Nisam isao na to jel ona imala koga. Onako me zanima, sta roditelji misle gdje im je sin itd.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 feb 2025, 12:45Šta će izjaviti brate. Po medijima, ona je ta koja je digla kredit i kupila stan, on je tjerao iz istog tog stana. Htjela se čak i iseliti iz stana, ali nije imala gdje. Imala kredit za stan, još da kiriju plaća od plate iz pekare. Pa eto, skontaj sam je li imala ikoga.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Zenica! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vidjeh sad šta si napisao i da sam proklizao. Pardonirajsoxx je napisao/la: ↑16 feb 2025, 14:38Nisam isao na to jel ona imala koga. Onako me zanima, sta roditelji misle gdje im je sin itd.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 feb 2025, 12:45Šta će izjaviti brate. Po medijima, ona je ta koja je digla kredit i kupila stan, on je tjerao iz istog tog stana. Htjela se čak i iseliti iz stana, ali nije imala gdje. Imala kredit za stan, još da kiriju plaća od plate iz pekare. Pa eto, skontaj sam je li imala ikoga.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Nije proizvoljno odredjeno nego zasnovano na najizrazenijoj diferencijaciji kada se uzme u obzir skala anketiranja. Ta skala je najizrazenija na tim brojevima ispitanih. Sve preko vraca takozvani "spike" prema gore ili krivulja ostaje na istom nivou. Iz toga razloga je neprakticna.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Istraživački cilj u ovom slučaju bio bi analiza podskupina npr. prema demografskim ili socioekonomskim kriterijima. Tu treba povećati veličinu uzorka na više ispitanika.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:10
Nije proizvoljno odredjeno nego zasnovano na najizrazenijoj diferencijaciji kada se uzme u obzir skala anketiranja. Ta skala je najizrazenija na tim brojevima ispitanih. Sve preko vraca takozvani "spike" prema gore ili krivulja ostaje na istom nivou. Iz toga razloga je neprakticna.
Bitno je da svaki segment bude zastupljen u istraživanju.
Jer kada istraživanje zahtijeva detaljan uvid u podgrupe, povećava se broj anketiranih, kako bi svaka imala dovoljno podataka za pouzdanu analizu.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- VensanKasel
- Kontakt:
I kod nas polako su steroidi postali pod moranje , biće veselo ....
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Zivim u Sarajevu a izasao sam na kafu sa curom koja zivi u Zenici ? Naravno odbila me i rekla da nisam momak za nju. Da li je li to normalno ponasanje mislim na odlazak u drugi grad
ili je ovo dokaz koliko sam ocajan

da su ti svezane oci i stoji 50 golih zena i 1 muskarac
ti bi njega uhvatio za qrac
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ti si jos dobro prosao. Mene je cura jednom odbila cim sam joj rekao da radim kao komercijalista.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
najblaze receno
a mozda cak imas i neki poremecaj
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisam trol19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:09Ti si jos dobro prosao. Mene je cura jednom odbila cim sam joj rekao da radim kao komercijalista.

Zadnja izmjena: Hightower, dana/u 16 feb 2025, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Postani aseksualan bit ce ti lakseHightower je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:10Nisam trol19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:09Ti si jos dobro prosao. Mene je cura jednom odbila cim sam joj rekao da radim kao komercijalista.ne znam vise ni sam u cemu grijesim. Prije deset dana sam izasao na kafu sa curom koja mi je na prvom sastanku trazila da joj kupim šminku
i kupio sam plus pice, hrana u restoranu potrosio sam na nju 150KM za noc. I nista pomirila se sa bivsim
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Opet bi me odbijaleMilanMladenovic je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:22Postani aseksualan bit ce ti lakseHightower je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:10Nisam trol19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:09
Ti si jos dobro prosao. Mene je cura jednom odbila cim sam joj rekao da radim kao komercijalista.ne znam vise ni sam u cemu grijesim. Prije deset dana sam izasao na kafu sa curom koja mi je na prvom sastanku trazila da joj kupim šminku
i kupio sam plus pice, hrana u restoranu potrosio sam na nju 150KM za noc. I nista pomirila se sa bivsim

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.