Imaju snimci, 6 buseva, minibus, 6 kombija. Sracunaj sam da je brojka oko 400ljudi. Sektor u Mostaru prima cak i vise po stolicama.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jesu li Ultrasi i Prestati necemo nikada jedini u ovom dijelu Europe, a mozda i sire koji ovako dugo kace samo jedan transparent na ogradu? U neku ruku i razumijem Ultrase(al samo do derbija), crveni ionako nemaju sta okacit osim ovog novog..ali postaje malo smjesno
Najgore od svega je što prvi put vidim da se neko hvali velikom brojkom u zapadnom. Ja sam sliku zakačio isključivo zbog gluposti onog musavog, koji tvrdi da nikada nije bilo više ljudi. Inače, za zapadni je sramota pretjerano hvaliti se da si bio tamo (bar među ultrasima), jer je to gostovanje na koje idu i civili, sjećam se jednog komentara našeg starijeg momka koji je rekao "otišli u zapadni Mostar i misle da su navijači"NoProfit je napisao/la: ↑17 feb 2025, 22:33Ma dovoljno mi je pogledati slike i uporediti.
Ako na slici od jučer ima više ljudi nego na ovoj slici dole, ja sam Marco Delvecchio. To što klaunu nije to po volji i što pjeni kad mu kažeš istinu tj. da je vrijedan samo sprdanja (a i to je upitno u zadnje vrijeme), to je njegov problem.

-
- Kontakt:
a invazija bila najavljivali mjesecimaNoProfit je napisao/la: ↑17 feb 2025, 22:33Ma dovoljno mi je pogledati slike i uporediti.
Ako na slici od jučer ima više ljudi nego na ovoj slici dole, ja sam Marco Delvecchio. To što klaunu nije to po volji i što pjeni kad mu kažeš istinu tj. da je vrijedan samo sprdanja (a i to je upitno u zadnje vrijeme), to je njegov problem.

Kakvi retardi
- Shategabri
- Kontakt:
Imate boljeg golmana.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:01Po cemu imate bolje pojedince? Ekipe su 50:50, u najmanju ruku bar prvih 11Shategabri je napisao/la: ↑17 feb 2025, 13:55Mislim da su se stekli uslovi da vas mlatnemo![]()
Jasno, vi ćete pokušati sa prebacivanjem loptice, mi imamo bolje pojedince bla bla, treba izvući max, bacati se na glavu, 1x je pod moranje.
No, svakako će biti u podsvijesti kako se porazom gubi priključak za željenim trećim mjestom i kako je tu sezona završila.
Taj grč će teško biti zaobići.
Za nas ste već apsolvirali kako mi ne možemo ni u kojem slučaju do titule, sve i da je bilo pošteno suđenje dosad (jel tako ono bi?!).
Obično ide priča kako mi dolazimo sa mega timom, biće borba Davida i Golijata, sve osim poraza dobro.
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑18 feb 2025, 08:09Imate boljeg golmana.
Obično ide priča kako mi dolazimo sa mega timom, biće borba Davida i Golijata, sve osim poraza dobro.
Pored golmana, jači smo još na možda dvije pozicije, na tri smo tu negdje, na ostalim pozicijama imate prednost. Što je svakako nebitno kad je derbi u pitanju. Dobijali smo vas kad ste bili Galaktikosi, a i vi nas kad smo vam bježali 10 bodova.
S tim da imate boljeg trenera koji vam je iz nekog ludog, meni nepoznatog razloga postao teret na bitnim, derbi utakmicama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Da, to svakako, vi ste u derbijima u posljednje vrijeme Novak Đoković.Virtu4l je napisao/la: ↑18 feb 2025, 09:00Shategabri je napisao/la: ↑18 feb 2025, 08:09Imate boljeg golmana.
Pored golmana, jači smo još na možda dvije pozicije, na tri smo tu negdje, na ostalim pozicijama imate prednost. Što je svakako nebitno kad je derbi u pitanju. Dobijali smo vas kad ste bili Galaktikosi, a i vi nas kad smo vam bježali 10 bodova.
S tim da imate boljeg trenera koji vam je iz nekog ludog, meni nepoznatog razloga postao teret na bitnim, derbi utakmicama.
Osim one s Borcom, i nije se nešto proslavio na derbi utakmicama dosad.
Vidjećemo šta je smislio za ovaj derbi.
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑18 feb 2025, 09:06Osim one s Borcom, i nije se nešto proslavio na derbi utakmicama dosad.
I ono sa Borcem se preuveličava, Borac promaši penal odmah na početku, Guli zabije sretan gol - nekome je možda majstorija, za mene je čista sreća i glupost golmana.Kasnije Borac pogodi stativu i promaši još jednu sjajnu šansu.
Ali eto, priznaćemo mu da je to najbolja derbi utakmica koju je imao, posebno kad se uporedi sa ove tri ostale.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E jesi realno komentarisao u p.m.Virtu4l je napisao/la: ↑18 feb 2025, 09:08Shategabri je napisao/la: ↑18 feb 2025, 09:06Osim one s Borcom, i nije se nešto proslavio na derbi utakmicama dosad.
I ono sa Borcem se preuveličava, Borac promaši penal odmah na početku, Guli zabije sretan gol - nekome je možda majstorija, za mene je čista sreća i glupost golmana.Kasnije Borac pogodi stativu i promaši još jednu sjajnu šansu.
Ali eto, priznaćemo mu da je to najbolja derbi utakmica koju je imao, posebno kad se uporedi sa ove tri ostale.
F.K. SARAJEVO
Pa ti mi reci gdje sam pogriješio i ima li nešto što sam napisao a da se nije desilo?
Nadmudrio je on Žižovića, sve to stoji, Borac se u određenom dijelu utakmice nije mogao sastaviti sa loptom, ali u konačnici je to bila ujednačena utakmica gdje su oni promašili više od vas, uključujući i penal.
Moraš uzeti u obzir da je to Borac, protiv kojeg dosta ekipa igra egal utakmice i nisu moćni kao recimo Zrinjski, koji kad melje baš te samelje, vidio si na Koševu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako im se da voditi raspravu sa knjigovodjom od 70000 (sedamdesethiljada) blam postova 

Ovo prvo kolo je proteklo realno u korektnom sudjenju da hoce ovako nastaviti dobro bi bilo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa to su normalni momci sa kojima se može lijepo diskutovati o fudbalu, razmijeniti mišljenje, čak i kad se ne slažemo. Čestitamo jedni drugima na pobjedi, kako normalni ljudi rade.
Za razliku od vas nepismenih neandertalaca, koje moram konstantno ponižavati.
Za razliku od vas nepismenih neandertalaca, koje moram konstantno ponižavati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Slazem se sa prvim.Nijedna ni druga ekipa nemaju tu stalozenost kao recimo Dinamo ili CZ kad su 5 puta jaci od rivala da odu i razgule ih.Mozda jedini derbi u Evropi koji nikada nema favorita i moze zavrsiti sa sva 3 ishoda taman da je jedna ekipa zadnja sa 2 boda a druga prva sa 52Virtu4l je napisao/la: ↑18 feb 2025, 09:00Shategabri je napisao/la: ↑18 feb 2025, 08:09Imate boljeg golmana.
Zekic je sigurno najjace ime u ligi sto se trenera tice medjutim i Coric je izuzetno kvalitetan strucnjak i na taktickom i na psihickom planu.Sto se tice derbi utakmica Zekic ima taj neki fetis da iznenadi protivnickog stratega.Prosli derbi izmiksao,Lulic lijevi bek,Unusic stoper,bez klasicnog napadaca...Najvjerovatnije bi vas uzeli da nije miksao ali eto kaze da je naucio na greskama.Mislim da ovaj put nece se puno zayebavati.
Pozicija po poziciju tesko jer ne igramo isti sistem.Vezni red je sigurno nas jaci,krila imate paklena,odbrana nasa,golman vi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To je bilo tako Nodi jer borac nije igrao.
Vidjet' ćemo šta će biti za vikend kad im dođe Posušje (koje im se uvijek nagu.zi).
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
Puko zapad
Ko halva ode po 40 konv.maraka
GOLEMO
Ko halva ode po 40 konv.maraka
GOLEMO
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2025, 10:09Sto se tice derbi utakmica Zekic ima taj neki fetis da iznenadi protivnickog stratega.Prosli derbi izmiksao,Lulic lijevi bek,Unusic stoper,bez klasicnog napadaca...Najvjerovatnije bi vas uzeli da nije miksao ali eto kaze da je naucio na greskama.
To možda prolazi u normalnim ligama, ali ne u ovoj nenormalnoj. Naučio je na teži način, nije da imam nešto protiv.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne možeš umanjiti gol iz slobodnjaka i reći da je sretan koliko god da je loša reakcija golmana. Ako si nekad stao na gol, bar rekreativno, znaš koliko je nezgodno odbraniti loptu koja odskoči 3-4 metra ispred tebe. Guli je to izveo vrhunski, loša reakcija ne može i ne smije umanjiti to.Virtu4l je napisao/la: ↑18 feb 2025, 09:08Shategabri je napisao/la: ↑18 feb 2025, 09:06Osim one s Borcom, i nije se nešto proslavio na derbi utakmicama dosad.
- svrakino1921
- Kontakt:

Sarajevo počelo prodaju ulaznica za derbi na Grbavici uz jedan poseban uslov
Navijači Hordi zla na sjevernoj tribina uoči 152. derbija na Grbavici
FK Sarajevo će u 19. kolu WWin lige Bosne i Hercegovine gostovati kod Željezničara na stadionu Grbavica
Sarajevo je danas počelo sa prodajom ulaznica za gradski derbi protiv Žejezničara na Grbavici.
Iz Bordo kluba su objavili prodaju karata, uz jedan poseban uslov, sa jednom članskom kartom može se kupiti jedna ulaznica.
- Kupovina ulaznica je moguća samo uz pokaz važeće članske kluba za 2025. godinu. Sa jednom članskom možete kupiti jednu ulaznicu. Dostupno samo u fizičkim prodavnicama; Titova i Ferhadija Rezervacija ulaznica nije moguća, poru
Podsjećamo, Sarajevo će za gostovanje na Grbavici dobiti 1500 ulaznica.
Cijena karte je 12 KM.
IDEMO
-
- Kontakt:
Pa valjda je broj mjesta ogranicen, ne moze ih bit sigurno vise od broja ulaznica koji su dobiliEastMadness je napisao/la: ↑18 feb 2025, 07:58a invazija bila najavljivali mjesecimaNoProfit je napisao/la: ↑17 feb 2025, 22:33Ma dovoljno mi je pogledati slike i uporediti.
Ako na slici od jučer ima više ljudi nego na ovoj slici dole, ja sam Marco Delvecchio. To što klaunu nije to po volji i što pjeni kad mu kažeš istinu tj. da je vrijedan samo sprdanja (a i to je upitno u zadnje vrijeme), to je njegov problem.![]()
Ja kontao Mostar ce biti sav plav , ko birvaktile operacija Oluja , one kolone autobusa
![]()
Kakvi retardi
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], TylerBurey i 26 gostiju.