Football Manager 2025
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Football Manager 2025

Nove roles na pozicijama.

Kako ce izgledati novi FM.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tutankamon1905
- Kontakt:
Odgodjen izlazak za Mart 2025...
To bi bilo to..ionako me nisu uvjerili da vrijedi uzeti novu verziju igrice koju igram otkad znam za sebe, ali hajde uzeo preorder svejedno da se tradicija ne kvari. Refund sam nakon ovih informacija vec zatrazio i cisto sumnjam da cu je kupovati uopce..pola godine kasnije dobijes igricu..pola.sezone vec proslo
neka hvala
To bi bilo to..ionako me nisu uvjerili da vrijedi uzeti novu verziju igrice koju igram otkad znam za sebe, ali hajde uzeo preorder svejedno da se tradicija ne kvari. Refund sam nakon ovih informacija vec zatrazio i cisto sumnjam da cu je kupovati uopce..pola godine kasnije dobijes igricu..pola.sezone vec proslo

Tako ti je to kad hoces da ubacis match engine kao u Ex Fife i Pes- a u manager
S ovim su mi samo sacuvali pare do FM 26.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nije mi uopce do para niti mi ih je zao dat za football manager kolko mi je besmisleno da placam igricu punu cijenu koju sam dobio pola godine kasnije..nije to GTA ilicstatijaznam..to je novi football manager, igrica koja najrealnije prati nogomet i koju dobijes kad prodje vec pola sezone...i onda kupi novi fm opet za par mjeseci...

Apsolutno se slazem. Evo sad da das ne znam 50 eura ili koliko vec za ovaj novi na pre-order i hajde cekaj do marta kad je vec pola sezone proslo, a FM 26 izlazi vjerovatno u oktobru, novembru. Pa radije pricekat jos malo i uzeti taj. Plus ovaj cirkus sa zenskim fudbalom...tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 22:20Nije mi uopce do para niti mi ih je zao dat za football manager kolko mi je besmisleno da placam igricu punu cijenu koju sam dobio pola godine kasnije..nije to GTA ilicstatijaznam..to je novi football manager, igrica koja najrealnije prati nogomet i koju dobijes kad prodje vec pola sezone...i onda kupi novi fm opet za par mjeseci...novi match engine najavljuju vec par godina, nemoj mi prosipat pricu o nekim iznenadnim problemima...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Skeptičan sam oko toga da li će uključivanje funkcija poput ženskog fudbala uzrokovati kašnjenje u razvoju, iako ovaj aspekt može biti irelevantan.
Ima li ko kakvu ideju za zadnji save na 24?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
S nestrpljenjem sam očekivao Football Manager 2025, ali nažalost, otkazan je zbog razvojnih izazova.
slope game
slope game
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.