FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svjesno je Coric predao danas utakmicu radi derbija. Mislim da Zekic mora i treba nac recept da budemo jednaki ili bolji od njih sa 85% i drzat to vecinu prvog pol uz povremeni jaci pritisak da vidimo koji dio tima im pada, cak i sa takvom igrom bi im mogli dat jedan go, al cak i ako odemo sa 0-0 na poluvrijeme nije lose, jer vec tad bi igraci bili naviknuti na ambijent navijaci zelje ce izduvat i tako onda lagano zabit 1-2 gola i zavrsit pricu.
Jedino kako oni nas mogu dobit da nas svoi 120% zalaganjem natjeraju da mi budemo morali bit na 100% jer jednostavno nasi igraci nemaju taj naboj da se mora pobjedit pocjenu zivota. Zeljo nije taj tim da nasi igraci imaju isti imperativ. Znam da je to zanas navijace neprihvativo alje tako
Takodje dananjim porazem i zadnja nada im je unustena da mogu bit prvaci, e sad im je u interesu da nas prestignu i da mogu dopunjavat svoim uspjesima koliko oni ulazu koliko mi, al nekontaj da bas tim pokazuju koliko je FK SARAJEVO VELIK KLUB.. takodje druga lazna floskula je kako je coric dobar trener kako je samo 3 boda iza VELKOG FK SARAJEVA kako bjeze velezu 12 bodova, takodje ito je jos jedna teska prevara i mazanje sebi svoi ociju.
Jer realno FK SARAJEVO JE trebalo minimum 10 bodovo ispred njih da smo imali fer sudjenje.
Posusje velez gdje su realno trebali izgubit a uzeli su 6 bodova
A mi
2 posusje sb gdje smo uzeli 3 od 9 bodova
Da mepricamo o situaci sa radnikom gdje su posteno pobjedili al u 93 minuti i na derbiju gdje smo im trebali nabit jos 3 gola
Jedino kako oni nas mogu dobit da nas svoi 120% zalaganjem natjeraju da mi budemo morali bit na 100% jer jednostavno nasi igraci nemaju taj naboj da se mora pobjedit pocjenu zivota. Zeljo nije taj tim da nasi igraci imaju isti imperativ. Znam da je to zanas navijace neprihvativo alje tako
Takodje dananjim porazem i zadnja nada im je unustena da mogu bit prvaci, e sad im je u interesu da nas prestignu i da mogu dopunjavat svoim uspjesima koliko oni ulazu koliko mi, al nekontaj da bas tim pokazuju koliko je FK SARAJEVO VELIK KLUB.. takodje druga lazna floskula je kako je coric dobar trener kako je samo 3 boda iza VELKOG FK SARAJEVA kako bjeze velezu 12 bodova, takodje ito je jos jedna teska prevara i mazanje sebi svoi ociju.
Jer realno FK SARAJEVO JE trebalo minimum 10 bodovo ispred njih da smo imali fer sudjenje.
A mi
Da mepricamo o situaci sa radnikom gdje su posteno pobjedili al u 93 minuti i na derbiju gdje smo im trebali nabit jos 3 gola
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 16 feb 2025, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
E yebali ga više i skauti i qrci palci. Može li jedan derbi bez njih?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Recept je drugo poluvrijeme s Koseva bez kalkulacija hrabro i ofanzivno . Ja sam optimista ,naravno derby je uvijek nepredvidiv al moze se to dobiti .
- ErosViverosViv
- Kontakt:
samo da Zekić ne napravi istu grešku četvrti put, tako je jednostavno.
-
- Kontakt:
A jesmo ludi navijaci. Kad je Rozman spustao loptu, govoreci „Poslije utakmice je ponedjeljak“ svi mu yebali majku jer ih treba naloziti da ginu
Sad govorimo ma kakvo lozenje mora se ovo odigrati ko svaka druga tekma haahahahaah
A jesmo loodiiiiii
Sad govorimo ma kakvo lozenje mora se ovo odigrati ko svaka druga tekma haahahahaah
A jesmo loodiiiiii
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Nikada se Coric nece usuditi da protiv nas odigra ovako visok presing...MSOZ101 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 17:55Zekić ima jedan derbi iza sebe i fenomenalno drugo poluvrijeme. Željo je praktično u identičnom sastavu bez ikakve fenomenalne forme tima ili pojedinca. Jedina novost u njihovoj igri je ovaj visoki presing kojeg će vjerovatno isforsirati protiv nas jer su ga forsirali i u Mostaru zbog toga mislim da Paskalev treba početi ovu utakmicu jer po onim videima ima fenomenalnu dugu loptu. Željo u presing dolazi sa pet igrača znači ostaju na samo jednom veznom u širokom prostoru i četiri defanzivca što znači da mi sa kvalitetno iznesenom loptom izbacujemo pola njihovih igrača iz igre, međutim ovo je najlakše napisat treba uraditi. U suštini ovo što se danas vidjelo nama treba kvalitetan vezni red, a to su Pavičić, Bubanja i Krdžalić. Naprijed definitivno Kyeremeh i Guliashvili zbog brzine. Kyeremeh ako ništa može iznuditi kartone pa poslije u drugom vidjeti šta i kako sa novim igračima, ne znam kome više odgovara prostor, a kome poziciona igra.
Sa dva brza igraca iza ledja, bilo bi to samoubistvo za njih...
-
- Kontakt:
Nije derbi pod upitnikom.
Premijer ligu BiH ne organizuje FSKS,
Takmičenja pod okriljem FSKS su ti od FBiH grupa Centar pa Kantonalne lige, Pioniri , Predpioniri etc
To će stati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hamza danas jubilarni deseti meč za redom bez pogodka, još je i penal prošlo kolo mašio i ima punu minutažu...zamislite šta bi se mu ovdje radilo da ima takve brojke...
Avramovski asist i dva gola danas, e to je igrač s "vicom" kakvog ZZ gotivi i voli, a skijaš pravio pticu trkačicu od njega

Avramovski asist i dva gola danas, e to je igrač s "vicom" kakvog ZZ gotivi i voli, a skijaš pravio pticu trkačicu od njega
-
- Kontakt:
Avramovski je kod nas igrao pod 4 trenera i kod svakoga je bio katastrofa teska.Kod Mirze je jedino davao znakove zivota ostalo nije vrijedno pomena.Vise van terena nego na njemu.Hamzu smo naucili koristiti tek u drugom dijelu Rozmanovog mandata i tu se igrao bukvalno sa kompletnom ligom.Niko mu nista nije mogao.Isto nastavio kod Zekica jer je igrao slicnu ulogu.Nazalost uslijedio je transfer kojeg kako kaze Zekic ne moze prezaliti.amkeivke je napisao/la: ↑16 feb 2025, 21:01Hamza danas jubilarni deseti meč za redom bez pogodka, još je i penal prošlo kolo mašio i ima punu minutažu...zamislite šta bi se mu ovdje radilo da ima takve brojke...
Avramovski asist i dva gola danas, e to je igrač s "vicom" kakvog ZZ gotivi i voli, a skijaš pravio pticu trkačicu od njega![]()
Hamzu bi sad i navijaci i Zekic primili rasireni ruku i nadam se da ce se nakon epizode u Turskoj vratiti ponovo kod nas da nastavi pricu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hajde prebaci na 4:32 pa reci da je predao(i jos 2 prilike iza toga). 2x smo fulili prazan gol. Jednostavno nije htjela.Pitar6785 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:21Svjesno je Coric predao danas utakmicu radi derbija. Mislim da Zekic mora i treba nac recept da budemo jednaki ili bolji od njih sa 85% i drzat to vecinu prvog pol uz povremeni jaci pritisak da vidimo koji dio tima im pada, cak i sa takvom igrom bi im mogli dat jedan go, al cak i ako odemo sa 0-0 na poluvrijeme nije lose, jer vec tad bi igraci bili naviknuti na ambijent navijaci zelje ce izduvat i tako onda lagano zabit 1-2 gola i zavrsit pricu.
A mi
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:21Svjesno je Coric predao danas utakmicu radi derbija. Mislim da Zekic mora i treba nac recept da budemo jednaki ili bolji od njih sa 85% i drzat to vecinu prvog pol uz povremeni jaci pritisak da vidimo koji dio tima im pada, cak i sa takvom igrom bi im mogli dat jedan go, al cak i ako odemo sa 0-0 na poluvrijeme nije lose, jer vec tad bi igraci bili naviknuti na ambijent navijaci zelje ce izduvat i tako onda lagano zabit 1-2 gola i zavrsit pricu.
A mi
Njima je danas super sudjenje bilo
Da je nama u pola tako bilo, mi bi uveliko bili na prvom mijestu.
Ovi se uvlace do cmara Gici i zato im popusta sa postenim sudjenjem jer je svijestan da je to njihov maks.
I da njih i Zrinjski nemogu ugroziti, a imaju zagrijanu HIJENU da puste protiv nas.
Jer im je to jedini uspijeh taman opet nista neosvojili.
-
- Kontakt:
Mislim da to ne moze trajati dugo jer ce onda UEFA suspendovati NSBIH. Tada staje sve. I repka.jurisicduska je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:57Nije derbi pod upitnikom.
Premijer ligu BiH ne organizuje FSKS,
Takmičenja pod okriljem FSKS su ti od FBiH grupa Centar pa Kantonalne lige, Pioniri , Predpioniri etc
To će stati.
Neka, ako nema drugog nacina….
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pa realno Mirza je iz pojedinih igrača izvlačio stvarno max i nije imao ni blizu ekipu kao sad ZZ...Avramovski, Renan, Kyeremeh, Ziljkic, Cirjak,...svi su bili nekako na svom max-u....a i igrači su ga volili, hvalili i oni što su manje igrali!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 feb 2025, 21:07Avramovski je kod nas igrao pod 4 trenera i kod svakoga je bio katastrofa teska.Kod Mirze je jedino davao znakove zivota ostalo nije vrijedno pomena.Vise van terena nego na njemu.Hamzu smo naucili koristiti tek u drugom dijelu Rozmanovog mandata i tu se igrao bukvalno sa kompletnom ligom.Niko mu nista nije mogao.Isto nastavio kod Zekica jer je igrao slicnu ulogu.Nazalost uslijedio je transfer kojeg kako kaze Zekic ne moze prezaliti.amkeivke je napisao/la: ↑16 feb 2025, 21:01Hamza danas jubilarni deseti meč za redom bez pogodka, još je i penal prošlo kolo mašio i ima punu minutažu...zamislite šta bi se mu ovdje radilo da ima takve brojke...
Avramovski asist i dva gola danas, e to je igrač s "vicom" kakvog ZZ gotivi i voli, a skijaš pravio pticu trkačicu od njega![]()
Hamzu bi sad i navijaci i Zekic primili rasireni ruku i nadam se da ce se nakon epizode u Turskoj vratiti ponovo kod nas da nastavi pricu
Hvalio ga oyebina ziljkic !
Izvlacio je on moj qrac, gurao onu slinu od sina da uzmu pare i tjt.
Izvlacio je on moj qrac, gurao onu slinu od sina da uzmu pare i tjt.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
kada možemo očekivati prodaju karata za derbi?
Džaba hvalite Avramoskog, igra u 2. ligi Turske koja je rinaka, a ni Superliga im nije Bog zna neki kvalitet ako izuzmemo prvih par klubova koji se doduše reodvno blamiraju u Evropi.
bošnjanin
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mislim da Avramovski u Sarajevu nije sastavio ni dvije utakmice zaredom na svojoj poziciji.
Sam Coric je rekao da je sve uredu da niko nije dobio zuti karton. Jednu sansu imali kad je danguba promasio go trcanje borba bila na nivou radnika i goska.Predatod je napisao/la: ↑16 feb 2025, 21:25Hajde prebaci na 4:32 pa reci da je predao(i jos 2 prilike iza toga). 2x smo fulili prazan gol. Jednostavno nije htjela.Pitar6785 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:21Svjesno je Coric predao danas utakmicu radi derbija. Mislim da Zekic mora i treba nac recept da budemo jednaki ili bolji od njih sa 85% i drzat to vecinu prvog pol uz povremeni jaci pritisak da vidimo koji dio tima im pada, cak i sa takvom igrom bi im mogli dat jedan go, al cak i ako odemo sa 0-0 na poluvrijeme nije lose, jer vec tad bi igraci bili naviknuti na ambijent navijaci zelje ce izduvat i tako onda lagano zabit 1-2 gola i zavrsit pricu.
A mi
Sporost nepozaintetesivanost odmaranje igraca izmjena igraca, ja ti garantujem da nijednog od ovih glavni igraca coric nece zamjenir ne u 7 minuti nece ni u 80 minuti protiv nas, SVE UREDU IMA PRAVO DA CORIC RADI STA HOCE , al REALNO LJUDI SU VAM TREBALI BAR 3 gola stavit. I 1 sut po golu i to sa 20 metara posredini gola.. sve govori
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, NeSamSafetee, Rule_hz i 49 gostiju.