Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
realno i objektivno qarina je ovaj zeljo
ide 0-2 la ga ano
ide 0-2 la ga ano
- svrakino1921
- Kontakt:
tabba77 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 10:26Ne možeš umanjiti gol iz slobodnjaka i reći da je sretan koliko god da je loša reakcija golmana. Ako si nekad stao na gol, bar rekreativno, znaš koliko je nezgodno odbraniti loptu koja odskoči 3-4 metra ispred tebe. Guli je to izveo vrhunski, loša reakcija ne može i ne smije umanjiti to.
Sve to stoji, Guliašvili puca od samopouzdanja i prolazi mu sve što zamisli, ali eto, da preformulišem, gol je produkt individualne majstorije, ne neke sjajne igre.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:04
Najbolji uslovi za gostujuće navijače je na LJEPOTICI
IMA KROV - KAKO ODJEKUJEMOOOO![]()
dozivljaj nam doci izhordati i otici.. jos da proslavimo par golova da ugodjaj bude potpun
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pa to ti je ona prica cuj mjesecima se najavljivalo krenulo od futsala prije 15dana. Kad su oni najavljivali invaziju na Tuzlu jos zadnja tekma polusezone bila, pa smo nadjacali sa pola snage ove sezone.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑18 feb 2025, 10:38Pa valjda je broj mjesta ogranicen, ne moze ih bit sigurno vise od broja ulaznica koji su dobiliEastMadness je napisao/la: ↑18 feb 2025, 07:58a invazija bila najavljivali mjesecimaNoProfit je napisao/la: ↑17 feb 2025, 22:33
Ma dovoljno mi je pogledati slike i uporediti.
Ako na slici od jučer ima više ljudi nego na ovoj slici dole, ja sam Marco Delvecchio. To što klaunu nije to po volji i što pjeni kad mu kažeš istinu tj. da je vrijedan samo sprdanja (a i to je upitno u zadnje vrijeme), to je njegov problem.![]()
Ja kontao Mostar ce biti sav plav , ko birvaktile operacija Oluja , one kolone autobusa
![]()
Kakvi retardi
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Naravno da oni forsiraju pricu dolazi Sarajevo,milijarderi,borba sirotinje protiv bogatasa,jedan igrac vrijedi vise nego nas tim,do te faze su dosli a ovdje pricaju da imaju bolji tim. Jel realno da citirate Virtuelnog,da mu jos blok niste udaraili,trujete nas kojima je na bloku pa moramo da citamo sta pise.
-
- Kontakt:
Pa normalno da pričaju kad kod njih igrači igraju iz ljubavi a kod nas zbog para. Pa evo Gojkovic ti je čist primjer njima tražio 15 nama 50. Da su samo mogli garantovat da će bit redovno to bi bilo to. Dangubic i Boljevic njima daju pare samo da igraju kao i Šošić i Krpić.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:54Naravno da oni forsiraju pricu dolazi Sarajevo,milijarderi,borba sirotinje protiv bogatasa,jedan igrac vrijedi vise nego nas tim,do te faze su dosli a ovdje pricaju da imaju bolji tim. Jel realno da citirate Virtuelnog,da mu jos blok niste udaraili,trujete nas kojima je na bloku pa moramo da citamo sta pise.
Imaju bolji tim, boljeg trenera, bolju perspektivu.
Nema veze sto su statistički u zadnjih 5 godina , 6ti tim PL BiH , dakle neki prosječni premijerligas kao Posusje, Siroki malo lošiji od Veleza malo bolji od Goska.
Kasne već 12 bodova , titula ništa.
Strpljenje furaju 12 godina isto Ko da je neko ovdje malouman a smijenili 10 uprava za to vrijeme. I ova posljednja uprava im nije tu vise od 6 mjeseci.
Miske Šiljak
Šampanjac
Ceric
Hasanbegović
Onaj ćelavi frajko sto ih u crno zavi s Arapom i Brunom
Odbori za spašavanje - Gredic
Ovi sad
Ugl mučan period. Bas bas mučan. Ne znam na koju ih fintu uzimaju da je sve ok stvarno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ponovo dolaze neandertalci da uništavaju temu i u startu upropaste svaki pokušaj normalne diskusije. Uvijek isti pacijenti, nepismeni, izuzetno niskog IQ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jbt kod vas uvijek bolje, više, veće. Godinama unazad MUP HNK I TK su ograničili na 350 navijača, MUP RS Na 250, kako sad odjednom neke dominacije sa 20-30 ljudi više ili manje. Ne znam čemu to.Pablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:38Pa to ti je ona prica cuj mjesecima se najavljivalo krenulo od futsala prije 15dana. Kad su oni najavljivali invaziju na Tuzlu jos zadnja tekma polusezone bila, pa smo nadjacali sa pola snage ove sezone.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑18 feb 2025, 10:38Pa valjda je broj mjesta ogranicen, ne moze ih bit sigurno vise od broja ulaznica koji su dobiliEastMadness je napisao/la: ↑18 feb 2025, 07:58
a invazija bila najavljivali mjesecima![]()
Ja kontao Mostar ce biti sav plav , ko birvaktile operacija Oluja , one kolone autobusa
![]()
Kakvi retardi
Ako već filuješ svoje na vašoj temi nekim insajderskim onda nekad napiši kako jeste a ne samo ono što ti odgovara.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ma smjesna ogranicenja u 21 vijeku,dno dna svakako na tim stadionima bude po 500 ljudi.AVNOJ je napisao/la: ↑18 feb 2025, 12:59Jbt kod vas uvijek bolje, više, veće. Godinama unazad MUP HNK I TK su ograničili na 350 navijača, MUP RS Na 250, kako sad odjednom neke dominacije sa 20-30 ljudi više ili manje. Ne znam čemu to.Pablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:38Pa to ti je ona prica cuj mjesecima se najavljivalo krenulo od futsala prije 15dana. Kad su oni najavljivali invaziju na Tuzlu jos zadnja tekma polusezone bila, pa smo nadjacali sa pola snage ove sezone.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑18 feb 2025, 10:38
Pa valjda je broj mjesta ogranicen, ne moze ih bit sigurno vise od broja ulaznica koji su dobili
Ako već filuješ svoje na vašoj temi nekim insajderskim onda nekad napiši kako jeste a ne samo ono što ti odgovara.
Šta ovo kone dijele karte za derbi, a moguće plafon 11k ljudi da bude na stadionu? Nije valjda da ni to ne mogu rasprodati regularno?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Cini ti se
Zapad jucer vec rasprodan, a kartu ne mozes uzeti ako nisi clan
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Velez samo 200k dobio za Oreca.
Mislio sam da ce biti neka ozbiljnija cifra kad se pisalo da odbijaju ponude. Steta.
Mislio sam da ce biti neka ozbiljnija cifra kad se pisalo da odbijaju ponude. Steta.
Plus od narednog transfera. Covjek imao jos 1.5 god ugovor. Dosao besplatno.IMResurrected je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:33Velez samo 200k dobio za Oreca.
Corluka 150k
Cuze, 300k
Dobro je Velez prosao. Mlinarica ce isto tako utopiti negdje, momak igrao veznjaka, krilo, stavili ga u napad gdje se pokazao i podigao se i cijenu.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Derbi na Grbavici je dan kada se dio stadiona, popularna Zdenka, pretvori u zoološki vrt, pa ljudi koji se sa mališanima kreću prema južnoj i najčešće istočnoj tribini zastaju i posmatraju različite jedinke i slušaju oglašavanje istih.
Zaista jedinstveno iskustvo.
-
- Kontakt:
Jedina utakmica za koju se dijele karte u gradu je Sarajevo-Zrinski.
Cemu potreba da se laze..
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 18 feb 2025, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
A ono se nekad mora zabiljeziti kameromAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:45Derbi na Grbavici je dan kada se dio stadiona, popularna Zdenka, pretvori u zoološki vrt, pa ljudi koji se sa mališanima kreću prema južnoj i najčešće istočnoj tribini zastaju i posmatraju različite jedinke i slušaju oglašavanje istih.

Stvarno fenomen

Samo pitam. K čemu nervoza? Vidim vam neke nagradne igre, dijele se karte, kasnije mi Nedo iskoči na tik toku kaže slike na kojim se vide redovi za karte su lažne.zeljovolimte je napisao/la: ↑18 feb 2025, 15:38Jedina utakmica za koju se dijele karte u gradu je Sarajevo-Zrinski.
Cemu potreba da se laze..
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kad beskucnici nisu mogli uzeti sa 2 igrac vise zadnji derbi na Grbavici, nema sanse da ovaj. I x bi bilo previse. Ocekuje 2:0 uz dominaciju na terenu.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Cwirek, Direktorcic, TylerBurey, Varijantas8, xinxee i 25 gostiju.