Glupost živa, Rooney u kameru dođe i govori FUCK OFF i ostalo i nedobije nikakvu kaznu a ovaj ovako ppfff
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sve je to tuđe maslo, samo da Milan NE OSVOJI skudeto
Glupost živa, Rooney u kameru dođe i govori FUCK OFF i ostalo i nedobije nikakvu kaznu a ovaj ovako ppfff
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
[youtube][/youtube]

Jarane Rooneya nije sudija vidio a kasnije je dobio 2 meca suspenzije, mada se slazem da su 4 meca kazne previse stvarno.robovi88 je napisao/la:Sve je to tuđe maslo, samo da Milan NE OSVOJI skudeto![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Milan od pre 10 godina.
Allenatore: Zaccheroni

Allenatore: Zaccheroni

Što se tiče mene odlično smo odigrali ...
Zasluzeno smo dobili s'tim sa onim promasajima Ibre mogli smo i do vodstva od 3-4--0 ...
Ibrahimovic je presao svaku mjeru sa svojm brezobrazlukom i ja da sam trener ne bi vise igrao u prvoj postavi ...
Znaci trener je izveo Boatenga koji je bio odlican sinoc, tako da je uveo Gattusa umjesto njega pa se tako zatvorio ...
To ste vidjeli u 2-3 prilike kad Pato krene u napad, nema naseg igraca ni za lijeka ...
EVO PREGLEDA ... UŽIVAJTE U ČAROLIJAMA xD
[youtube][/youtube]
I LUDI KOMENTATOR ...
[youtube][/youtube]
Zasluzeno smo dobili s'tim sa onim promasajima Ibre mogli smo i do vodstva od 3-4--0 ...
Ibrahimovic je presao svaku mjeru sa svojm brezobrazlukom i ja da sam trener ne bi vise igrao u prvoj postavi ...
Znaci trener je izveo Boatenga koji je bio odlican sinoc, tako da je uveo Gattusa umjesto njega pa se tako zatvorio ...
To ste vidjeli u 2-3 prilike kad Pato krene u napad, nema naseg igraca ni za lijeka ...
EVO PREGLEDA ... UŽIVAJTE U ČAROLIJAMA xD
[youtube][/youtube]
I LUDI KOMENTATOR ...
[youtube][/youtube]
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Zlatan Ibrahimović neće igrati naredne tri utakmice Serije A, pošto je dobio kaznu zbog vrijeđanja sudije u duelu sa Fiorentinom.
To je danas potvrdio Fudbalski savez Italije.
Prvo mu je dodjeljen crveni karton nakon što je izvrijeđao pomoćnog sudiju i tako dobio kaznu jednog meča. Zatim je Ibra dobio novu kaznu jednog meča zbog osmog žutog kartona, koji je dobio ranije u utakmici. Fudbalski savez ga je za vrijeđanje pomoćnog sudije kaznio dodatnim mečom.
Nije poznato da li će se Milan žaliti na odluku.
To je danas potvrdio Fudbalski savez Italije.
Prvo mu je dodjeljen crveni karton nakon što je izvrijeđao pomoćnog sudiju i tako dobio kaznu jednog meča. Zatim je Ibra dobio novu kaznu jednog meča zbog osmog žutog kartona, koji je dobio ranije u utakmici. Fudbalski savez ga je za vrijeđanje pomoćnog sudije kaznio dodatnim mečom.
Nije poznato da li će se Milan žaliti na odluku.
Jooj ovaj drugi komentator sto je proslavljao drugi gol mi smijesan do bola, nemože si mjerit s Crudelijem nikako 
po čemu je zaslužio 3-4 utakmice kazne? ako ćemo gledati na psovke onda u epl-u svaka utakmicu bit će 3-4 crvena. jbg 22 igrača na terenu bore se pa šta očekivati? normalno nije fino čuti psovke na terenu ali pobogu nisu ni u školi ni u pozorištu, ljudi se bore, gube se živci, umor radi svoje itd itd. a to da kažeš nisu ni u seljačkoj kafani nivo inteligencije i obrazovanja današnjih fudbalera ravan je upravo seljačkoj kafaniSamoZeljo je napisao/la: To sto navijas za Milan je tvoja stvar ali ti ne daje za pravo da budes toliko subjektivan. Zasluzio je bar 3-4 utakmice kazne i naravno direktan crveni karton. Svidjelo se to tebi ili ne, takva su pravila.
Ne, nisu ni u dzamiji ni crkvi, ali nisu ni u nekoj seljackoj kafani.
P.S. Kad vidim ko ti je na slici profila, onda mi je jasno zasto opravdavas takvo ponasanje.
što se tiče ovoga zadnjeg ova opaska za gattusa no comment
btw i ja sam željovac
sad je oficijelno dobio je 3 tekme kazne žalit će se milan, moguće da smanje možda na 2. sreća koliko toliko što su sljedeće 3 tekme lagane i mora se i može i bez ibre. najgore je što mora odraditi i kartone+sad crveni 2. zaredom zato i ovakva kazna ali moglo je biti i gore.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Znaci Zlatan propusta domace tekme protiv Dorie i Bologne te na strani protiv Brescie,a vraca se za derbi protiv Rome u Rimu.
a svašta
- http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/kad-sa ... godan.html
Ibrahimović izjavio kako ostaje u Milanu i želi osvojiti sve, OPET !
( zašto mi je ovo poznato
)
" Quest'anno vinciamo tutto! "
[youtube][/youtube]
Ibrahimović izjavio kako ostaje u Milanu i želi osvojiti sve, OPET !
" Quest'anno vinciamo tutto! "
[youtube][/youtube]
pleme je odlucilo glupku tri tekme suspenzije...Ibrahimović će propustiti mečeve protiv Sampdorije, Brescie i Bolongne, te samn siguran da cemo upravo bez njega negdje fulati, a nebi smijeli niti slucajno, ali svi znamo sta on znaci za Milan u malim tekmama, nada mse da sam u krivu da ce me Pato i co demantirati..
ako vezni red sa seedorfom boatengom flaminijem i bossom+pirlom koji se vraća bude igrao na ovom nivou ne bojim se, doći će golovi. vezni red je taj koji donosi prevagu to se zna odavno a dat će cassano pato i binho poneki gol.

robovi88 je napisao/la:a svašta- http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/kad-sa ... godan.html
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- crvenocrni
- Kontakt:
Dobit ove 3 kuci do kraja (Doria, Bologna i Cagliari) i jos bar 4 boda sa 3 gostovanja i to je to jer Napoli nema sanse da uzme svih 6 tekmi do kraja uz raspored koji imaju. Nece bit bas lagano al ne vidim da cemo ispustit ovu sansu...
taiwo bi kroz par sedmica trebao dobiti francuski pasoš, ovo je fenomenalan deal. to znači da i ako ne usvoje to 2. non eu mjesto (2 igrača van europske unije u jednom prelaznom roku) neće biti strašno. gledao sam malo yt golove, ima jedan sa 20m iz slobodnjaka odvali je svom snagom a onaj ubogi stoper na gol liniji se izmiče da ga lopta ne pokupi 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
To se zove "Top u Nozi" ili ti ga "Projektil"baresi#6 je napisao/la:taiwo bi kroz par sedmica trebao dobiti francuski pasoš, ovo je fenomenalan deal. to znači da i ako ne usvoje to 2. non eu mjesto (2 igrača van europske unije u jednom prelaznom roku) neće biti strašno. gledao sam malo yt golove, ima jedan sa 20m iz slobodnjaka odvali je svom snagom a onaj ubogi stoper na gol liniji se izmiče da ga lopta ne pokupi
[youtube][/youtube]
robovi88 je napisao/la:To se zove "Top u Nozi" ili ti ga "Projektil"baresi#6 je napisao/la:taiwo bi kroz par sedmica trebao dobiti francuski pasoš, ovo je fenomenalan deal. to znači da i ako ne usvoje to 2. non eu mjesto (2 igrača van europske unije u jednom prelaznom roku) neće biti strašno. gledao sam malo yt golove, ima jedan sa 20m iz slobodnjaka odvali je svom snagom a onaj ubogi stoper na gol liniji se izmiče da ga lopta ne pokupi
[youtube][/youtube]
Da je pogodio ovog igraca sa br. 11 ubio bi ga
HAHAHHAAH,robovi88 je napisao/la:To se zove "Top u Nozi" ili ti ga "Projektil"baresi#6 je napisao/la:taiwo bi kroz par sedmica trebao dobiti francuski pasoš, ovo je fenomenalan deal. to znači da i ako ne usvoje to 2. non eu mjesto (2 igrača van europske unije u jednom prelaznom roku) neće biti strašno. gledao sam malo yt golove, ima jedan sa 20m iz slobodnjaka odvali je svom snagom a onaj ubogi stoper na gol liniji se izmiče da ga lopta ne pokupi
[youtube][/youtube]
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
@ patinho7 : Ne kontam ??? šta snjima ?? 
Prema Brazilskim medijima Ganso ce sledece sezone nositi dres Milana
Milan ce platiti 27 mil. eura Santosu za Gansoa plus bonusi 3-4 mil. eura ako bi Ganso nesto osvojio postigao sa Milanom sledece sezone 
čuo sam i ja to, al nisam se previše radovao jer čekam potvrdu na milannews.it jer su tako isto bili rekli da je i u Interu a nije bio ni blizu ...Omerovic je napisao/la:Prema Brazilskim medijima Ganso ce sledece sezone nositi dres MilanaMilan ce platiti 27 mil. eura Santosu za Gansoa plus bonusi 3-4 mil. eura ako bi Ganso nesto osvojio postigao sa Milanom sledece sezone
Stay Cool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.