FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Cudi me da nije ubacio Darmiana umjesto Dumfriesa, nije ni bitno. Acerbi je bio solidan, cijela obrana je bila ok, on mijenja Bastonija. 

#SuningOUT
Ne znam sta si se uhvatio te zamjene kao da je ona odlucila utakmicu, imali smo 715 prilika nismo zabili i to je to.
Nismo zasluzili ove sezone osvojiti scudetto i to je to. NIsmo dobili niti jedan derbi, 3 odlucujuce utakmice za prestic smo kiksali.
Nismo zasluzili ove sezone osvojiti scudetto i to je to. NIsmo dobili niti jedan derbi, 3 odlucujuce utakmice za prestic smo kiksali.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Najgora 10ka u ligama petice je razlog za svaki poraz u derbijima ove sezone jer je seprtlja i mrtva luzercina. 
Svaka cast Denzelu za veceras.

Svaka cast Denzelu za veceras.

#SuningOUT
Zahvaliti se Inzaghiju na kraju sezone i tjt.
Nemamo mi konstante u igri i da odigras prvo poluvrijeme dobro a drugo kao da je Lecce izasao?
Nemamo mi konstante u igri i da odigras prvo poluvrijeme dobro a drugo kao da je Lecce izasao?
-
- Kontakt:
Ja zalosti grob te je.. ne znas pric golu a treba ti go svaka akcija vjecnost dok dodju do gola pa bacaj je u bunar sve joj jeb.. i loptu
Ispuhali u prvom poluvremenu. Rizikovalo se agresivnom igrom i visokim presingom, nisu iskoristili sanse koje su se morale. U drugom nam je jedina sansa bila nesto iz kontre napravit jer se nije imalo energije za ponovit prvo poluvrijeme. Nazalost Thuram je kasno usao i Simone je to shvatio nakon one upropastene kontre Taremija kad smo isli 3 na 2.
Nista, sad moraju dobit u Napoliju
Nista, sad moraju dobit u Napoliju
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 16 feb 2025, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
I dovesti koga? Piolia?
Kako je njegova krivica sta promasis 200 prilika protiv Juventus i Milana kombinirano, ili pogodis svaku utakmicu stativu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Budeš 10x bolji i opet izgubiš i po ko zna koji derbi ove sezone slični, ali nije ovo stvar sreće, sreća može bit jednu-dvije utakmice. Ovo je stvar karaktera i samopouzdanja i nekako smo to uspjeli izgubit.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kakve izmjene majmuna. Pa bolan koji qrac diraš Bastonia jbo ti Augusto sve retardirano. Tačno tu je izgubio utakmicu.
Pročitana nam je igra,pročitan je trener. Vrijeme je da ide. Do kraja sezone i ćao.
Njega Motta školuje. Ne opucaš drugo poluvrijeme? Užasno,užasno vođena utakmica. I još na to mrtvac Lautaro. Hakan hodati ne može? Što igra?
Turam,Dimarco, Hakan,Lautaro ne znaš koji gore igra...
A po čemu je to Inter bio 10x bolji? U drugom se s loptom sastali nisu pred golom Juventusa.
Pročitana nam je igra,pročitan je trener. Vrijeme je da ide. Do kraja sezone i ćao.
Njega Motta školuje. Ne opucaš drugo poluvrijeme? Užasno,užasno vođena utakmica. I još na to mrtvac Lautaro. Hakan hodati ne može? Što igra?
Turam,Dimarco, Hakan,Lautaro ne znaš koji gore igra...
A po čemu je to Inter bio 10x bolji? U drugom se s loptom sastali nisu pred golom Juventusa.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ja sam rekao nama treba pomocni trener zaduzen samo za zamjene, jer Simone je u tom segmentu najgori trener u Europi. On mijenja samo da bi promjenio, igrac za igraca uvijek, kao da mora svih 5 zamjena uradit. 

#SuningOUT
Isto sto pod Conteom smo stvorili 3 prilike i zabijemo 2 gola. Onaj ko misli da to nije do trenera taj se ne razumije u profesionalni sport.
Napoli stvara skroz malo prilika po tekmi, ali zato sve zivo zabija —> naprosto koncetracija, samopouzdanje i poznaje se sta je cilj!
I zato sto je Lukaku za Lautara PELE.tiffoso je napisao/la: ↑16 feb 2025, 22:48Isto sto pod Conteom smo stvorili 3 prilike i zabijemo 2 gola. Onaj ko misli da to nije do trenera taj se ne razumije u profesionalni sport.
Napoli stvara skroz malo prilika po tekmi, ali zato sve zivo zabija —> naprosto koncetracija, samopouzdanje i poznaje se sta je cilj!

#SuningOUT

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Sto je najgore nije, vec naprosto nema fizicke pripreme kod nasih igraca, nema odlucnosti, trener je neozbiljan po tom pitanju.Jericho je napisao/la: ↑16 feb 2025, 22:51I zato sto je Lukaku za Lautara PELE.tiffoso je napisao/la: ↑16 feb 2025, 22:48Isto sto pod Conteom smo stvorili 3 prilike i zabijemo 2 gola. Onaj ko misli da to nije do trenera taj se ne razumije u profesionalni sport.
Napoli stvara skroz malo prilika po tekmi, ali zato sve zivo zabija —> naprosto koncetracija, samopouzdanje i poznaje se sta je cilj!![]()
Samo ti viri, a sa daleko najboljom ekipom u ligi igraš za qrac. Školuje majstora ko stigne. Ako ne osvoji scudetto treba ga poslati u 3 pm...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
- Kontakt:
E čuj tjerali bi Mistera bahahahahhaha kakve jade. Najbolji trener od Mourinha i top 5 u Evropi sigurno i ono bi ga tjeralo. Kakve apsolutne neznalice ičega.
A posebno ova dva izmeta ljudska šljama jericho i tifoso što se pojave samo kad se kiksa.
A posebno ova dva izmeta ljudska šljama jericho i tifoso što se pojave samo kad se kiksa.
1921
- TheTruth34
- Kontakt:
Bog te yebo, nakon svakog derbija, moram tablete piti.. Ne znam koji je qrc i do koga je, ali je neshvatljivo da smo skoro u svakom derbiju ove godine bili bolji, a da nemamo pobjede.. Drugo poluvrijeme včs je užas... Denzel odigrao za 10,Bastoni i Barella dobri.. Ostalo sve tanko.
Ja jedino Marottu i gazde krivim što nisu sad na zimu doveli još jednog dobrog napadača kad su vidjeli da Arnautović, Taremi i Correa nisu zabili više od jednog gola. To je jedino što nam fali kad se desi utakmica kad sve živo fulaš da uđe neko klasan i napravi pometnju. Inzaghi je izričito tražio driblera napadača i nisu mu mogli ni to udovoljiti i ti njega kriviš? A ako otjeraju Inzaghija (a nije srećom Marotta glup da to uradi) znaš koga bi najvjerojatnije doveli? Allegrija. Pa bi onda spominjali Inzaghija kao što Milanisti spominju Piolija
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma smiješno, ja znam da se mora neko krivit al nek krive gazde što nisu nikog doveli ma zimuGeriOldman je napisao/la: ↑16 feb 2025, 22:57E čuj tjerali bi Mistera bahahahahhaha kakve jade. Najbolji trener od Mourinha i top 5 u Evropi sigurno i ono bi ga tjeralo. Kakve apsolutne neznalice ičega.
Ja bi volio da ode majke mi samo zbog ovakvih komentara, pa neka dodje Allegri i da gledamo ono sta su navijaci Juventusa prosle sezone, **** mi sve
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.