Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 16 feb 2025, 21:37

Udjes na temu nadajuci se da ces procitati neki komentar o danasnjim utakmicama, a opet sve sto vidis su vecinom ovi nesretnici koji navijaju za FKS :crazy:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 16 feb 2025, 21:40

Pablo11 je napisao/la:
16 feb 2025, 20:45
Da li se red army prepao na putu za Mostar? Nije im bilo svejedno to je sigurno.
Strah od Pabla11.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 16 feb 2025, 21:40

fks74
"Nalozite se samo za derbi kad vam dolazi bosanski dinamo, sram vas bilo" :lol:
Trebate se naložiti protiv svih a ne samo protiv nas. A ovim drugim iz trojnog saveza date gu.ice.
Pa sta ti to govori?
Da su vrbovani i prodani za premijerligaski status,samim tim su duznici i taoci rezima.
Bukvalno se ponasaju kako vicko zeli.
Primjer FSKS.

Njima je dobro samo kad je nama lose.
Zavist ih pojede.
Zive za momenat kad ce ih neko uzeti,i guze bi vrlo rado opet dali ali kad bi bilo budala da im daju milione da oni upravljaju s lovom,ali i bez toga nece ih niko.

FKS je u mnogim segmentima ili bolje reci u svim visoko postavio ljestvicu,e valja se sad napeti pa to pratiti.
Kako prdnuti,a ne usrati se
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 16 feb 2025, 21:42

Ma danasnja utakmica izmedju Sloge i Veleza je dokaz da neki timovi ne bi smjeli biti u nasoj ligi
Sto se mene tice radije bih volio da Velez ispadne nego Gosk ili Sloboda, oni u dosadasnjem dijelu nisu nista pokazali, svaka njihova utakmica je ravna nuli i samo dzaba potrosimo vrijeme gledajuci njih, danas katastrofa, svaki duel se valjaju po podu, traze neke faule itd. nevjerovatno, jedina svijetla tacka su bili navijaci svaka cast veliki broj ih je dosao a igra Veleza velika nula. A onaj trener Sloge jusufbegovic neka se vrati da komentarise na areni sport nije za njega ovo
Crni Cerak 🐦‍⬛

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 16 feb 2025, 21:42

Kako bi bilo dobro da bude finale kupa derbi :ljepota:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2025, 21:43

NajvecaRadosti je napisao/la:
16 feb 2025, 20:59
Izvini drug ali Sarajevo je vama od kada se igra ovaj sistem lige a to je 6 sezona pobjeglo 56 bodova.Sto je u prosjeku 9.3 bodova po sezoni ili 5/6 sezona smo imali vise od vas,samo jednom ste imali bod vise od nas i to radi nase volje jer nismo zapinjali protiv Igmana zadnje kolo.Ove sezone cemo vam opet pobjeci,koliko to ne znam ali hocemo siguran sam.

Ne može se računati od datuma od kojeg nekome odgovara. U ovom slučaju vama.

Evo, uzeću i ja period otkako vas je preuzeo Mirvić i period u kojem su ulaganja bila daleko najveća. Pobjegli ste nam ukupno 12 bodova, a uložili minimum duplo više novca, za šampionom ste zaostali 89 bodova u te tri sezone.

Vi se ponašate tako kako se ponašate jer ste to jednostavno vi. Tri pobjede - prvaci svemira, tri poraza - lete glave. Frustracije su ogromne, što zbog rezultatskog fijaska uz tolika ulaganja, što zbog sudijskih lakrdija koje su vam ove sezone uzele nešto bodova.

To je jednostavno takav mentalni sklop kojem se pomutilo u glavi nakon svih ovih godina, silno željan rezultata i uspjeha, ne mislim konkretno na tebe, ali i sam vidiš kako se ponašaju. Najveći teret FK Sarajevo su upravo sopstveni navijači.

Evo, sad ćemo malo hipotetički, vidiš kako se visoko poletilo, narednih dana će se sigurno najavljivati neke trice, sve je bajka, transferi, pare, ovo ono. E sad, da se vratimo na prvi dio, šta misliš šta će biti ako vas kojim slučajem pobijedimo? Hoće li se sve ovo što sam nabrojao okrenuti za 180°?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 16 feb 2025, 21:43

Orden43 je napisao/la:
16 feb 2025, 21:42
Ma danasnja utakmica izmedju Sloge i Veleza je dokaz da neki timovi ne bi smjeli biti u nasoj ligi
Sto se mene tice radije bih volio da Velez ispadne nego Gosk ili Sloboda, oni u dosadasnjem dijelu nisu nista pokazali, svaka njihova utakmica je ravna nuli i samo dzaba potrosimo vrijeme gledajuci njih, danas katastrofa, svaki duel se valjaju po podu, traze neke faule itd. nevjerovatno, jedina svijetla tacka su bili navijaci svaka cast veliki broj ih je dosao a igra Veleza velika nula. A onaj trener Sloge jusufbegovic neka se vrati da komentarise na areni sport nije za njega ovo
Spojit cemo se sa Slogom pa cemo ostat ko jedna ekipa u ligi. A uša glupane.
19V22

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 16 feb 2025, 21:48

nego kako ide taj akumulirani dug od 100 miliona, pitanje je sata kad mirvic dize ruke

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 16 feb 2025, 21:49

Orden43 je napisao/la:
Napusi se kurca

Lp

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 feb 2025, 21:49

Cernica22 je napisao/la:
16 feb 2025, 21:43
Orden43 je napisao/la:
Spojit cemo se sa Slogom pa cemo ostat ko jedna ekipa u ligi. A uša glupane.
Da ti ne zavrsis u favelama u Portugalu... :rol: :rol: :rol:

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 16 feb 2025, 21:52

Addo1922 je napisao/la:
16 feb 2025, 21:49
Orden43 je napisao/la:
Napusi se kurca

Lp
Eto druze odigrali ste fantasticno danas bas bez zamjerke svaka vam cast samo tako nastavite a igraci su bili jako borbeni nisu uopste lezali na travi i da pohvalim golgetere svaka cast jako puno golova je bilo eto jesi sad zadovoljan?
Crni Cerak 🐦‍⬛

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 feb 2025, 21:53

FKSDoGroba je napisao/la:
16 feb 2025, 21:40
Pablo11 je napisao/la:
16 feb 2025, 20:45
Da li se red army prepao na putu za Mostar? Nije im bilo svejedno to je sigurno.
Strah od Pabla11.
Jesam li napisao negdje da su se mene prepali ?
Fk Željezničar.

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 16 feb 2025, 21:57

Molim admina da banuje ove velezove navijace ovde na forumu jer se ocigledno s njima ne moze lijepo diskutovati odma krecu psovati kao najveca stoka na svijetu.
Crni Cerak 🐦‍⬛

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 feb 2025, 22:02

Orden43 je napisao/la:
16 feb 2025, 21:52
Addo1922 je napisao/la:
Orden43 je napisao/la:
Napusi se kurca

Lp
Eto druze odigrali ste fantasticno danas bas bez zamjerke svaka vam cast samo tako nastavite a igraci su bili jako borbeni nisu uopste lezali na travi i da pohvalim golgetere svaka cast jako puno golova je bilo eto jesi sad zadovoljan?
slika

Uzeli bod, vi krompir.
Lp
Koševo Zapad

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 16 feb 2025, 22:03

Orden43 je napisao/la:
04 avg 2024, 22:49
Koliko je zivotinja uletilo na teren ove godine na Kosevo mogu komotno zoo vrt otvorit premjestit ga sa Pionirske doline, a realno stadion za toga i jest od doba Tite nista se nije uradilo na njemu, pogledajte ljudi ovu atletsku stazu pa izlizala se sva nije renovirana 20 godina, jos oko tunela za igrace ogradjeno 100 sjedecih mjesta mogli bi kupiti rasklopni tunel nije skup, a ova šipke sa žicom isto ko da smo u Spaniji u favelama hebo te
Sta cu s tobom hablecino jedna diskutovati
19V22

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 16 feb 2025, 22:04

Bolesno :crazy:
Shizopitari je izraz koji opisuje navijače FK Sarajeva kao nestabilne osobe koje konstantno dramatiziraju situaciju, neprestano kukaju o problemima, traže krivce za svaki neuspjeh, uz to, poznati su po tome što neumorno vode besmislene rasprave, dok istovremeno prikazuju sebe kao žrtve nepravde, dodatno se kompromitujući svojim ponašanjem koje odaje dojam potpune šizofrenije. Osim toga, često glume po forumima da su navijači rivalskih klubova kako bi stvorili lazni narativ, ulazeći u diskusije sa samim sobom
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 16 feb 2025, 22:05

Shategabri je napisao/la:
16 feb 2025, 22:02
Orden43 je napisao/la:
16 feb 2025, 21:52
Addo1922 je napisao/la:

Napusi se kurca

Lp
slika

Uzeli bod, vi krompir.
Lp
:bih:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 feb 2025, 22:12

Virtu4l je napisao/la:
16 feb 2025, 21:43
NajvecaRadosti je napisao/la:
16 feb 2025, 20:59
Izvini drug ali Sarajevo je vama od kada se igra ovaj sistem lige a to je 6 sezona pobjeglo 56 bodova.Sto je u prosjeku 9.3 bodova po sezoni ili 5/6 sezona smo imali vise od vas,samo jednom ste imali bod vise od nas i to radi nase volje jer nismo zapinjali protiv Igmana zadnje kolo.Ove sezone cemo vam opet pobjeci,koliko to ne znam ali hocemo siguran sam.

Ne može se računati od datuma od kojeg nekome odgovara. U ovom slučaju vama.

Evo, uzeću i ja period otkako vas je preuzeo Mirvić i period u kojem su ulaganja bila daleko najveća. Pobjegli ste nam ukupno 12 bodova, a uložili minimum duplo više novca, za šampionom ste zaostali 89 bodova u te tri sezone.

Vi se ponašate tako kako se ponašate jer ste to jednostavno vi. Tri pobjede - prvaci svemira, tri poraza - lete glave. Frustracije su ogromne, što zbog rezultatskog fijaska uz tolika ulaganja, što zbog sudijskih lakrdija koje su vam ove sezone uzele nešto bodova.

To je jednostavno takav mentalni sklop kojem se pomutilo u glavi nakon svih ovih godina, silno željan rezultata i uspjeha, ne mislim konkretno na tebe, ali i sam vidiš kako se ponašaju. Najveći teret FK Sarajevo su upravo sopstveni navijači.

Evo, sad ćemo malo hipotetički, vidiš kako se visoko poletilo, narednih dana će se sigurno najavljivati neke trice, sve je bajka, transferi, pare, ovo ono. E sad, da se vratimo na prvi dio, šta misliš šta će biti ako vas kojim slučajem pobijedimo? Hoće li se sve ovo što sam nabrojao okrenuti za 180°?
Ma razumijem,klasican pitarluk.Ako dobijemo derbi i Zrinjski pojedini ce traziti da se uokvire slike Zekica i igraca pored pehara,ako jednu zijanimo skidat ce se glave.To je jednostavno forum,pritisak se nabija na prijateljskim utakmicama,bespotrebna panika.Ja objektivno ocekujem derbi X i dobru utakmicu protiv Zrinjskog gdje me ne bi cudilo da pobjedimo ali necu padati u ocaj ako ne dobijemo jer ima revans.Za razliku od zadnjeg gostovanja na Kosevu dolaze bez Cuzea i Corluke,obojica nas terorisali tu utakmicu.Ja sam razocaran nakon svakog poraza jer Sarajevo nije klub koji treba da se navikava na poraze ali necu traziti nikakve ostavke i gluposti.Zekicu treba suditi tek naredne sezone.

Samo mi nije jasno kakva ulaganja?Okej od vas smo definitivno vise ulozili sto prate i rezultati, ali od Zrinjskog i Borca ne znam bas.I oni imaju pare od Evrope,niko ih ne sprijecava da ulazu.Po pricama ispadne mi pumpamo pare svaki rok i dajemo koliko neko zine a oni gledaju i sa poluigracima nas pisaju sto uopste nije tacno.Sve su to igraci u 5 deka sto i oni mogu dovesti ako zele ds preuzmu rizik samo ne dobiju medijsku paznju kao neki nasi i opravdano i ne.Sarajevo jeste najmocnije na trzistu ali ne bi se slozio da su ovo neki waoo igraci.Mi sto smo doveli a da ostatak lige nije mogao ni u ludilu Penaranda,Viveros,eventualno Renan.Guliashvili skautirali sto je mogao i Velez uraditi,Varesanovic ne sjecam se ni kada je dosao a otisao za top cifru,Kyeremeh nije sad neka klasa.Imaju i ostali pare samo pitanje koliko zele dati.Eto kazete Gojkovic pricao sa vama ljetos,vi ste procjenili da ne vrijedi koliko trazi mi smo procjenili ds vrijedi i doveli ga.Vi da ste mu dali koliko hoce i kod vas bi dosao,ne ulazeci u to jeste li mogli a vjerovatno jeste ako je pricao sa vama.

Znaci nisu to nikakvi igraci aman klase pa da se mora staviti pod imperativ titula,sve ostalo epska sramota.Narocito pod ovim okolnostima,znas na sta mislim.A ima tu i igraca sto smo dovodili sto ne mogu ni u Gosku igrati,da ih sad ne imenujem jer je spisak dug.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 16 feb 2025, 22:40

Što arapski mesi danas poce utakmicu sa klupe

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 16 feb 2025, 22:51

Ma sta vam je ljudi . Evo danas bila je poprilicno dosadna tekma u zapadnom mostaru . Zabio je zrinjski rano gol i to nije neka golcina nego greska zelje. Bilo je malo hladnije vrijeme jos je puhao vjetar pa nije lahko ni igracima trcati 90 minuta a da se ne zadisu . Uglavnom nije zrinjski pokazao neku silu da nisu zabili onaj gol vjerovatno bi rezultat bio 0-0 . Sto se tice derbija sledece subote pravi navijac ide na svaku utakmicu bila kod kuce u gostima u drzavi ili van nje . Evo ja sam protiv varesa na stadionu slavio kao da pobjedjujemo real madrida a ne varesa jer volim kad zeljo pobjedjuje pa makar klub iz 4 lige pobjedjivali . Derbi ce biti gurav kao svaki . Imam osjecaj ili ce biti jedan od onih dosadnih 0-0 gdje 90 minita gledamo ruzni fudbal ili ce se desiti golijada sa jedno 4 gola na utakmici . Uglavnom nadam se da ce zeljo odrzati taj niz koji drzi to jest da nisu izgubili derbi na grbavici od 2019 , ali u svakom slucaju nek bolja ekipa pobjedi.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 15 gostiju.