Koliko god se bjezalo od toga, ova utakmica je nama ako ne kljucna, jedna od najbitnijih na proljece.
Kako se odigra u subotu u mnogome ce usmjeriti proljece.
Poznavajuci mentalitet ako pobijedimo, sampioni smo svemira i mozemo sve, u slucaju losike igre remija ili ne daj Boze poraza, napravice se pritisak na igrace nevjerovatan i onda ce sve biti “pod moranje” a dolaze tesko izazovi i kupa i lige i strah me kako ce to sve izgledati.
Boze daj sabura, dobre igre, a zavrsice kako mora!
Kako god, Zekicu i timu puna podrska za sve do sad uradjeno i ono sto slijedi, jer su postavljeni dobri temelji!
Ma naravno, do kraja cim im se priblizis na bod dva gledat ce da te osakate, dok ce druge pogurati, tako da ce svako normalan biti svjestan situacije u kojoj ne smijes biti prvak.
Ali de neka izadju u subotu s mudima, pametno i ne nasjedati na provokacije, na taj gurbetski fazon su zadnja 4 remija izvukli, nikada nisu imali igru.
Meni clanska nije stigla, ako neko bude prodavao karte za derbi neka mi se javi, mada mislim da takvih nece biti.
Novi stadion otprlike kosta min 2000 eur po sjedistu, zavisi od dodatnih sadrzaja. Bilo je to negdje, mislim da se i ovdje pisalo po forumu. Iluzorno je ocekivati da napravimo/dobijemo/utalimo novi stadion, to je domen naucne fantastike.
Sto se tice derbija, predvidjam nasu standardnu igru dole, nidje veze, i vjerovatno remi.
Ma nije problem u cijeni od tih 13-15miliona sto je za istok, vec sto se to odugovlaci 10 godina. Onaj svaka predizborna bice stadion radit ce se, i sad opet kaze tek za 2 godine
Kako vam se da vise naglabat oko stadiona, pa da su digli ruke od Koseva kao sto neki ovdje pisu da treba to uraditi, ne bi se onda upustali u ovo oko rekonstrukcije. I ovdje se spominje cifra od 13 miliona jbt kao da cemo mi dati, a evo do sada je skupljno koliko 7-8 miliona.
Evo jedan nevjerovatan podatak: Ako Mehmedović započne derbi u subotu, to će mu biti treća utakmica od prve minute u Premijer ligi za Sarajevo, i to treći derbi sa Željezničarom.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pa ovaj gay-friendly načelnik jesenas izjavi da su postigli dogovor i da Grad Sarajevo finansirao izradu glavnog projekta i da je na reviziji i da neće biti većih odstupanja od samog idejnog projekta.
Sad frajko priča da trebaju raspisati tender za izradu glavnog projekta kakav manipulator i lažov.
Evo jedan nevjerovatan podatak: Ako Mehmedović započne derbi u subotu, to će mu biti treća utakmica od prve minute u Premijer ligi za Sarajevo, i to treći derbi sa Željezničarom.
tako će i biti najvjerovatnije, ja ne vidim drugu opciju za derbi... jedino da nas Zekić sve ne iznenadi
tako će i biti najvjerovatnije, ja ne vidim drugu opciju za derbi... jedino da nas Zekić sve ne iznenadi
Ma 100% kreće ekipa koja je i protiv Sloge počela, eventualno Paskalev umjesto Unušića, ali neko napisa jutros da nije ni on spreman. Iako bi meni bilo draže da u vezi počnu Bubanja-Krdžalić-Lulić