FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar nije borac odgodio nedavno jer su imali igrace da idu za repku?
Joj kuknjave neke k'o da 7 standardnih reprezentativaca imamo. Koga nema bez njega se mora. Nije sad da ima 100 termina slobodnih. Ako je moguće po Gulija poslat' avion a za Bubanju se nadat' da neće dobit poziv i to je to.
-
- Kontakt:
Nije to problem vec ovo ku.rchenje ovih balerina iz BL,do principa je.
K.urče se jer mogu. Tako će bit do daljnjeg. Opusti se, čekaj Europu i nadaj se povoljnom žrijebu. Ligu i kup isprati al' se nemoj sekirat previše. 

Dvojica odu za reprezentaciju, kartonirati još 2-3 i nemaš pola ekipe.
- luckystrike
- Kontakt:
Upravo zbog principa. borac je protiv Veleža odgađao iz istog razloga, jer su siskovski i carolina bili pozvani za S. Makedoniju odnosno Kurasao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 20:04Nije to problem vec ovo ku.rchenje ovih balerina iz BL,do principa je.
Za očekivat je da se takav zahtjev odbije ali bi ga ja svejedno uputio, u slučaju da imamo 2 igrača na okupljanju s reprezentacijama.
-
- Kontakt:
Ja mislim sa je u ovome trik. Nema nijedna ekipa nikakvih reprezentativaca u BiH selekcijama. Ne odnosi se ovo na druge reprezentacije.AVNOJ je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:13Evo ovako:
Što implicira ovome:Komitet će na zahtjev kluba odobriti odlaganje utakmice ukoliko su u pitanju odredbe člana 17.
i 18. Pravilnika o nogometnim/fudbalskim takmičenjima BiH.
Znači stručnjaci u NS BiH su zaključili da ni u jednom klubu u BiH nikada neće biti minimalno dva reprezentativca nekih drugih Država.Ako klub daje dva ili više igrača u bilo koju reprezentativnu selekciju Bosne i
Hercegovine, radi odigravanja utakmica predviđenih kalendarom takmičenja, na
njegov zahtjev, mora se izmijeniti raspored odigravanja prvenstvene ili kup utakmice.
Odluku o odlaganju utakmice donosi nadležni takmičarski organ i o tome
pismeno obavještava klubove tri dana prije utvrđene utakmice čiji se termin pomjera.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Da su znali da Gruzija igra 20 i 23 marta, vjerovatno bi nam termin sa Borcem bio srijeda 19. mart.
Sto posto. Jel realno da se neko jos uvijek pali na ovo. Brate tako je kako je, mi ne mozemo nista promijeniti
Komitet za hitnost Nogometnog saveza Federacije BiH je na današnjoj sjednici donio odluku o formiranju Komisije za normalizaciju funkcioniranja Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo, kao i odluku o poništavanju odluka sa izbornih skupština Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo.
Komisiju za normalizaciju funkcioniranja Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo sačinjavaju: prof. dr Enes Hašić (predsjednik), Dragan Soldo predsjednik NS FBiH (član po službenoj dužnosti), predstavnik FK ''Sarajevo'' Sarajevo (član) i predstavnik FK ''Željezničar'' Sarajevo (član).
Znaći u komisiji iz kantona imamo jednog pravog predstavnika klubova i jednog plavog predstavnika Čolpića
Komisiju za normalizaciju funkcioniranja Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo sačinjavaju: prof. dr Enes Hašić (predsjednik), Dragan Soldo predsjednik NS FBiH (član po službenoj dužnosti), predstavnik FK ''Sarajevo'' Sarajevo (član) i predstavnik FK ''Željezničar'' Sarajevo (član).
Znaći u komisiji iz kantona imamo jednog pravog predstavnika klubova i jednog plavog predstavnika Čolpića

Idu na to da te zakinu, da im bude lakše da te mlatnu, a tebi to nebitno

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma bosnjo, sta ces. Mentalitetom ispod konga. Sutra da mu dosude 4 penala reci ce ma nismo mi bili pravi.
Kako SportSport nezvanično saznaje prvi kandidat da dijeli pravdu na sarajevskom derbiju je Sarajlija - Nihad Ljajić.
-
- Kontakt:
Pjanke legendo, mi ih imamo. Hamzic i Mehmedovic su do sada bili pozivani na reprezentativna okupljanja u21. Vjerujem da bi uskoro se tu mogli naci i Mujkic i Vrban. Ali sigurno ih nece pozvati za predstojeci ciklus.pjankesarajevo je napisao/la: ↑19 feb 2025, 07:49Ja mislim sa je u ovome trik. Nema nijedna ekipa nikakvih reprezentativaca u BiH selekcijama. Ne odnosi se ovo na druge reprezentacije.AVNOJ je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:13Evo ovako:
Što implicira ovome:Komitet će na zahtjev kluba odobriti odlaganje utakmice ukoliko su u pitanju odredbe člana 17.
i 18. Pravilnika o nogometnim/fudbalskim takmičenjima BiH.
Znači stručnjaci u NS BiH su zaključili da ni u jednom klubu u BiH nikada neće biti minimalno dva reprezentativca nekih drugih Država.Ako klub daje dva ili više igrača u bilo koju reprezentativnu selekciju Bosne i
Hercegovine, radi odigravanja utakmica predviđenih kalendarom takmičenja, na
njegov zahtjev, mora se izmijeniti raspored odigravanja prvenstvene ili kup utakmice.
Odluku o odlaganju utakmice donosi nadležni takmičarski organ i o tome
pismeno obavještava klubove tri dana prije utvrđene utakmice čiji se termin pomjera.
-
- Kontakt:
Za ovog Ljajica se zna da je navijaca plavih gurbeta. Samo Vico udri
Samo da ti kazem iz prve ruke, momak je navijac Sarajeva, ima oko 7,8 godina staza u mlađim selekcijama kao golman, ne lupaj gluposti, nemam nista protiv momka ali je takoEastMadness je napisao/la: ↑19 feb 2025, 10:14Za ovog Ljajica se zna da je navijaca plavih gurbeta. Samo Vico udri
-
- Kontakt:
Naš navijač sto posto. Ne znam otkud ova info da je njihov. A ne valja sto je nas sude ko picici da im se šta ne zamjeri sve im sviramartineli je napisao/la: ↑19 feb 2025, 10:18Samo da ti kazem iz prve ruke, momak je navijac Sarajeva, ima oko 7,8 godina staza u mlađim selekcijama kao golman, ne lupaj gluposti, nemam nista protiv momka ali je takoEastMadness je napisao/la: ↑19 feb 2025, 10:14Za ovog Ljajica se zna da je navijaca plavih gurbeta. Samo Vico udri
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne znam sto bezveze siris dezinformacije, cuj zna se da je navijac plavih, kako se zna ?EastMadness je napisao/la: ↑19 feb 2025, 10:14Za ovog Ljajica se zna da je navijaca plavih gurbeta. Samo Vico udri
Momak trenirao sa mnom u Sarajevu od mladjih selekcija pa sve do kadeta-juniora, golman bio.
Poraz navijača Sarajeva je da se direktno zbog prodaje karata za derbi u klub učlanilo oko 400-500 novih članova.
Neka nas je sve skupa stid i sram.
Neko ovoj djeci mora objasniti, da se na stadion dolazi zbog Sarajeva, jer ako si član Hz to znači da si tu zbog FKS, jedno ne ide bez drugog.
Klub uvijek iznad grupe!
Neka nas je sve skupa stid i sram.
Neko ovoj djeci mora objasniti, da se na stadion dolazi zbog Sarajeva, jer ako si član Hz to znači da si tu zbog FKS, jedno ne ide bez drugog.
Klub uvijek iznad grupe!
MNON
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Bing [Bot], Evander, Fouzi1, iliyaa8, Jadnimi, Lecler, pjankesarajevo, rimljanin90 i 92 gosta.