Kaze moj otac nisu imali navijaca i pravili pite koje su dijeli besplatno samo da dodju na utakmicu hahahh
Bili valjda natpisi po gradu ko dodje na utakmicu besplatan ulaz i gratis pita hahaha
Kaze moj otac nisu imali navijaca i pravili pite koje su dijeli besplatno samo da dodju na utakmicu hahahh
Od tada imamo nadimak pitari a odmilja nas zovu jufkeNoDi80 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 12:35Kaze moj otac nisu imali navijaca i pravili pite koje su dijeli besplatno samo da dodju na utakmicu hahahh
Bili valjda natpisi po gradu ko dodje na utakmicu besplatan ulaz i gratis pita hahaha
Fina alibi priča, ali i sam znaš da neće biti tako.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2025, 10:19
Ovaj mali sto je predložen da sudi pitar 1/1, sto je po Men katastrofa, gledat će da svirne 70/30 da se ne bi šta pričalo. Dajte stranog sudiju , platite i vidimo se.
Nek stave strane sudije da se prestanu ove lakrdije gledat. Peljto i jos mnogi su vasi dokazani navijaci,nesto nisam vidio da ste se bunili,osim kad je vase mesare pocastio sa dva crvena a jos ih je trebalo biti? Kad vam nije u BL smetalo sudjenje,kad ste na to ostali mirni,mislim da vam nebi trebalo smetati ni sudjenje ovog momka. Kao sto sam rekao i prije,trebate saopstenje izdati i dici hajku,dje ce vam ba Pitar suditi,kod vas vazi parola bolje i Zrinjski nego cigani,ovo vam je jedina prilika da se ustanete protiv saveza,organizujte proteste.StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 feb 2025, 12:53Fina alibi priča, ali i sam znaš da neće biti tako.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2025, 10:19
Ovaj mali sto je predložen da sudi pitar 1/1, sto je po Men katastrofa, gledat će da svirne 70/30 da se ne bi šta pričalo. Dajte stranog sudiju , platite i vidimo se.![]()
Smijurijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 12:30Gledaj delegiranja sudija,jad i cemer,ide nacionalni kljuc zivotom,odron liga i sve.
Borcu je svejedno ko sudi,sudice im svakako da ti zgade fudbal. Protiv Slobode,Igmana zna se koga ce delegirati,svoje iz RS jer su im bitne tekme za ostanak u ligi. Sto se hrvata tice tu je jedino bitan Zrinjski,ove ostale su davno pustili niz vodu sto se vidi i po sudjenju. Lakrdija koja je bila u SB protiv Sarajeva je iskljucivo bilo da se Sarajevo povali a ne zato jer guraju SB,onda vas povale narenih 5 meceva. Bandic pretplacen na m3ceve Zrinjskog,Martinovic na meceve Slogebrig je napisao/la: ↑19 feb 2025, 13:00Smijurijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 12:30Gledaj delegiranja sudija,jad i cemer,ide nacionalni kljuc zivotom,odron liga i sve.
Tomić, Novalić, Maglica
Bandić, Macić
Znači sve igrači Zrinjskog uz neizostavnog Bandića koji je sam odlucio zadnje 2-3 tekme u Mo u korist Zrinjskog izmisljanjem penala itd bez obzira što je Široki jedno 5 levela ispod kvalitete Zrinjskog. Al dzaba ne moze bez lakrdija i krađe opet
Kakav alibi imaš ovog Milica koji ce govorit je li offside ili nije, je li penal ili nije, okorjeli manijak koji mrzi Sarajevo. Dakle nema tu nikakvog alibija. Svjedoci smo da pomoćnici i VAR vise udaraju nego glavne sudije, on samo sprovede. Sabrija i Milic i treba još pričati o tom.StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 feb 2025, 12:53Fina alibi priča, ali i sam znaš da neće biti tako.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2025, 10:19
Ovaj mali sto je predložen da sudi pitar 1/1, sto je po Men katastrofa, gledat će da svirne 70/30 da se ne bi šta pričalo. Dajte stranog sudiju , platite i vidimo se.![]()
Riješi ovo retardu.
Batko je rodjen 1969. godine u Nikšicu, a u šeher je došao u poderanim tenama 1986. godine, kao bokser lake kategorije i boksovao u Bokserskom klubu Željezničar.

I jos ce to pokusati predstaviti kao da ce suditi u nasu korist. Fenomeni
Svi argumenti upućuju na to.

Tako je.NoDi80 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 12:35Kaze moj otac nisu imali navijaca i pravili pite koje su dijeli besplatno samo da dodju na utakmicu hahahh
Kaže mu nekakav tamo Zeljo nije osvojio korona titulu nego Sarajevo. Nikako da skontaju da ne može u prekinutom prvenstvu zbog pandemije nakon sto je odigrao svako sa svakim titula se dodijeliti drugoplasiranoj ekipi. I još uvijek tuguju za tim. Nevjerovatno. Samo prvi osvajaju titule, drugi nisam nigdje čuo da je osvojio. Uglavnom bas suludo.
15 dana. Remi nikom nista.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 13:42Da li je neki shizopitar raspolozen za klađenje u potpis?