Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Trebaćemo tebe upoznat' sa proky.org.
Ne'a smisla da ti ljudi tek tako vide IP.
Da se razumijemo, ne mislim da si u pravu što se tiče tih tvrdnji, al' imaš otpozdrav od bolesnog moHnologa. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Gdje si analiticar brate moj,kako slusa zena 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
e hvala na savjetu pokasacu.Analiticar_2 je napisao/la:Ubaci racunar u DVD i onda ozezikivi je napisao/la:eh imam problem. skin'o sam nekoliko videa sa you tubea i sprzio sam ih na CD. kad ubacim u racunar radi, al kad ubacim u DVD ne otvara mi ih. zna li iko do cega je ?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kao ti ne dojadi praviti tolike profile više
PS ušo Džeko s klupe

PS ušo Džeko s klupe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima li neko kljuceve za Bulsat? 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja imam samo od kuće i od svoje sobe da se mogu zaključat kad ga bacam a auto nemamOmerbavarac je napisao/la:Ima li neko kljuceve za Bulsat?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Megamon
- Kontakt:
Smirio se ima 10 dana nisam popio ban.Analiticar_2 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Pa kao ti ne dojadi praviti tolike profile više![]()
![]()
![]()
PS ušo Džeko s klupe![]()
Dzeki sam jadnom naslutio da danas igra...Nema pojma on da nije mene da ne bi nikad zaigro u prvoj postavu na Anfieldu, al eto...nek se mali raduje...
Ej gdje si Hajirlija, sta ima?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
06 4CAE9D5F8B3787F7EDC2673F860530BC ;Bulsat (39°E)Omerbavarac je napisao/la:Ima li neko kljuceve za Bulsat?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
A ljudi,gdje stvarno mislite na more ?
Ja sam mislio u Makarsku,bio prošle godine pa mi se svidjelo.
Inače,obišao sam cijelu Makarsku rivijeru (Podgora,Tučepi,Drvenik,Baška Voda itd.)
Jao danas
Potukla se dvojica u školi,zbog čiste gluposti,i sad ih pita razredna,šta ćemo,hoćemo li to interno riješiti ili da zovete svoje roditelje.I ja ono kontam,hajd' svi pomalo pričaju i uzviknem:"Grupnjak" i odvale se svi smijati,a razredna samo pogleda prema nama (zadnje dvije klupe).
Nije ni ona sigurna ko je sad to rekao od nas četvorice,i pođe tamo pričati neke gluposti kako to ona nikad ne bi rekla svom profesoru itd.Kaže ne smijem ni pitati ko je to rekao,pokvarit ću sliku o toj osobi ...
A ja šutim samo i gledam u ruksak.
Uzviknuo sam to jer sam ono interno shvatio kao intimno.
A u mene razredna dobra pravo (guza velika,cice također).Uostalom,i otkrio sam njen identitet (tema "Ljepotice" str.18 i(li) 19).
Inače,obišao sam cijelu Makarsku rivijeru (Podgora,Tučepi,Drvenik,Baška Voda itd.)
Jao danas
Potukla se dvojica u školi,zbog čiste gluposti,i sad ih pita razredna,šta ćemo,hoćemo li to interno riješiti ili da zovete svoje roditelje.I ja ono kontam,hajd' svi pomalo pričaju i uzviknem:"Grupnjak" i odvale se svi smijati,a razredna samo pogleda prema nama (zadnje dvije klupe).
Nije ni ona sigurna ko je sad to rekao od nas četvorice,i pođe tamo pričati neke gluposti kako to ona nikad ne bi rekla svom profesoru itd.Kaže ne smijem ni pitati ko je to rekao,pokvarit ću sliku o toj osobi ...
A ja šutim samo i gledam u ruksak.
Uzviknuo sam to jer sam ono interno shvatio kao intimno.
A u mene razredna dobra pravo (guza velika,cice također).Uostalom,i otkrio sam njen identitet (tema "Ljepotice" str.18 i(li) 19).
You'll never walk alone.
Mi na exk.u Trogir.Valjda će biti dobro.
btw.Danas uspješno prepisao historiju.
btw.Danas uspješno prepisao historiju.
...Fernando Torres Chelsea's number 9...
- neutralan__
- Kontakt:
Zaostrog.VolimLiverpool je napisao/la:A ljudi,gdje stvarno mislite na more ?
Jao danas![]()
A ja šutim samo i gledam u ruksak.![]()
Uzviknuo sam to jer sam ono interno shvatio kao intimno.![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
[youtube][/youtube]Megamon je napisao/la:ma daj,zar je ovo mogucedemir44 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
Jel i ovo stimaljka
Rotor Volgograd...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Zadnja izmjena: VolimLiverpool, dana/u 11 apr 2011, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.
a da ugasis caps lock...edin_tm87 je napisao/la:LJUDI IMAM PROBLEMA SA VELIKIM SLOVIMA, NECE DA SE SMANJE, ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM?
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ako mu slucajno ne radi caps lock, nek ukljuci virtualnu tast. i tu pritisne na caps lockT-MAC je napisao/la:a da ugasis caps lock...edin_tm87 je napisao/la:LJUDI IMAM PROBLEMA SA VELIKIM SLOVIMA, NECE DA SE SMANJE, ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM?
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako ti ne radi CAPS, drzi SHIFT i pisi.edin_tm87 je napisao/la:LJUDI IMAM PROBLEMA SA VELIKIM SLOVIMA, NECE DA SE SMANJE, ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Samo tiše pričajedin_tm87 je napisao/la:LJUDI IMAM PROBLEMA SA VELIKIM SLOVIMA, NECE DA SE SMANJE, ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM?
evo malo, da se podsjetimoDonnie Darko je napisao/la:mislim da je pile jedini nacin da se ozivi forum. ajde niste odavno
UCITELJICA: Da dodje na drugu stranu.
PLATON: Za vise dobro.
NIETZSCHIE: Pile je mrtvo!
OBAMA: Da postane prvo pile predsjednik Amerike.
ARISTOTEL: U prirodi je pileta da prelazi cestu.
CEZAR: Da dodje, vidi i pobijedi.
CEZAR 2: "Zar i ti , sine , Pile?"
DRAGAN COVIC: Pile je preslo cestu, jer je bilo majorizirano.
HARIS SILAJDZIC: Licno ja sam doveo investitore iz Kuvajta da bi napravili cestu koju ce pile preci.
VOJISLAV SESELJ: PiVe, mozes samo da mi popusis kuVac
Marjan Mijajlovic: Kakav prelazak pileta preko ceste...Pile dijamantuuu!!
Alija Izetbegovic: Mirno spavajte pile nece preci cestu.
Milorad Dodik: Pile dok mora,cesta zauvijek.
Ekrem Jevric: Pile cesta,cesta pile...
Hanka Paldum: Drago pile, sta ti to rade!?
Danis Tanovic: Pile je preslo cestu for his country.
Josip Broz: Pile nocas mora preci!
Slobodan Milosevic: Pri prelasku, pile ne sme niko da zgazi.
Blaz Sliskovic: Recite piletu da se ne zajebaje...very gud aj tinks chicken.
Bakir Izetbegovic: Cestitam piletu prelazak ceste i porucujem da Bosnjaci nemaju nista protiv toga.
Ivo Josipovic: Izvinjavam se za prelazak ceste i piletu se izvinjavam i cesti se izvinjavam.
Zlatko Lagumdžija: Ako pile još jednom pređe cestu, klaonica Ovako piletine će biti Diznilend za ono što će se desiti piletu.
Demir Mahmutčehajić: Pile, DOSTA!
Komšić: Ako pile ne pređe cestu, dobiće i po prstima i po nosu!
Dino Merlin: Cesta multiplaj baj pile!?!
Slavuj: Ja poštujem pile, ono je u logoru bilo sa mnom!
Đuro: Piiiiiiiilllllleeeeeeeee ma jesil to ti ???
Radončić: To nije obična cesta to je četrnaest traka cesta!
SASA VUGDALIC: Olala ulala...ko je sad igrao na kladionici da ce pile preci cestu, dobio je fine pare.Pozdrav pilicima u Busovaci...
JOSIP PEJAKOVIC: On meni - nemre pile prec cestu!
DRAGAN BJELOGRLIC: Izvinjavam se. Pogrijesio sam. Htio sam reci da pile ne treba preci cestu.
Armstrong: Ovo je mali korak za pile ali veliki za kokosiji rod.
SMS: Bit ce ti puno bolje bez mene, pile moje.
Nele Karajlić: Pile je kazalo da mu je dosta žene, djece i kuće...
Radovan Karadžić: Nemojte da mislite da nećete odvesti Pile u propast, a Kokošiji narod možda u nestanak!
Reis Cerić: Kada vas pogledam ovako zajedno, ne znam koje je pile, a koje cesta.
BAKIR 60': Skandalozno! Laktaski vodza protjerao pile na drugu stranu ceste!
SENAD HADZIFEJZOVIC: Pile, idemo dalje!
KEMAL AHMETOVIC :Uuuuu, kako je pile sprzilo prelazeci cestu...Svaka cast, majstore!
RIZZO RUZA: Pile moje, kako sada stvari stoje, s nama gotovo je...
AMAR OSIM: Pile je pHešlo cestu i kHaj pHiče.
Lana: Pile je prešlo cestu, jer na drugoj strani dragi moji i drage moje ima više stepenčića.
EDIN DŽEKO: Bilo mu je vrijeme da pređe, na onoj strani je postiglo sve što je moglo.
Mladen Delić: Pile je prešlo cestu... Ljudi moji je li ovo moguće? Ludnica, šta je ovo...!!!
Milorad Dodik: Jeste, prešlo je i ponosno je što je prešlo ulicu, jer zna da to nervira vas iz Federacije
Bob Marley: No chicken, no cry...
Milka Canić: Dobro veče,Pile je prešlo cestu
Jura Stublic: ...a tamo na cesti je preslo pile na vrucem asfaltu
Fazla,Tifa,Emir Balic: Pile nije ni stalo ni palo, samo je moralo skociti tamo..
Čović (again): Pile je prešlo cestu jer je to njegovo pravo, i jer je ono jedini legalan i legitiman predstavnik svih ostalih pilića.
Sulejmen Tihic: Pile je preslo cestu korak po korak i stalno naprijed.
RANDOM MOSTARAC: Pile? 'Ta će pile prelazit' cestu, znam ga ja...
RANDOM SARAJLIJA: Ma pile je, bolan, raja a raja će vazda prelazit' cestu...
RANDOM BIŠĆANIN: Viđaj pileta ode na drugu stranu! A b'dale pileta, pa đeš tamo, pile brete...
Elvir Bucalo: Zvanicni Brisel podrzava prelazak pileta preko cest.
HOMER SIMPSON: Mmmmmmm pile!
NIKOLA TESLA: Jednoga dana pile neće trebati ceste za prelaženje puta.
PAPA IVAN PAVAO II: Kada pile pređe put svi ćete biti blagoslovljeni.
Sabit Hadzic: Pile, hajmo malo preci cestu, hajmo malo .ebo ga bog...
Semir Osmanagić: Naučnim dokazima smo utvrdili da je pile prelazilo cestu u Visokom i prije 100.000 godina.
Halid Muslimovic: Cestu prelazi moj jaran prelazim i ja, oba nas je zavela asik cesta ta.
Boris Tadić: Mi pokušavamo ostvariti dobre odnose i sa piletom i sa cestom!
Emil Vlajki: Ah, čujte...tom piletu je islam nametnut, pa je pomislilo da je to zelena transverzala...ali ono je tu najmanje krivo, je li..
UEFA: Respect Pile!
Makedonci: Pilići cestu pređoše, na ohridskite izvori.
Crnogorci: Pile još nije prešlo cestu a ka'će ne znamo.
Selma Bajrami: Kakvo tijelo pile ima!
Ivan Cankar: Ne okreći se pile!
Muhamed Cengic : Pile more bit predje cestu za 5 dana, 10 dana, 10 godina...
FORZA MARŠAL !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Devil : Pile ima svoje ljude u savezu i mora preci cestu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Moze li mi neko naci ove nove Zvezde Granda ( Muskarci ). Nisam gledao, propustio.
Emisija 26 ja mislim da je bila.
Emisija 26 ja mislim da je bila.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, Venom, VensanKasel i 1 gost.