Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Memic dobar danas, mada mislim da mu pozicija lijevog krila što je igrao u Karvini bolje odgovara nego desnog u plzenu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kakve su ovo objave na k.lix u vezi Mika Biereth?
BosnaE
-
- Kontakt:
Skupljaju preglede. Napisali isto sto se i ovdje na forumu pise o njemunewton_heath_lyr je napisao/la: ↑17 feb 2025, 00:40Kakve su ovo objave na k.lix u vezi Mika Biereth?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svaki Šveđanin koji se povezivao s nama je propao.
Anel, Dennis, Tahirovic, Tankovic, Nezirevic, Busuladzic, onaj mujezin...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Švedska problemi19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 17:19Svaki Šveđanin koji se povezivao s nama je propao.

"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
A ibrahimovic?19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 17:19Svaki Šveđanin koji se povezivao s nama je propao.
newton_heath_lyr je napisao/la: ↑17 feb 2025, 00:40Kakve su ovo objave na k.lix u vezi Mika Biereth?
Ma nema nista od toga. Previse je to dobro da bi bilo istinito. Kada bi doveli Bieretha i Janelta recimo, mislim da bi lagano otisli na prvenstvo cak i sa barbarezom jer to bi bila dva kotaca koja nam fale, rasni strijelac pored dzeke i jedan veznjak koji ima slifa za loptu. Ali to je na nivou maste.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Ne razumijem pointu ovoga sto si napisao, da su propali. Prva dva igraca Ahmedhodzic i Hadzikadunic su trenutno dva najbolja stopera sto BiH uopste ima, uz Kolasinca naravno koji moze igrati tu poziciju sa tri nazad i jeste nas najbolji igrac. Tahirovic je upitnik, mlad je, njegova epizoda u Danskoj moze zavrsiti kao sa Kenanom Kodrom, ali isto tako moze biti i pozitivno. Ove mlade igrace je tesko i komentarisati. Ne znam tacno koliko zivi ljudi u Svedskoj sa nasim porijeklom. Mozda 100.000 ili 150.000. To ti dodje kao jedan veci grad u BiH. Sad se ti pitaj kako to da ti populacija velicine jednog veceg grada da dva stopera koja sama BiH nije u stanju da proizvede zadnjih 15-20 godina, to uz jednog Tahirovica.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 17:19Svaki Šveđanin koji se povezivao s nama je propao.
-
- Kontakt:
https://www.dr.dk/sporten/fodbold/lands ... r-maal-paa
Novinarka BiH porijekla koja zivi u Danskoj pise za Danske drzavne medije kako BiH hoce da "ukrade" Bieritha od Danske. Meni je to nekako smece od novinarke.
Novinarka BiH porijekla koja zivi u Danskoj pise za Danske drzavne medije kako BiH hoce da "ukrade" Bieritha od Danske. Meni je to nekako smece od novinarke.
Definicija auslenderske uliziceHansestadt je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:22https://www.dr.dk/sporten/fodbold/lands ... r-maal-paa
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Upravo to. Sigurno nam nije napravila dobro sa ovim, jer citajuci komentare navijaci traze da se pozove. Ipak se radi o drzavnoj mediji, to svako cita. Fuj, fuj, fuj. Niko ti ne zna zayebati, ko sam bosnjo.NoDi80 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:43Definicija auslenderske uliziceHansestadt je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:22https://www.dr.dk/sporten/fodbold/lands ... r-maal-paa
Pljujte mu mamu sto ga nije odgojila ko BosnjakaNoDi80 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:43Definicija auslenderske uliziceHansestadt je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:22https://www.dr.dk/sporten/fodbold/lands ... r-maal-paa

Baš je poenta u tome što mu majka nije BošnjakinjaSheyi je napisao/la: ↑18 feb 2025, 20:37Pljujte mu mamu sto ga nije odgojila ko BosnjakaNoDi80 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:43Definicija auslenderske uliziceHansestadt je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:22https://www.dr.dk/sporten/fodbold/lands ... r-maal-paa
Novinarka BiH porijekla koja zivi u Danskoj pise za Danske drzavne medije kako BiH hoce da "ukrade" Bieritha od Danske. Meni je to nekako smece od novinarke.![]()

Ma jbo vas Biereth. To su samo pusti snovi. Plus uz to mater mu je srpkinja tako da pisi propalo.
Mater mu je srpkinja iz bosne , otac polu Danac polu svabo.
Mika ima dansko i englesko državljanstvo , tako da teoretski može izabrati između 5 nacija
Mika ima dansko i englesko državljanstvo , tako da teoretski može izabrati između 5 nacija
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 15 gostiju.