FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bayo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayo » 18 feb 2025, 23:43

Tko je tamo u formi? Olise odigra super svaku treću četvrtu tekmu, Kane također, ostali? I to traje već sezonama, kako ćeš nešto napraviti ako ti većina momčadi igra kao na terminu i jedva čekaju da odu doma.

Kompa je mislio (bar ga je tako podučio mentor) da će mu dugoročnost osigurati ako gura Njemačku toksičnu osovinu, a ono gaće se tresu na svakoj utakmici.
Zadnja izmjena: Bayo, dana/u 18 feb 2025, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 18 feb 2025, 23:45

Sad tko nije gledao utakmicu bi rekao Bayern odigrao taman koliko mu je trebalo.

Jos jednom se pokazalo da nema veze tko nam je protivnik, ako se ne igra na pravi nacin ova ekipa od svakog moze da izgubi. Problema je bezbroj, ali je po meni bar najveci problem sto igru kreiraju oni kojima to nije osnovna zadaca. Par puta sam upratio da naprijed stoji 5-6 igraca i cekaju da netko donese tu loptu, Upa i Kim to ne mogu raditi, Goretzka je jedan od tih 5-6 naprijed, i onda ako stavis flastera na Kimmicha eto problema. A onda kad se lopta i iznese naprijed nema se ideje kako probiti blok protivnika.

Osim toga, nema tko gola dat, tko od Comana, Gnabryja i Sanea ocekuje golove u nekoj konstanti taj je u zabludi. Tako da se golovima jos mozes nadati od Kanea, mozda Olisea, i Musiale koji je opet prica za sebe. Ne znam sta mu se dogadja, jesu li mu ta prevelika ocekivanja postala teret, ali je trenutno miljama daleko od tog igraca odluke kako se svi nadamo da ce biti, i kako je na kraju i placen.

Za trenera je manje vise receno sve, naravno da je i on kriv i to kako, ali jos vise su krivi oni koji su ga doveli, sto netko rece bio je 4 izbor, ne slucajno.

I nemojte misliti da je to sto smo se provukli par puta dobra stvar, nismo mi FK Nafaka pa da na taj nacin nesto osvojimo. Jedino pozitivno je sto mislim da, kako je Celtic bio ravnopravan s nama u dvije utakmice, tako i mi mozemo biti ravnopravni sa bilo kojom ekipom koja nas zapane, cak mislim da bi ovim igracima bilo lakse igrati sa ekipama protiv kojih nece biti favoriti. I mozemo se samo nadati da ce nekoliko igraca uci i kakvu/takvu formu, pa da ovo na nesto lici.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 18 feb 2025, 23:49

Ekipa iz utakmice u utakmicu igra sve lošije, ovo večeras je valjda dno ispod kojeg ne može. Celtic je ekipa iz četvrtog ešalona i protiv njega strepit do zadnjeg sučevog zvižduka je objektivno velika blamaža. A protiv kusena su vas vile nosale jer niste imali nikakvu taktiku, parkiranje autobusa bez ijedne jedine kontre, bez ijedne prilike i udarca na gol nije taktika, to je sreća, to ne bi bila taktika niti jednog bochuma.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 18 feb 2025, 23:54

A jel stvarno moguce da nisam zapazio da se kritkuje stanisic koji je odigro katastrofalno.
Decko je poklonio go celtiku i jos par puta guro loptu njima u noge, cak je lajmer pa i boj za njega filip lam.
Svi su naravno za kritike zbog zadnjih partija al on i gnabri veceras daleko najlosiji.

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 18 feb 2025, 23:58

Koliko su srozali giganta kao sto je Bayern pokazuje činjenica da Kompany skace kao da su osvojili ligu prvaka, a ne zabili za 1-1 na svom stadionu protiv velesile Celtica uz svo poštovanje Celticu.

Mi nismo nijednog jaceg protivnika pobjedili ove sezone (Barcelona, Leverkusen 3x, Aston Villa, Dortmund, Frankfurt), ekipa koja se kuci muci protiv Slovana i Celtica, koja gubi 3:0 od Feyenoorda, koja primi od Kiela 3 gola nema cemu da se nada. Treba biti objektivan i realan.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 feb 2025, 00:14

Ono radovanje Kompanya kod izjednačujućeg gola mi je reklo sve o njemu kao treneru što treba da znam. Lik koji zna da je nedorastao da bude trener Bayerna, svjestan da čak i klubovi poput Celtica u Ligi Prvaka ga mogu eksposeat što bi rekli Englezi ili Ameri. A šta će tek biti kada naleti na klubove koji i imaju kvalitet. Uf, ne dao Bog samo da ga ne strefi šta dole pored aut linije. U njemu je gofno umrlo kod 0:1 za Celtic, to se moglo vidjeti na izrazu lica i na ponašanju. A tek kakve panične izmjene radi čim ne ide kako je zamišljao. Dade Celtic gol, odmah diži sve što imaš od napada :lol: Taktika u Bayernu ne postoji, kako je Rodgers išamarao ovu Bayinu neznalicu sa ekipom koja ima 10 puta manju vrijednost od Bayerna. Tamo nema kvalitetnog igrača, i onaj Kuhn što im je zabijao je igrač ranga Union Berlina i tako tog ešalona klubova. Kod Baye su ti stoperi u liniji, 2 beka malo ispred, pa onda jedna linija od nekih 5 igrača koji se dodaju ko u rukometu jedan do drugog, pa do trećeg, pa ako ne može nazad. Napad se svodi na to da krilo napravi par koraka u sredinu i ide na ubačaj ili neki krkanski šut na 50 red tribina. Ponekad se ubaci bek iza leđa krila, ali ono stidljivo. A nekad su Robben i Lahm i Ribery i Alaba bili čuveni po tom ubacivanju iza leđa. Koliko je golova Bayo dao na taj način, a vidi sad. Sve neki fejk hibridi štopera-bekova, operisani od tehnike i fudbala.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 feb 2025, 00:34

Kompany mora otići to je svim navijačima Bayerna jasno.U par mjeseci sveo je klub poput Bayerna na nivo Burnleya.

Čitam izjave Eberla njegova mantra je da imamo +8 u ligi i da smo prošli u 1/8 CL a što nam ekipa liči na prosječnog bundesligaša nema veze.

Ekipa zadnjih mjesec ne liči na sebe i padamo strelovitom brzinom prema dolje pitanje je vremena kad i koliko će to prizemljenje biti bolno.

Uprava je napravila ogroman kiks dajući prednost ovom šarlatanu ispred Flicka.

Zamislite da Man City dovede trenera iz Bochuma.Da tačno ne možete ni zamisliti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 feb 2025, 01:09

Sad s utakmice, ovo je najgori Bayern u ligi prvaka u zadnjih 15 godina. Pa ovu taktiku sto je africki Bazdarevic postavio moze postaviti 90% trenera. Fol neki presing i onda dodavanje u nedogled kao u rukometu, ja tebi ti meni i tako u krug dok neko ne uputi neki pokusaj od centarsuta...

Ako nista barem je stadion eksplodirao kad ga je Alfons zabio za 1:1

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 19 feb 2025, 09:00

Ovo je bas lose bgm....nekako se čovjek sve trudi biti optimista ali realno onaj pozitivni sok s novim trenerom prolazi i opet sve mane ovog kolektiva izlaze na vidjelo.
Pocev od vrha i kluba pa do terena.
Sinoc definitivno ja bih rekao koliko je do trenera toliko je do igrača.
Počinje ovo liciti na Man.Utd imena su tu ali od njih nema nista istroseno bezvoljno i realno bez kvalitete za klub ove veličine.
Ja bih rekao da nas polako udara realnost a to je da pola igrača ne zasluzuje da igra u ovom klubu.
Ganabry,Sane,Coman,Goretzka,su igraci koji trebaju ma ne trebaju moraju otici
Kim promasaj al ono bas
Nouer brate svaka cast nisi vise taj levela
Musiala brate ne da nisi za tih 25 mil,i te klauzule ozbiljno podbacuje i ako cemo gledati levela u kojem se on spominje daleko je on od Wirtza Vinija Belinghama
Od toga da ima 20 kila do toga da ono njegovo zabijanje u igrače počinje svim da ide na ****
I na kraju brate mi nemamo smislene akcije nemamo sablona nikakvog kontra ne postoji akcija ne postoji sve se vžsvelo na individualni kvalitet kojeg nemamo i zato nas Celtic zamalo izbaci
Neznam sta rade na treninzima.
Brate vec par godina toliko jednolična igra prema naprijed evo recite mi da nije tako ide lopta od Nojera do Upe pa se spusti Kimich okrene se ukrug doda desno nebitno ko bio tamo Sane Olise Coman ovaj krene dva koraka naprijed i onda okret lopta do Upamecana koji se vec dogurao do nekih 40 metara od gola protivnika on do Goretzke ovaj lijevo do Comana i opet daj loptu Kimich i onda nakon par minuta uzaludnih pasova lopta ide ili na stranu i centarsut pa brate bez ikakvog rezona ono pokusaj bar....ili Kimich pokusa onaj njegov lob pas koji je jos uzaludniji.....i u zadnje vrijeme treca opcija Musiala se sam s loptom zatrci na dupli blok odbrane od 8-9 igraca izgubi loptu i ide kontra protivnika.
Uz sve to brzina te razmjene pasova je na nivou kada moj sin sa drugarima u vrtiću igra lopte pa ono ide kako ide.
I jos treba reci mentalno naso igraci su patuljci....
Hvale svi Olisea ali brate on u tri utakmice jednu odigra dobro
Sane Coman Ganabry ja bih svu trojicu prodao u januaru i gledao Tela bgm bar bi znao da igra dječak od 19 godina i da ce biti nesto od njega.
Musiala definitivno treba staviti na krilo i neka tamo dribla i sta vec hoce a dovesti Wirtza sad na ljeto makar platili vise 20-30 mil.
Krila vidim skautiraju nekog Buena ili sta vec iz Viljarrala
Brate ovaj Eberl nikako da svati da ovo nije Gladbach
Brate realno treba nam krilo world klasa da skine malo pritisak sa sredine ovako nekada su i Roben i Riberya imali dva čuvara sad mozes pustiti ove mase da setaju kako hoce jer nemogu neznanaju ili nece
Ako vec traze pojacanje daj R.Lea iz Milana daj Rodriga ili Wirtza pa Musialu stavi na stranu.
I neka neko sjedne s Companyem i objasni mu da radi los posao i da ako vec lose igramo onda necu d agledam ove dede stare daj nam nasu djecu pa da bar vidimo zbog čega se bojimo Celtica

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 19 feb 2025, 09:10

Ovo je ono što igrači žele što se tiče taktike, rupa na golu, veza koja se vrti oko svoje osi i usporava svaki napad, krila koja razbacuju lopte kao da su pijani, napadač koji ore sredinu, obrana koja radi kardinalne greške svaku utakmicu i to više njih....

Leverguzen je imao dvije prečke, čišćenje sa crte od strane Ita i onaj promašaj Wirtza i to se proglašavalo kao čvrsta obrana...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 feb 2025, 09:25

[Bayern's supervisory and executive boards have agreed that should Joshua Kimmich extend his contract, then the squad is equipped enough for next season and does not need expensive signings. The big new contracts of Musiala, Davies and Kimmich were taken into account. Vincent Kompany is also aware and involved in this plan.

The only exception would be in case of player sales. The supervisory board told Eberl and Freund that if they manage to raise funds through sales, then they can make new signings. In addition to the obvious candidates for sale (Goretzka, Coman, Gnabry), Sacha Boey, Raphaël Guerreiro and João Palhinha are not considered unsellable in case of suitable offers. The latter three have a combined market value of around €75m, which could help with funds that would make the board sanction new transfers

In addition, with the contracts of Sané and Dier expiring in the summer, that's around €27m saved in wages. Should Thomas Müller decide to retire, another €17m would be added to that
Nema potrebe za novim imenima produži Kimmicha koji se vrti kao muha bez glave i sve pet. :rol: Neka su imbecili Eberl i Freund dali 25 mil Musiali stavili mu klauzulu i to smatraju pobjedom a prodali Gravenbercha za 30 mil koji je mlađi 7 godina od Palhinhne kojeg su platili 65 mil a koji je slabiji od ovog prvog i sad ga namjeravaju prodati. :tokralju:

Uprava vuče poteze za vješanja dali plate igračima koje te iste plate ne zaslužuju i sad kažu nema pojačanja dok ne bude prodaja a ove ne možeš motikom otjerati jer imaju bogovske plate a igraju na nivou amatera.

Vezni red nam izgleda kao muppet show kruži sa loptom do besvjesti vraćaj nazad i tako nabijaj statistiku posjeda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 19 feb 2025, 10:17

Tačno se čovjek ne može odlučiti, da li Kompany od ovih polovnjaka izvlači maksimum ili on kao trener nema pojma pa mu tim izgleda kao sinoć. :problem:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 19 feb 2025, 11:10

Kretanje u napadu bez lopte je teška enigma. Niko nikoga ne razumije. Nikakvog plana. Možda i ima, ali nema implementacije.

Sve u svemu, kako stojimo, neće na dobro.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 19 feb 2025, 12:13

Navijam da ždrijeb bude Bayo vs Kusen pa da bar jedan ide dalje. Jer kako sada izgledate, protiv Atletica imate šanse ko i Kusen protiv Reala, a to u oba slučaja nije baš obećavajuće (iako kažu da je lopta okrugla tako da... :think: )

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 19 feb 2025, 15:38

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 19 feb 2025, 16:55

Yebote, da ne povjeruješ… u redu je kritika, ali ovo je u velikoj mjeri idiotizam. Čuj kako ga nije sramita da se raduje, pitaju ga nedojebani Balkanci???? Kmečali kad primimo 3 gola a damo 4, kmečali kad imamo 39 šuteva, a izgubimo utakmicu, ko veli yebo igru šuteve daj nam pobjedu kao Real da se provlačimo . Sad kada smo u igri CL i na dibrom putu da vratimo titulu uz lošiju igru onda opet škrguću zubima zakrvavljenih očiju, sve i svako im smeta. Loša igra drugo protiv Barce, Mainz i Leverkuzen zadnja “nako” protiv Seltika, više loše nego dobro., ali još uvijek neuporedivo bolje od protivnika i zaslužen prolaz. Imamo onda par solidnih utakmica, sve ostlo vrlo dobro i odlično. Leverguzen ili Atletiko prolazimo ko izpiičke.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 19 feb 2025, 17:06

Saurman je napisao/la:
19 feb 2025, 09:25
[Bayern's supervisory and executive boards have agreed that should Joshua Kimmich extend his contract, then the squad is equipped enough for next season and does not need expensive signings. The big new contracts of Musiala, Davies and Kimmich were taken into account. Vincent Kompany is also aware and involved in this plan.

The only exception would be in case of player sales. The supervisory board told Eberl and Freund that if they manage to raise funds through sales, then they can make new signings. In addition to the obvious candidates for sale (Goretzka, Coman, Gnabry), Sacha Boey, Raphaël Guerreiro and João Palhinha are not considered unsellable in case of suitable offers. The latter three have a combined market value of around €75m, which could help with funds that would make the board sanction new transfers

In addition, with the contracts of Sané and Dier expiring in the summer, that's around €27m saved in wages. Should Thomas Müller decide to retire, another €17m would be added to that
Nema potrebe za novim imenima produži Kimmicha koji se vrti kao muha bez glave i sve pet. :rol: Neka su imbecili Eberl i Freund dali 25 mil Musiali stavili mu klauzulu i to smatraju pobjedom a prodali Gravenbercha za 30 mil koji je mlađi 7 godina od Palhinhne kojeg su platili 65 mil a koji je slabiji od ovog prvog i sad ga namjeravaju prodati. :tokralju:

Uprava vuče poteze za vješanja dali plate igračima koje te iste plate ne zaslužuju i sad kažu nema pojačanja dok ne bude prodaja a ove ne možeš motikom otjerati jer imaju bogovske plate a igraju na nivou amatera.

Vezni red nam izgleda kao muppet show kruži sa loptom do besvjesti vraćaj nazad i tako nabijaj statistiku posjeda.
Totalno se uprava izgubila prošlih par godina. Imam osjećaj da se kod nas više ne zna ko pije a ko plaća. Kako drugačije objasniti transfer politiku??

To je toliko zamršena priča da čovjek niti sa analiziranjem svega ne može dokučiti čiji su ovo potezi i odluke.

Toliko loših odluka u zadnje 4 godine da je to nevjerojatno, pa radi se o promašenim odlukama u milijunskim iznosima. Naravno da sad kukaju da nemaju pare i da trebaju šparati!

Međutim, pa ovo je paradoksalno da iako "kao" nemaju pare, dozvoljavaju Musiali da postavlja uvjete i na kraju mu dadnu 20-25 miliona godišnje????

Daviesu 20 miliona po sezoni? Hoće ovdje i Kimmich (koji nije do koljena jednom Švajniju ili Effeu) da uzme 20 miliona za najsporije razmišljanje svih vremena a igra veznog i milijardu puta okretanje oko svoje osi dok se ne odluči proslijediti loptu u širinu?

Pa ja se stvarno počinjem pitati koji to majstori u upravi donose odluke? Pa gdje su one smislene i zdravorazumske odluke prijašnjih decenija?

Ovo razmišljanje zaista nema više veze sa zdravim razumom. Teška srca moram priznati ali zadnje 4 godine u klubu vlada potpuno rasulo.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 19 feb 2025, 19:57

Možda bi im netko trebao javiti da nemaju rezervnog napadača, a jedinog koriste kao quarterbacka koji se polako raspada ...

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 feb 2025, 21:02

Zlaja83 je napisao/la:
18 feb 2025, 23:45
Sad tko nije gledao utakmicu bi rekao Bayern odigrao taman koliko mu je trebalo.

Jos jednom se pokazalo da nema veze tko nam je protivnik, ako se ne igra na pravi nacin ova ekipa od svakog moze da izgubi. Problema je bezbroj, ali je po meni bar najveci problem sto igru kreiraju oni kojima to nije osnovna zadaca. Par puta sam upratio da naprijed stoji 5-6 igraca i cekaju da netko donese tu loptu, Upa i Kim to ne mogu raditi, Goretzka je jedan od tih 5-6 naprijed, i onda ako stavis flastera na Kimmicha eto problema. A onda kad se lopta i iznese naprijed nema se ideje kako probiti blok protivnika.

Osim toga, nema tko gola dat, tko od Comana, Gnabryja i Sanea ocekuje golove u nekoj konstanti taj je u zabludi. Tako da se golovima jos mozes nadati od Kanea, mozda Olisea, i Musiale koji je opet prica za sebe. Ne znam sta mu se dogadja, jesu li mu ta prevelika ocekivanja postala teret, ali je trenutno miljama daleko od tog igraca odluke kako se svi nadamo da ce biti, i kako je na kraju i placen.

Za trenera je manje vise receno sve, naravno da je i on kriv i to kako, ali jos vise su krivi oni koji su ga doveli, sto netko rece bio je 4 izbor, ne slucajno.

I nemojte misliti da je to sto smo se provukli par puta dobra stvar, nismo mi FK Nafaka pa da na taj nacin nesto osvojimo. Jedino pozitivno je sto mislim da, kako je Celtic bio ravnopravan s nama u dvije utakmice, tako i mi mozemo biti ravnopravni sa bilo kojom ekipom koja nas zapane, cak mislim da bi ovim igracima bilo lakse igrati sa ekipama protiv kojih nece biti favoriti. I mozemo se samo nadati da ce nekoliko igraca uci i kakvu/takvu formu, pa da ovo na nesto lici.
Sjajan post.

Možda bi trebalo koristiti Ita kao levog stopera, deluje inteligentno i nije na “vi” sa loptom. Kim je najnepouzdaniji sa loptom u nogama u Bajernu posle Renata Sanchesa. Zapanjujuće koliko ne uliva poverenje. Ne znam je li gore kad vraća Nojeru ili dodaje prvom do sebe ili kad je povuče.
Nama bi najbolje bilo da igramo neku jaku defanzivu kao Nagelsman pred otkaz, kad nam niko nije mogao opucati na gol, a napred da se uzdamo u brzinu Dejvisa, Sanea, Olisea, i neke bravure Kejna u Musiale.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 19 feb 2025, 21:06

Jel to kontriraju Kompinog mentora :rol:

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.