Izbosti, pjeva se i dan danas osim na tekmama. Vise ovako u situacijama.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
Ja kako pratim ovaj forum vas debil kontras je glavni po vrijedanju "nesarajlija" i okolnih mjestaPact1921 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:58Mi nikad nismo beskucnici bili , nit smo politicke prcije. Pa vi ste nastali kao politicki projekat sd torpedo . Da ne zaboravimo vasim nastankom drzava je natjerala 8 najboljih igraca zelje da prede kod vas uz pomoc mita i informativnih razgovora . Hajde uvijek ce biti kosevo je gradski stadion to je vec izlizana tema milion puta raspravljena . Ali kako mozes nekog vrijedjati da je iz foce rogatice ili opcenito iz tih krajeva . Haj sto pola sarajevskih heroja je iz tih krajeva bukvalno 3 osobe koje su dobile orden heroja oslobodilackog rata za sarajeva to jest safet zajko , safet hadzic koji su iz opstine rudo i enver sehovic koji je iz foce. A u svakom slucaju nemojte te nesto govoriti da svi ti ljudi navijaju za zelju ali prije je bila zezancija za vasu podgrupu fgr da se oni zapravo zovu foca gorazde rogatica zato sto veliki dio je porijeklom upravo iz tih krajeva.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 17:45Mi nikad beskucnici nismo bili,nit smo politickr prcije bili da nam sve poklone. Kao i mnogi velikani koji dolaze iz glavnog grada i koji igraju na gradskom stadionu,posto si vjerovatno zagadio nas grad vjerovatno si dosao iz Rogatice ili Foce pa nisi upucen gdje igraju neki veliki svjetski timovi.
Bitno je da Zeljo pobjedi ida derbi prodje u sportskom duhu
A vi malo ohanite s tim temamam **** vas belaj
Ima li ko ovdje da radi analize utakmica, derbija
Daj sta pametno pisite
A vi malo ohanite s tim temamam **** vas belaj
Ima li ko ovdje da radi analize utakmica, derbija
Daj sta pametno pisite
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ovo je glup potez nasih ali nemojte vi Bgt o nekim kodeksimaPablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:34Kako su djeca preuzela, ocigledno ne postoji kodeks.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:27Tesko se i moze zamislit dokle to ide. Zadnje znamo sta je na Grbavici bilo, psovanje momka koji nije vise sa nama, a sta ce buducnost donijet, vidjecemo.
Jedno je sigurno, dno za njih ne postoji.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zaboravljaš da je Izo stajao uz Ticu na Vilsu i koristio
Poz

Za ovu ste znali i prije nego što je dignutanastrojeni21 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:34NoProfit je tajne sve razotkrio, samo je svoje dobro sakrio
Njihov kodeks je kod scc s cekicima hodatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2025, 20:22Ovo je glup potez nasih ali nemojte vi Bgt o nekim kodeksimaPablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:34Kako su djeca preuzela, ocigledno ne postoji kodeks.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:27
Tesko se i moze zamislit dokle to ide. Zadnje znamo sta je na Grbavici bilo, psovanje momka koji nije vise sa nama, a sta ce buducnost donijet, vidjecemo.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zamisli da se ovo desilo na kontra strani koliko bi to vristalo svakodnevnim kukanjem i moralisanjemnastrojeni21 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:27
Tesko se i moze zamislit dokle to ide. Zadnje znamo sta je na Grbavici bilo, psovanje momka koji nije vise sa nama, a sta ce buducnost donijet, vidjecemo.

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 18 feb 2025, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Leti ie dobar covjek
Tih izroda je bilo uvijek na obje strane nazalost jos iz doba bivse Juge
Nodi je protiv toga i mislim da stvarno ne treba odvajati prostor i davati paznju tome
Imao sam i ja jednog takvog druga i hvala bogu vise nije moj drug, a znao sam i pitare koji su boli redovno
To ie sve stoka sitnog zuba, bez marke u dzepu i bez celije u glavi
Ima dosta drugih tema koje treba potencirati kada je u pitanu gradsko rivalstvo
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
E kad se sjetim Dara Bubamara - Ciao Amore pa nakon toga dvomotka vaš način života bla bla bla bla bla, tačno kad onu dvomotku dignu 3 prava ultrasa presele 

-
- Kontakt:
Sta ima ba on meni pricat o I.Bosni znaju ljudi koji su sarajlije o cemu pricam mada takve je rijetko naci danas,Sarajevo je I. Bosna odavno bez da se ko nadje uvrijedje.bvsic je napisao/la: ↑18 feb 2025, 20:19Ja kako pratim ovaj forum vas debil kontras je glavni po vrijedanju "nesarajlija" i okolnih mjestaPact1921 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:58Mi nikad nismo beskucnici bili , nit smo politicke prcije. Pa vi ste nastali kao politicki projekat sd torpedo . Da ne zaboravimo vasim nastankom drzava je natjerala 8 najboljih igraca zelje da prede kod vas uz pomoc mita i informativnih razgovora . Hajde uvijek ce biti kosevo je gradski stadion to je vec izlizana tema milion puta raspravljena . Ali kako mozes nekog vrijedjati da je iz foce rogatice ili opcenito iz tih krajeva . Haj sto pola sarajevskih heroja je iz tih krajeva bukvalno 3 osobe koje su dobile orden heroja oslobodilackog rata za sarajeva to jest safet zajko , safet hadzic koji su iz opstine rudo i enver sehovic koji je iz foce. A u svakom slucaju nemojte te nesto govoriti da svi ti ljudi navijaju za zelju ali prije je bila zezancija za vasu podgrupu fgr da se oni zapravo zovu foca gorazde rogatica zato sto veliki dio je porijeklom upravo iz tih krajeva.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 17:45
Mi nikad beskucnici nismo bili,nit smo politickr prcije bili da nam sve poklone. Kao i mnogi velikani koji dolaze iz glavnog grada i koji igraju na gradskom stadionu,posto si vjerovatno zagadio nas grad vjerovatno si dosao iz Rogatice ili Foce pa nisi upucen gdje igraju neki veliki svjetski timovi.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma smiješna tema realno, eto neko navija za Sarajevo i on ne nosi čakiju a ako navijaš za Želju onda je sigurno imaš ili obrnuto...kao da su jedni bolji od drugih..sjećam se derbija u aprilu na svoje oči sam vidio kako jedan vaš ispod sjedišta stavlja sjekiruNoProfit je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:43Ma yebe mi se ko šta koristi i radi u tim krugovima, samo komentarišem kako je smiješno s obje strane prozivati drugu dok tvoja strana to isto radi ili je radila, a tebi nije smetalo, čak naprotiv, pjevao si pjesme u tu čast ili na drugi način to, mogu slobodno reći, podržavao. Ponavljam, isto važi za obje strane.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:34NoProfit je tajne sve razotkrio, samo je svoje dobro sakrio
Vi nastavite što se mene tiče, meni ni iz džepa ni u džep.![]()

Grupa iznad svakog pojedinca.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bolja ona "Anti turbofolk" i zapisite mi broj

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Po ko zna koji put čovjek nema pojma na šta sam mislio i opet ispada 
Izo i čaLaka prve čakije juga nekad, a i sad vidim djece ove, pa i onaj upad na Grbavici neki balo maše nožem, kod gola prema jugu.
Uvijek ih je to furalo.
Zna se koja grupa u BiH je dobila jedina krpu 'cheeky boy'
Nisam ni blizu toga više ali još po nešto znam

MNON
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne bi o imenima, a i nisam mislio ni na jedno od navedenog nego mi smiješan ovaj teletabis što se oklizne svaki put čim malo izviri van svojih redovnih fulltime forumskih tema.Noke995 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 21:13Izo i čaLaka prve čakije juga nekad, a i sad vidim djece ove, pa i onaj upad na Grbavici neki balo maše nožem, kod gola prema jugu.
Uvijek ih je to furalo.
Zna se koja grupa u BiH je dobila jedina krpu 'cheeky boy'
Nisam ni blizu toga više ali još po nešto znam![]()
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Jesu li naučili otkud naziv pitari?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.