokadu u mozgu i u tom crnilu postaje Ermedin Demirović. Daj kako kraj sezone, ovo se ne može više pratit.
Svi nekako izgledaju ušinuti, kao recimo Dalot, koji nema kontrolu nad nogama. Ponekad slučajno napravi dobar potez.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
United je 15ti jbt
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Casemiro i Hojlund su vjerovatno dva najgora igrača u cijeloj ligi.
Casemira i Hojlunda je neprijatno gledati.
-
- Kontakt:
Asteriks je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:31Čovjek ko freza kad zakoči u položaju te vuče u stranu.Poligon10 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:19Za Garnacha su vjerovatno mislili da mogu uzeti više od 50 mil, što sam i ja pomislio prije mjesec dana. Nastavi li ovako, nećemo ni toliko moći na ljeto. Momak ima blokadu u mozgu i u tom crnilu postaje Ermedin Demirović. Daj kako kraj sezone, ovo se ne može više pratit.
Svi nekako izgledaju ušinuti, kao recimo Dalot, koji nema kontrolu nad nogama. Ponekad slučajno napravi dobar potez.

Ne mogu vjerovati da Dalot igra u najjačoj ligi svijeta i još za to zarađuje dobre pare.
Igrač za Famalicao. I tamo bi bio rezerva
Odlična utakmica Bentancura.
okej izgubiti od tottenhama, ali ako njima ne dadnu gol... 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne bi je ovaj Kuluševski desnom opalio taman da je život u pitanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.