English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Mocvara1991
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Mocvara1991 » 16 feb 2025, 19:07

Amorim i ovakav United su sramota.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 feb 2025, 19:07

Ko da Odegaarda gledam. Zivot prodje dok se on namjesti na lijevu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Majstorinho
Kontakt:

Post Postao/la Majstorinho » 16 feb 2025, 19:08

Dorgu definitivno među boljim pojedincima Uniteda
Blue is a color
Football is a game

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 feb 2025, 19:08

ne znam igraca u ligi petice da vise a uzaludnije trci od hojlunda

toliko kretnji a tako lose kretnje, bezveze se istrosi u ovom trcanju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 16 feb 2025, 19:11

Majstorinho je napisao/la:
16 feb 2025, 19:08
odličan je, tačno tip igrača koji ce biti dobar u ekipama koje se bore za opstanak

Majstorinho
Kontakt:

Post Postao/la Majstorinho » 16 feb 2025, 19:17

JayCatwright je napisao/la:
16 feb 2025, 19:11
odličan je, tačno tip igrača koji ce biti dobar u ekipama koje se bore za opstanak
Pa mogao je i ostati u Lecceu. Ista pozicija na tabeli kao i United. Ali ovi nude veću platu.
Blue is a color
Football is a game

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 feb 2025, 19:19

united od 60te nema nikakvu strukturu na terenu, jedna linija ne postoji, nerealno kakav hrkljus
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 16 feb 2025, 19:20

180 minuta bez gola protiv Ben Daviesa i Assoue Ekotta, ali Liverpoolu je ipak hitno potreban napadač.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 16 feb 2025, 19:22

JayCatwright je napisao/la:
16 feb 2025, 19:11
Protiv ovog Tottenhama je valjda teze ne zabiti nego zabiti. Bas lose izgledaju. Sreca njihova pa su ovi sa dna smece i trebalo bi da je opstanak osiguran.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 feb 2025, 19:23

Nmg da vjerujem da su nam otkinuli 2b
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Majstorinho
Kontakt:

Post Postao/la Majstorinho » 16 feb 2025, 19:27

Biće veselo na Goodisonu :mrgreen:
Blue is a color
Football is a game

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 16 feb 2025, 19:37

Amorim razvikan trener, Ten Hag takođe precijenjen. Bolje rezultate s ovim ojebinama je imao Ole Gunnar Solskjaer. :mrgreen:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 feb 2025, 19:42

galia95 je napisao/la:
16 feb 2025, 19:37
Amorim razvikan trener, Ten Hag takođe precijenjen. Bolje rezultate s ovim ojebinama je imao Ole Gunnar Solskjaer. :mrgreen:
Da nisu Moyesa dirali ovih 12 godina do sad bi na nesto licilo.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 16 feb 2025, 19:45

gaston je napisao/la:
16 feb 2025, 19:23
Nmg da vjerujem da su nam otkinuli 2b
Dobro ovdje se opet zanemaruje da smo bili bez veznog reda, Amada i Lisandra, to je ipak za nas previše. Igranje Casemira samo po sebi sve govori. Protiv Liverpoola smo imali ove gore na terenu.

Opet, to ništa ne opravdava da je ovo ekipa između 8.-15.mjesta, gledajući ko je dostupan. Što se mene tiče navijam za pravi reality check da se vidi s kim čovjek mora raditi. Klub u raspadanju.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 16 feb 2025, 19:57

a kad su se ovakve stvari desavale na FMu u nekoj 8-9. sezoni sve govorio ja jes nerealna igrica :mrgreen:

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 16 feb 2025, 20:24

Amorim je dobar trener, problem je ocigledno u Unitedu jer nije moguce da je svaki trener koji je dosao tu fail. Nesto je tu duboko truhlo u Unitedu gdje im treba neka osoba sa autoritetom koja ce promijeniti stvari od nule, ili da se mjenjaju vlasnici kao sto je to LFC uradio. Ali je united u dosta boljoj situaciji jer se liverpool tada rjesavao škrtica koje nisu davale pare nego samo prodavale igrace, dok je United davao ogromne pare svakom svom treneru. To je recimo bio jedan od razloga sto je klopp kao uslov svog dolaska u liverpool htio potpunu kontrolu nad fudbalom da bi mogao realizovati svoje planove. I trebalo mu je nekih cca 5 sezona da dovede sve u red i da se uzme titula. A ako se ne varam u Unitedu su se samo Solskajer i Ten Haag zadrzali po 3-4 sezone. Na trzistu bukvalno nema vrhunskih trenera koji su slobodni tako da ce United samo jos vise potonuti ako ga otpuste. Neka daju covjeku slobodu i lagano je kasnije mjenjati. Ili ako nekim kompjuterskim cudom ne izvuku novog Slota kao sto je LFC. Jer trebat ce vremena da Amorim dovede igrace koje zeli, pa da onda ti igraci dobiju iskustva koje je potrebno da se sve uklopi.

Iskreno sam mislio da ce ta osoba za united biti Mourinho ali ocigledno nije uspjelo. Cak su ako se ne varam najvise trofeja uzeli sa njim. On je mozda i najbolje objasnio situaciju sta se sa tim timom desava, i dok sam slusao ovo odma mi je proslo kroz glavu koliko je ustvari cudo Klopp uspio sa liverpool-om kada je dosao do prvog finala LS protiv reala jer osim par tadasnjih igraca niko nije imao iskustvo u LS a kamoli finalima i da osvajaju.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 feb 2025, 20:51

Unitedu dosli fakticki novi vlasnici koji imaju kontrolu nad sportskim dijelom i sve sto dosad rade je otpustaju nocne cuvare, ukidaju beneficirani radni staz cistacicama, stede na kecapu i majonezi u klupskom restoranu i tako dalje. Dosad su ustedili otprilike dovoljno za jedne Casemirove dnevnice
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 16 feb 2025, 21:01

EBSCO je napisao/la:
16 feb 2025, 20:24
Amorim je dobar trener, problem je ocigledno u Unitedu jer nije moguce da je svaki trener koji je dosao tu fail. Nesto je tu duboko truhlo u Unitedu gdje im treba neka osoba sa autoritetom koja ce promijeniti stvari od nule, ili da se mjenjaju vlasnici kao sto je to LFC uradio. Ali je united u dosta boljoj situaciji jer se liverpool tada rjesavao škrtica koje nisu davale pare nego samo prodavale igrace, dok je United davao ogromne pare svakom svom treneru. To je recimo bio jedan od razloga sto je klopp kao uslov svog dolaska u liverpool htio potpunu kontrolu nad fudbalom da bi mogao realizovati svoje planove. I trebalo mu je nekih cca 5 sezona da dovede sve u red i da se uzme titula. A ako se ne varam u Unitedu su se samo Solskajer i Ten Haag zadrzali po 3-4 sezone. Na trzistu bukvalno nema vrhunskih trenera koji su slobodni tako da ce United samo jos vise potonuti ako ga otpuste. Neka daju covjeku slobodu i lagano je kasnije mjenjati. Ili ako nekim kompjuterskim cudom ne izvuku novog Slota kao sto je LFC. Jer trebat ce vremena da Amorim dovede igrace koje zeli, pa da onda ti igraci dobiju iskustva koje je potrebno da se sve uklopi.

Iskreno sam mislio da ce ta osoba za united biti Mourinho ali ocigledno nije uspjelo. Cak su ako se ne varam najvise trofeja uzeli sa njim. On je mozda i najbolje objasnio situaciju sta se sa tim timom desava, i dok sam slusao ovo odma mi je proslo kroz glavu koliko je ustvari cudo Klopp uspio sa liverpool-om kada je dosao do prvog finala LS protiv reala jer osim par tadasnjih igraca niko nije imao iskustvo u LS a kamoli finalima i da osvajaju.

Izvini, šta? :mrgreen:
United je u prošlosti kupovao sa novcem od vlastitih prihoda. Glazeri, a sada i INEOS, od prvog do zadnjeg dana nisu uložili ni marku vlastitog novca u klub. Čak obrnuto, United još uvijek duguje Glazerima 500 miliona funti. Taj dug stoji, a svake godine se plaća 60 miliona funti kao kamata za taj dug. To je igrač tipa Osimhen, a United to isplaćuje Glazerima svake godine, bez da se dug spusti i 1%. Najveći grobari u historiji fudbala
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 16 feb 2025, 21:17

Don't believe the hype.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 16 feb 2025, 22:03

United ima ovakve rezultate jer su fulali sa gotovo svakim transferom. Nije ni npr. Juventus sada nista bolji samo im je liga tri puta slabija pa su i ovakvi u borbi za CL dok je United daleko od toga.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.