Po cemu Mirvic baca pare niz Miljacku? Blago vama sa takvim razmisljanjem,zavrsi ispred nas svaka vam castOrvel je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:45A realno, vama se poklonila korona titula i od tad ne znam sta ste napravili osim sto je mirvic bacio bruku para niz Miljacku. Cak smo prije 2 godine onakvi haman mrtvi zavrsili ispred vas na tabeli. Najbolje da vam se sklonimo na derbiju?mnon46 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:39Tačno, isto tako i da igramo sa Slobodom idući vikend, bilo bi ako izgubimo gubimo svaki tračak nade za titulu. Vi nade nemate unazad 10 godina, nemate ništa, ništa osim derbija.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:36
A vama nije utakmica sezone? Vi ako izgubite na derbiju, i sluzbeno gubite svaki tracak nade da zavrsite na prvom mjestu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jeste vi toliko retardirani ili sta? Ako navijam za sarajevo ne smijem gledati direktne konkuretne svog tima? Yebem vam pricu vise glupu maloumnici
1946-1987
E cuj po cemu baca pare hahahaha, nit ste sta u ligi napravili, u europi pogotovo, sad ce vam 10g od kako ste prodali klub i od kako vam je kroz klub prodefilovalo miliona i miliona, a opet Borac i Zrinja ubise europu dok vi sta? Nista.
Sad ces ti reci A STA STE VI URADILI, pa nismo nista, jer se od korone haman gasimo svaku sezonu pa opet prezivimo i tako u krug. I takvi kakvi smo, opet vas neki strah uhvati da kukate pred derbi, fascinantni ste a i vala dosadni vise. Rekoh sretno u derbiju i adio.
Sad ces ti reci A STA STE VI URADILI, pa nismo nista, jer se od korone haman gasimo svaku sezonu pa opet prezivimo i tako u krug. I takvi kakvi smo, opet vas neki strah uhvati da kukate pred derbi, fascinantni ste a i vala dosadni vise. Rekoh sretno u derbiju i adio.
-
- Kontakt:
Pazi ti nabrijavanja, ko da se spremaju za bitku na Neretvi, a ne za derbiDan pred derbi igracima pustiti snimke par zadnjih derbija a posebano im pustiti kada gurbeti slave bod. Pokazati igracima da su gurbeti napaceni da se maksimalno loze na nas i da je njima protiv nas bod kao da su ligu prvaka uzeli!

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Evo recimo hipoteticki i da je tako,mada je nama svaka ko na noz,i bez razlike ko je protivnik jer se takmicimo i protiv sistema.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:36A vama nije utakmica sezone? Vi ako izgubite na derbiju, i sluzbeno gubite svaki tracak nade da zavrsite na prvom mjestu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:33Zadovoljni su,ka‘e steta..![]()
![]()
Ko biva nije klasicni nokaut i dobro je ahahaha
A i kompletni su i valja sad docekati giganta s Koseva.
Tako i treba da bude,opsta mobilizacija,dolazi veliko Sarajevo.
Inace njima slijedi utakmica sezone,a takvih po sezoni ukupno imaju tri.
Sta vi gubite ako popusite derbi,trece mjesto,mogucnost biti ispred pitara i povecati sanse da pitari ipak uzmu titulu??
Odose pitari na +6 i utakmicu manje.
Kontaas sad sustinu gledanja?
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:23Pazi ti nabrijavanja, ko da se spremaju za bitku na Neretvi, a ne za derbiDan pred derbi igracima pustiti snimke par zadnjih derbija a posebano im pustiti kada gurbeti slave bod. Pokazati igracima da su gurbeti napaceni da se maksimalno loze na nas i da je njima protiv nas bod kao da su ligu prvaka uzeli!![]()
![]()

I kaze otkud vam to da vas se bojimo19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:23Pazi ti nabrijavanja, ko da se spremaju za bitku na Neretvi, a ne za derbiDan pred derbi igracima pustiti snimke par zadnjih derbija a posebano im pustiti kada gurbeti slave bod. Pokazati igracima da su gurbeti napaceni da se maksimalno loze na nas i da je njima protiv nas bod kao da su ligu prvaka uzeli!![]()
![]()
-
- Kontakt:
Da završimo te rasprave :
2023/24 6. Mjesto
2022/23 3. Mjesto
2021/22 6. Mjesto
2020/21 7. Mjesto
Kad ovako pogledaš ja bih rekao da je ovo Sloga ili Velež koji je u krizi.
2023/24 6. Mjesto
2022/23 3. Mjesto
2021/22 6. Mjesto
2020/21 7. Mjesto
Kad ovako pogledaš ja bih rekao da je ovo Sloga ili Velež koji je u krizi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Evo mene si dobio. Sto se mene tice trebamo vam pustiti derbi. Nobelovac protiv sistema. Ne borite se vi protiv sistema nego se borite da sistem donosi pogodnosti vama i to su dvije dijametralno suprotne istine koje vi vjesto pokusavate izbjeci svaki put. Ko vas ne zna skupo bi vas platio. A godinama kukanja ne samo da ste nama postali dosadni nego citavoj ligi, imas teren i pokazi taj svemirski brod vise.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:24Evo recimo hipoteticki i da je tako,mada je nama svaka ko na noz,i bez razlike ko je protivnik jer se takmicimo i protiv sistema.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:36A vama nije utakmica sezone? Vi ako izgubite na derbiju, i sluzbeno gubite svaki tracak nade da zavrsite na prvom mjestu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:33Zadovoljni su,ka‘e steta..![]()
![]()
Sta vi gubite ako popusite derbi,trece mjesto,mogucnost biti ispred pitara i povecati sanse da pitari ipak uzmu titulu??
Odose pitari na +6 i utakmicu manje.
Kontaas sad sustinu gledanja?
-
- Kontakt:
Zamijenio si me s nekim.
Opusteno
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Sta reciOrvel je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:42Ovaj se pregrijao. Bjezite nam 3 boda, vi ste veliki samo u svojim ocima, evo i ostali vam se smiju.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:33Zadovoljni su,ka‘e steta..![]()
![]()
-
- Kontakt:
Zrinjski i Borac ubijaju evropu posljednje dvije godjne kako je novi format i ima konferencija liga . Ne osporavam njihov uspjehe al da je ovaj sistem takmicenja bio mi bi imali puno grupni faza al to je sad prica sta bi bilo kad bi bilo . Sarajevo jako stabilan klub u odnosu na željezničar od kako imamo vlasnike recimo u tom periodu imamo 3 prvenstva i 3 kupa zeljeznicar ima samo jedan kup a da ne pricamo o transferima ,platama itd .Orvel je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:19E cuj po cemu baca pare hahahaha, nit ste sta u ligi napravili, u europi pogotovo, sad ce vam 10g od kako ste prodali klub i od kako vam je kroz klub prodefilovalo miliona i miliona, a opet Borac i Zrinja ubise europu dok vi sta? Nista.
-
- Kontakt:
Malo je glup, oprosti mu.Orvel je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:39Sta reciOrvel je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:42Ovaj se pregrijao. Bjezite nam 3 boda, vi ste veliki samo u svojim ocima, evo i ostali vam se smiju.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:33Zadovoljni su,ka‘e steta..![]()
![]()
-
- Kontakt:
Opet ti kazem da si me zamijenio s nekim.Orvel je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:39Sta reciOrvel je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:42Ovaj se pregrijao. Bjezite nam 3 boda, vi ste veliki samo u svojim ocima, evo i ostali vam se smiju.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:33Zadovoljni su,ka‘e steta..![]()
![]()
Da ti prevedem,kad shvatis sta sam napisao mozda ti i repliciram na tu temu.
Danas izgleda nisi na nivou..ahaha
Ekselencijo
-
- Kontakt:
Ko tebi drma kavez??
Sta hoces moronu?
Nemojte me ljutiti zvacu vam Tobeta
Znači derbi i ponovo utakmica sezone na manji sarajevski klub.
Zrinski u ovoj utakmici loš i nikakav, ne pamtim u zadnjie 4 godine kad nisu znali šta će s loptom iz zadnje trećine.
Al lagani, kakav parmak, vezni igrač sa dva upotrebljiva dodavanja i sve ijedan izgubljen duel, pet milona
čega jugoslovenskih dinara iz 1995 godine.
Zrinski u ovoj utakmici loš i nikakav, ne pamtim u zadnjie 4 godine kad nisu znali šta će s loptom iz zadnje trećine.
Al lagani, kakav parmak, vezni igrač sa dva upotrebljiva dodavanja i sve ijedan izgubljen duel, pet milona

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sa kakvim lopovima imamo posla, naravno da se bojimo. Posebno kada igramo protiv ovih iz trojnog pakta, koji imaju pomoć krimosa iz saveza.inzomni je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:26I kaze otkud vam to da vas se bojimo19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 18:23Pazi ti nabrijavanja, ko da se spremaju za bitku na Neretvi, a ne za derbiDan pred derbi igracima pustiti snimke par zadnjih derbija a posebano im pustiti kada gurbeti slave bod. Pokazati igracima da su gurbeti napaceni da se maksimalno loze na nas i da je njima protiv nas bod kao da su ligu prvaka uzeli!![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ma dobijamo strumfove,malo su jaci od kisele
Okreces i izvrces pricu, plus izmisljas da je to iko rekao. Pa svi pratimo i gledamo ligu i sve tekme, svojim klubova, tudjih i konkurenata.
Ali pored toga, ti se ubi s komentarima o Zelji. Dobar dio navijaca Sarajeva to isto radi. Ima vise postova o Zelji nego o svemu drugom skupa.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Je li ono Zrinjski zabranio Klixu pristup i udaljio ih od kluba. Citam članak na klixu bas dupeuvlakacki pogotovo znajući da je to plavo obojeni portal od urednika preko novinara.
Mislim članak na klixu
“Zrinjski s lakoćom pobijedio Željezničar i povećao prednost nad Borcem
Nogometaši Zrinjskog su sasvim zasluženo pobijedili Željezničar u 18. kolu Wwin lige Bosne i Hercegovine. Plemići su slavili rezultatom 1:0, a da nije bilo raspoloženog Muftića na golu gostiju, Željezničar je mogao doživjeti i pravi debakl.”
Članak na ss :
Pranjić ponovo junak Plemića
Užasnih 45 minuta Željezničara Zrinjski iskoristio za minimalnu pobjedu u derbiju
Isto dvije različite utakmice kao da su se igrale.
Ili se klix šlihta Zrinjskom ili se aktivirala plava struja koja vreba 3 vezana kiksa da napadne na sve strane.
Mislim članak na klixu
“Zrinjski s lakoćom pobijedio Željezničar i povećao prednost nad Borcem
Nogometaši Zrinjskog su sasvim zasluženo pobijedili Željezničar u 18. kolu Wwin lige Bosne i Hercegovine. Plemići su slavili rezultatom 1:0, a da nije bilo raspoloženog Muftića na golu gostiju, Željezničar je mogao doživjeti i pravi debakl.”
Članak na ss :
Pranjić ponovo junak Plemića
Užasnih 45 minuta Željezničara Zrinjski iskoristio za minimalnu pobjedu u derbiju
Isto dvije različite utakmice kao da su se igrale.
Ili se klix šlihta Zrinjskom ili se aktivirala plava struja koja vreba 3 vezana kiksa da napadne na sve strane.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordotim, gh0stHZ, Hrammm1921, MElloo, NazorUso, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Vanja8, Venom i 56 gostiju.