English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakve veze ima napad s primljenim golovima
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:

Pričamo o klubu koji je Casemira platio 70 miliona i dao mu 350 hiljada sedmicno. Ko god je uradio taj transfer, treba ga krivicno goniti.
- JayCatwright
- Kontakt:
Od početka govorim da u odbrani i imamo neke igrače gdje se može nešto sastaviti da izgleda na tim. Napad je hroničan užas i majstori puste dva igrača ne dovedu nijednog, nedugo posle povrijedi se najbolji od njih i tako ostanemo na 3 ofanzivca do kraja sezone. INEOS do sada fakat iz očaja u očaj, a mislio sam da će barem imati razumne poteze i vidjeti one osnovne probleme. Ovo ljeto je presudno za klub i puno toga će se znati koliko su ozbiljni i koliko u suštini mogu učiniti.
Liverpoolu će trebati napadač za iduću sezonu. To sam pisao onomad, ali što povezati 2 i 2. Jbg.
Liverpoolu će trebati napadač za iduću sezonu. To sam pisao onomad, ali što povezati 2 i 2. Jbg.
- JayCatwright
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Druga sezona zaredom u kojoj ce tri tima koja su usla u PL odmah i ispasti
Leeds ce naredne sezone popraviti tu statistiku
al novi vlasnici Burnleya koji su zeljeli igrati atraktivan fudbal a dobili jos gori fudbal nego pod Dycheom
imaju 11 utakmica zaredom bez primljenog gola sto je apsolutni rekord Championshipa, i to sve nakon ove oklade

al novi vlasnici Burnleya koji su zeljeli igrati atraktivan fudbal a dobili jos gori fudbal nego pod Dycheom
imaju 11 utakmica zaredom bez primljenog gola sto je apsolutni rekord Championshipa, i to sve nakon ove oklade

Don't believe the hype.
Burnley i Sheffield ako udju bice jednako losi kao Southampton ove sezone.JayCatwright je napisao/la: ↑17 feb 2025, 23:04
Burnleyu treba hitno napadač ukoliko žele u EPL. Kakva gol razlika![]()
11 CS u nizu
INEOS se vise bavi domarima i kafe kuharicama u klubu nego sportomPoligon10 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 22:37Od početka govorim da u odbrani i imamo neke igrače gdje se može nešto sastaviti da izgleda na tim. Napad je hroničan užas i majstori puste dva igrača ne dovedu nijednog, nedugo posle povrijedi se najbolji od njih i tako ostanemo na 3 ofanzivca do kraja sezone. INEOS do sada fakat iz očaja u očaj, a mislio sam da će barem imati razumne poteze i vidjeti one osnovne probleme. Ovo ljeto je presudno za klub i puno toga će se znati koliko su ozbiljni i koliko u suštini mogu učiniti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mozda uspiju jednosedmicnu Casemirovu platu ustedit.Arvid je napisao/la: ↑17 feb 2025, 23:36INEOS se vise bavi domarima i kafe kuharicama u klubu nego sportomPoligon10 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 22:37Od početka govorim da u odbrani i imamo neke igrače gdje se može nešto sastaviti da izgleda na tim. Napad je hroničan užas i majstori puste dva igrača ne dovedu nijednog, nedugo posle povrijedi se najbolji od njih i tako ostanemo na 3 ofanzivca do kraja sezone. INEOS do sada fakat iz očaja u očaj, a mislio sam da će barem imati razumne poteze i vidjeti one osnovne probleme. Ovo ljeto je presudno za klub i puno toga će se znati koliko su ozbiljni i koliko u suštini mogu učiniti.

- JayCatwright
- Kontakt:
Moguce za Sheffield, ali daj mi Burnley, fali ovoj ligi tvrdih ekipaMogli je napisao/la: ↑17 feb 2025, 23:26Burnley i Sheffield ako udju bice jednako losi kao Southampton ove sezone.JayCatwright je napisao/la: ↑17 feb 2025, 23:04
Burnleyu treba hitno napadač ukoliko žele u EPL. Kakva gol razlika![]()
11 CS u nizu
Bilo bi lijepo da se vrate Leeds, Sunderland i Blackburn. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Nisu imali PGMOL da im se sudi ko Borcu u Bosni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ne bih ja još potpisao da će Wolvesi opstati. Npr. nek se povredi Cunha i donji su.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 23:11Druga sezona zaredom u kojoj ce tri tima koja su usla u PL odmah i ispasti
A garant nisu imali ni Arsenal ko prvog pratioca, pa ih je neko zapravo mogao i prestici
Srce, čast i ponos!
- VivaLaStella
- Kontakt:
a jbt zamisli prezivaš se rimmer 
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Za izucavanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.