FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 17 feb 2025, 20:35

Već dugo vremena se nismo oglašavali kao navijačka skupina u vezi stanja u klubu, sada kao navijači i jedini iskreni prijatelji naše Svetinje koji imaju uvid u trenutno stanje želimo da obavijestimo javnost o dijelu (ne)rada naših “dragih navijača i UG (ne)prijatelja FK Slobode”.

Govorili smo o ovom stanju da će se desiti i ko su ljudi koji su preuzeli gradski klub i pretvorili ga u privatnu prčiju sa mentorom Elmirom Šećerbegovićem.

Ovo dovoljno govori o njihovom (ne)radu a imamo još mnogo prljavog veša za iznijeti.

Ovim putem pozivamo i sve medije koji su bili potplaćeni od strane prodanih duša da bi nas ljagali i bacali koske među članove navijačke skupine, da u potpunosti prenesu ove informacije koje su 100% tačne!

Takođe pozivamo vas da se na sljedeću tekmu odazovete u što većem broju na našoj tribini jer smo od starta jedini prijatelji ovog kluba isključivo samo MI!

Aleksandar Jovic tzv Splinter Nosonja zajedno sa svojim mentorom Elmirom želi ugasiti klub uz pomoć ljudi iz gradske uprave kojima u interesu nije jak sport u Tuzli a kamoli jaka tuzlanska FK Sloboda !

Smrt žoharima, SLOBODA NAVIJAČIMA !

Fukare Tuzla 1987
Imaju i slike na FB stranici Fukara.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 feb 2025, 20:53

Ocekujem zohare da se oglase nakon ovog i pravdat se i pravit pametni kako oni nemaju nista sa ovim.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 17 feb 2025, 20:57

Nisu oni nista :rol:

fukareSjever
Kontakt:

Post Postao/la fukareSjever » 17 feb 2025, 21:41

Nemojte se puno nervirati barem za ovu sezonu. Bilo je jasno da ove godine ispadamo ali naravno da nece niko to javno reci. Napravili su veliku stetu i jednostavno je neisplativo praviti tim za opstanak i da je mnogo jednostavnije sastavljati ekipu za 1 ligu koja ce se sljedece godine prosetati istom.
Ovdje je trenutno problem samo sto Azmir ne zeli da placa dugove i ugovore koji su ovi Kreteni pravili sa suprugama fudbalera ,menadzera i jos x stvari.... Pocelo se sve iznositi i ovo je samo pocetak

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 feb 2025, 21:48

Pisao sam ovo za reprogram svaka 3 mjeseca.
Nije nikakva tajna jer PUF svaka 3 mjeseca izbaci izvjestaj i u zadnje 3 godine se Slobodin poreski dug samo povecao.

sl2zla
Kontakt:

Post Postao/la sl2zla » 17 feb 2025, 22:33

Simone, 250km je 250km ipak si student :guz:

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 17 feb 2025, 22:40

sl2zla je napisao/la:
17 feb 2025, 22:33
Simone, 250km je 250km ipak si student :guz:
Dobro su ga ugradili 🤣😆

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 17 feb 2025, 22:42

Velahavle

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 feb 2025, 23:09

Plate ba nisu neke. Problem je sto ih je nabacano na platni spisak i sto nisi servisirao ni to minimalno sto je bilo.

Svi oni traze neke svoje interese, a nakon mandata naredna uprava naslijedi probleme. Samo sto ovo vise nije 1995 ili 2005 vec 2025. Vrijeme je da neko bude kaznjen i da se presjece.

Ova vlast je uzasna. Opozicija je uzasna. Jel ima spasa gradu Tuzli? Imamoviceva zaostavstina se pocinje raspadati, ostavili su ruglo od grada u svakom smislu.

Tuzla je bas kolateral i lokalnih i drzavnih zbivanja. Ovo moze spasiti samo da neka nezavisna grupa gradjana preuzme grad i vodi.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 18 feb 2025, 00:08

Šta ti je posvećenost, bio na platnom spisku šefa ko bot, ostali mu dužni 250KM i opet botuje :salut: :salut:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 18 feb 2025, 00:15

Nije džaba ovdje napisano još krajem prošle godine da ovdje SIPA ima posla. Strašno je šta su radili zakleti navijači Slobode svojoj "svetinjI".
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 feb 2025, 11:09

fukareSjever je napisao/la:
17 feb 2025, 21:41
Nemojte se puno nervirati barem za ovu sezonu. Bilo je jasno da ove godine ispadamo ali naravno da nece niko to javno reci. Napravili su veliku stetu i jednostavno je neisplativo praviti tim za opstanak i da je mnogo jednostavnije sastavljati ekipu za 1 ligu koja ce se sljedece godine prosetati istom.
Ovdje je trenutno problem samo sto Azmir ne zeli da placa dugove i ugovore koji su ovi Kreteni pravili sa suprugama fudbalera ,menadzera i jos x stvari.... Pocelo se sve iznositi i ovo je samo pocetak
Azmir je pred utakmicom iskesirao dug nekim igracima iz perioda vladavine carsijanera. Inace se ni bi mogla odigrati utakmica sa Igmanom. Nije da ne zeli, nego mora placati njihove dugove. Samo ne kontam zasto se Azmir ne oglasi. Nadam se da ce se pojaviti pred ovim placenickim medijima i raskrinkati "carsijanere = Slobodine grobare ".
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 feb 2025, 12:16

Kako rekoh, ovdje na forumu se tek djelic znao i zna o stanju u klubu. I joa toga ima, znat ce se, ne samo od prethodne Uprave nego i ono ato su oni naslijedili od Secera. I tako u nedogled, idemo kriviti prethodnike da zbog njih mi nismo mogli.
Cak i to je dijelom istina, Aco, Mario i ostali ce opravdanje naci u tome da su i oni morali vracati tudji dug kako bi klub funkcionisao, SAMO JE PROBLEM ZASTO SU SE PRIHVATALI POSLA I NISU GA PREPUSTILI DRUGOME KAD SU VIDJELI DA JE TESKA SITUACIJA, DA ONI NEMAJU PARA DA ULOZE I DA NEMAJU PODRSKU NAVIJACA. Zasto? Ljubav nije opravdanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fukareSjever
Kontakt:

Post Postao/la fukareSjever » 18 feb 2025, 19:21

da li znate uopste na koji nacin je maksimovic postao trener ?? Mislim da ce ovo u epizodama biti i da najbolje tek slijedi :D

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 18 feb 2025, 20:50

Skver je napisao/la:
18 feb 2025, 11:09
Azmir je pred utakmicom iskesirao dug nekim igracima iz perioda vladavine carsijanera. Inace se ni bi mogla odigrati utakmica sa Igmanom. Nije da ne zeli, nego mora placati njihove dugove. Samo ne kontam zasto se Azmir ne oglasi. Nadam se da ce se pojaviti pred ovim placenickim medijima i raskrinkati "carsijanere = Slobodine grobare ".
Bukvicu i jos nekima nisu jos uplatili nego su zvali preko menadzera pred utakmicu da se dogovore, mislim da su cak prekrizili jedan dio duga, ali da im se ono sto su dogovorili isplati u toku sedmice.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 19 feb 2025, 09:32

VivaLaLiberta je napisao/la:
18 feb 2025, 20:50
Skver je napisao/la:
18 feb 2025, 11:09
Bukvicu i jos nekima nisu jos uplatili nego su zvali preko menadzera pred utakmicu da se dogovore, mislim da su cak prekrizili jedan dio duga, ali da im se ono sto su dogovorili isplati u toku sedmice.
Kod bukvica je bila cifra cca 10 hiljada km
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 feb 2025, 09:37

Jos kad sam cuo da je od jednog bivseg igraca zena bila prijavljena da kuha, pere ves i to hahah nista me vise ne iznenadjuje, da li ih je stid?

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 19 feb 2025, 09:40

fukara87 je napisao/la:
19 feb 2025, 09:37
Jos kad sam cuo da je od jednog bivseg igraca zena bila prijavljena da kuha, pere ves i to hahah nista me vise ne iznenadjuje, da li ih je stid?
Logicno sve oficijel...nece zena djaba raditi🤦‍♂️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 feb 2025, 10:25

Hazre je napisao/la:
19 feb 2025, 09:40
fukara87 je napisao/la:
Logicno sve oficijel...nece zena djaba raditi🤦‍♂️
Jel tebe ko sta pitao bgt? Pa tebi logicno to sto necija zena primala platu a nije privirila na Tusnju

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 19 feb 2025, 10:43

fukara87 je napisao/la:
Gdje je kuhala u Irish pubu ili Bricks-u ? Možda u onoj kafanici u stadionu?
Vratilo im se u privatnom sektoru sve što su uradili Slobodi na isti način ništa više
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.