FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 feb 2025, 14:16

boki86 je napisao/la:
19 feb 2025, 14:09
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
19 feb 2025, 13:49
EastMadness je napisao/la:
19 feb 2025, 13:43

ko ce ba poginuti. Nema u ovoj ekipi Rahmana i slicnih igraca. Mehmedovic da pogine . Pa on 7k ne pretrci za 90 min
hrak pljuc.. sta ba ti itd. Sto ne bi imao ko odigrati muski? Gojkovic? Lulic? Beganovic?

jedno je odigrati borbeno i pametno ujedno a drugo u fazonu sivonje.

ekipa ce nas oduseviti 100%
Iz tvojih usta u Bozije usi, ali eto vidjeti cemo :D
:opaopa:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 19 feb 2025, 14:32

Torino je napisao/la:
19 feb 2025, 11:28
Noke995 je napisao/la:
19 feb 2025, 10:33
Poraz navijača Sarajeva je da se direktno zbog prodaje karata za derbi u klub učlanilo oko 400-500 novih članova.

Neka nas je sve skupa stid i sram.

Neko ovoj djeci mora objasniti, da se na stadion dolazi zbog Sarajeva, jer ako si član Hz to znači da si tu zbog FKS, jedno ne ide bez drugog.
Klub uvijek iznad grupe!
Mora se i tebi objasniti da svima nije na ruku otići u grad i učlaniti se. Znam dosta momaka koji su tek sad obnovili, neće da idu maksuz. Dva shopa u 500m.
Največu bazu navijača naš klub ima u Novom gradu i Ilidži.
Šta ćeš mi objasnit?
Shop aerodrom plus dva u gradu i također online učlanjivanje.
Ako za 2 mjeseca nisi prošao niti pored jednog a nisi bio u stanju ni online to odradit onda si retardiran.

Kakve sve izgovore pitar neće izmislit.
MNON

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 19 feb 2025, 14:47

Lik ima tri tekme u premier ligi i dobije najvecu utakmicu prvenstva.

Kome te ne govori nista,onda ne znam..
Pa njemu ne moras nista dirigovati kako ce i sta,on ce usrati sve sto moze jer je vec sad pogubljen i van sebe. Zato i jeste delegiran,da ne bude srbi ili hrvati vam syebali derbi.

Ono sto moze dobiti kao nalog da Sarajevo ne moze pobjediti,ostalo ih ne zanima,kako ce i sta.

Ljigavstina epskih razmjera :puke: :puke: :puke: :puke:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 19 feb 2025, 14:58

EastMadness je napisao/la:
19 feb 2025, 13:43
juka55 je napisao/la:
19 feb 2025, 12:59
Ma dobijamo derbi opušteno, momci će poginuti, vidjet ćete
ko ce ba poginuti. Nema u ovoj ekipi Rahmana i slicnih igraca. Mehmedovic da pogine . Pa on 7k ne pretrci za 90 min
a što, jesu to kod nas sve curice u ekipi... pa kad je Trako mogao onaj svoj prvi derbi poginuti što ne bi i ostali momci koji sad igraju... ja vjerujem u sve momke, a vjerujem najviše od svega u ZZ
SARAJEVO SIAMO NOI <3

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 19 feb 2025, 15:00

vala serendate puno
opet po sudijama prije utakmice o sudijama
ja sam prvi protiv saveza vice i stoke sto nije glasala za promijene ali kad nesto nije uredu nije,o sudiji cemo poslije utakmice

bolje radite svoj posao ne sikirajte se i onda subotu da zagrmi i moliti Boga da potrefimo taktiku jednom protiv ovih sretnicara

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 19 feb 2025, 15:11

radovac imao sudar ispred fan shopa na grbavici :urnebes:

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 19 feb 2025, 15:14

Torino je napisao/la:
Noke995 je napisao/la:
Poraz navijača Sarajeva je da se direktno zbog prodaje karata za derbi u klub učlanilo oko 400-500 novih članova.

Neko ovoj djeci mora objasniti, da se na stadion dolazi zbog Sarajeva, jer ako si član Hz to znači da si tu zbog FKS, jedno ne ide bez drugog.
Klub uvijek iznad grupe!
Mora se i tebi objasniti da svima nije na ruku otići u grad i učlaniti se. Znam dosta momaka koji su tek sad obnovili, neće da idu maksuz. Dva shopa u 500m.
Mene bi bilo stid ovo pomisliti, a kamoli napisati. Nije na ruku da se ode jednom godišnje do grada ili do aerodroma i učlaniti? Ja bih se ubio, kao da živimo u Americi, pa je sve daleko. Svašta..

Kae skupo 25 KM, danas hamburger, pomfrit i kola toliko koštaju. :crazy:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 19 feb 2025, 15:34

relativizam je napisao/la:
19 feb 2025, 15:00
vala serendate puno
opet po sudijama prije utakmice o sudijama
ja sam prvi protiv saveza vice i stoke sto nije glasala za promijene ali kad nesto nije uredu nije,o sudiji cemo poslije utakmice

bolje radite svoj posao ne sikirajte se i onda subotu da zagrmi i moliti Boga da potrefimo taktiku jednom protiv ovih sretnicara
Ja se ne brinem da ce nesto siljiti. Momak je mladji je od pola igraca, upitno je da li uopste ima iskustva dovoljno da zasilji bilo kome i da li zna :rol:

Nije lako derbi svirati, pogube se i puno iskusnije sudije. Daj Boze da on svira kao Collina, ali iskreno ocekujem da ce grijesiti na obje strane i pokvariti utakmicu.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 19 feb 2025, 15:37

1:4

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 19 feb 2025, 16:18

Noke995 je napisao/la:

Klub uvijek iznad grupe!
Znam masu raje sto su posudjivali clansku od jarana/rodbine koja ne ide na derbi.Dodjes do brojke da je mozda 500-600 ljudi od 1500 koliko ce bit tu u subotu od ranije clan sto je sramota.
Clanska kluba pa clanska grupe!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 19 feb 2025, 16:28

TrofejiSuTu je napisao/la:
19 feb 2025, 14:47
Lik ima tri tekme u premier ligi i dobije najvecu utakmicu prvenstva.

Kome te ne govori nista,onda ne znam..
Pa njemu ne moras nista dirigovati kako ce i sta,on ce usrati sve sto moze jer je vec sad pogubljen i van sebe. Zato i jeste delegiran,da ne bude srbi ili hrvati vam syebali derbi.

Ono sto moze dobiti kao nalog da Sarajevo ne moze pobjediti,ostalo ih ne zanima,kako ce i sta.

Ljigavstina epskih razmjera :puke: :puke: :puke: :puke:
Možda i budeš zadovoljan nakon tekme sa sudjenjem 😉

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 feb 2025, 16:38

Ma dzaba sve, opet ce biti sugavi X.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

edgarallanpoe04
Kontakt:

Post Postao/la edgarallanpoe04 » 19 feb 2025, 16:49

Postoje ljudi kojima je smisao postojanja da pljuju sve moguće što je oko njih. Mrzim Vicu i cijelu tu mafijašku porodicu i ne sporim korupciju među sudijama, štaviše, ali sam siguran koji god da se sudija odredio isti ljudi koji sad pljuju i psuju ovog psovali bi i pljuvali bilo kojeg drugog. Da ih pitaš da oni odrede sudiju koga bi odredili? Šta je svrha tolikog proseravanja po svemu na forumu? Hoćete sami svoju vrijednost podić pljuvajući po svemu? Sviđa vam se taj osjećaj? Ako je tako, trebate se dobro zapitat gdje se nalazite u životu i kako ga trebate promjenit iz korijena i cijelo svoje razmišljanje. Isto vrijedi i za pljuvanje po klubu i šta god da neko u klubu uradi, jer ste vi jel najveći stručnjaci, vi bi od kluba napravili mancherster city preko noći, a od lige bi napravili čudo i engleska premijer liga bi bila smiješna za našu. A u stvarnosti ste bijedni, radite bijedni posao kojeg mrzite i niko vas ne šljivi za 1%, samo eto niko vas ne razumije pa da vam dadne klub vrijedan desetine miliona ili neki biznis pa da vide kakva bi vi čuda pravili. Poklopite se i dajte podršku klubu, momcima, kad neko igra super pohvalite ga, kad neko igra loše dajte mu još više podrške da će bit bolje, kad neko vodi dobro klub i trudi se pohvalite ga, a ne čekaj ko hinje na svaku malu grešku da zaskočite i poserete se po svemu što je taj neko dosad uradio, a što je mnogo veće od te male greškice, bit ćete i vi zadovoljniji sa svojim životom. Moje skromno mišljenje.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 feb 2025, 17:13

edgarallanpoe04 je napisao/la:
19 feb 2025, 16:49
Postoje ljudi kojima je smisao postojanja da pljuju sve moguće što je oko njih. Mrzim Vicu i cijelu tu mafijašku porodicu i ne sporim korupciju među sudijama, štaviše, ali sam siguran koji god da se sudija odredio isti ljudi koji sad pljuju i psuju ovog psovali bi i pljuvali bilo kojeg drugog. Da ih pitaš da oni odrede sudiju koga bi odredili? Šta je svrha tolikog proseravanja po svemu na forumu? Hoćete sami svoju vrijednost podić pljuvajući po svemu? Sviđa vam se taj osjećaj? Ako je tako, trebate se dobro zapitat gdje se nalazite u životu i kako ga trebate promjenit iz korijena i cijelo svoje razmišljanje. Isto vrijedi i za pljuvanje po klubu i šta god da neko u klubu uradi, jer ste vi jel najveći stručnjaci, vi bi od kluba napravili mancherster city preko noći, a od lige bi napravili čudo i engleska premijer liga bi bila smiješna za našu. A u stvarnosti ste bijedni, radite bijedni posao kojeg mrzite i niko vas ne šljivi za 1%, samo eto niko vas ne razumije pa da vam dadne klub vrijedan desetine miliona ili neki biznis pa da vide kakva bi vi čuda pravili. Poklopite se i dajte podršku klubu, momcima, kad neko igra super pohvalite ga, kad neko igra loše dajte mu još više podrške da će bit bolje, kad neko vodi dobro klub i trudi se pohvalite ga, a ne čekaj ko hinje na svaku malu grešku da zaskočite i poserete se po svemu što je taj neko dosad uradio, a što je mnogo veće od te male greškice, bit ćete i vi zadovoljniji sa svojim životom. Moje skromno mišljenje.
Koga su zmije ujedale i guštera se boji, svi oni sude kako im se naredi jer se u protivnom neće baviti tim poslom. Siguran sam da suđenje neće biti korektno.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 19 feb 2025, 17:17

GalileoGalilei je napisao/la:
19 feb 2025, 15:14
Torino je napisao/la:
Noke995 je napisao/la:

Klub uvijek iznad grupe!
Mene bi bilo stid ovo pomisliti, a kamoli napisati. Nije na ruku da se ode jednom godišnje do grada ili do aerodroma i učlaniti? Ja bih se ubio, kao da živimo u Americi, pa je sve daleko. Svašta..

Šta ga ima biti stid, čovjek bio u Škotskoj, Švedskoj, Rumuniji, Bjlorusiji, Italiji... sa Sarajevom i da ga bude stid pomisliti. Vama ovdje neko nešto objašnjavati Sarajevo u gostima pitanje je dal je i 5% forumaša gledalo. 20 stranica ispišete po tekmi.

Nemojte mi spominjati aerodrom ospem se odma. Naša raja za života pitanje je dal su jednom bili na njemu.

Online isto. Živimo u svijetu gdje masa raje ne vjeruje u to ili ne smije da klikne jer će mu sve pare sa kartice povući.

Ali da smo lijeni to stoji, puškom nas ne možeš natjerati. Valjda treba od vrata do vrata raji kucat i nuditi članske.
🇵🇸

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 19 feb 2025, 17:20

bvsic je napisao/la:
19 feb 2025, 15:11
radovac imao sudar ispred fan shopa na grbavici :urnebes:
Je li umro?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 feb 2025, 17:23

slika
Nesto mi ovo poznato .

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 19 feb 2025, 17:27

bordobijeli je napisao/la:
19 feb 2025, 17:23
slika
Nesto mi ovo poznato .
Osoba od zadatka
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 19 feb 2025, 17:29

Gdje su oni Sabrini botovi, koji su joj smrtno vjerovali i zivotom je branili.
Kakva krava je nama klub vodila...da se najezis.
- FKS -

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 19 feb 2025, 17:32

Torino je napisao/la:
19 feb 2025, 17:17
GalileoGalilei je napisao/la:
19 feb 2025, 15:14
Torino je napisao/la:

Šta ga ima biti stid, čovjek bio u Škotskoj, Švedskoj, Rumuniji, Bjlorusiji, Italiji... sa Sarajevom i da ga bude stid pomisliti. Vama ovdje neko nešto objašnjavati Sarajevo u gostima pitanje je dal je i 5% forumaša gledalo. 20 stranica ispišete po tekmi.

Nemojte mi spominjati aerodrom ospem se odma. Naša raja za života pitanje je dal su jednom bili na njemu.

Online isto. Živimo u svijetu gdje masa raje ne vjeruje u to ili ne smije da klikne jer će mu sve pare sa kartice povući.

Ali da smo lijeni to stoji, puškom nas ne možeš natjerati. Valjda treba od vrata do vrata raji kucat i nuditi članske.
Nisi upravu clanska je licna karta svakog navijača
To ti je isto sto si naveo bio sam u bjelorusiji moldaviji njemackoj svedskoj norveskoj san marinu malti itd ali na sjeveru ne moram navijati
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83, MSOZ101, OsmanhodzicBuco i 57 gostiju.