Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Auuu što se podcjenjuju Jazine, pa vi momci ne znate kakva je bila i kakva će biti atmosfera, padaju Francuzi 

-
- Kontakt:
Ulažem 100 km na Hrvatsku baksus sam pa da opet baksuziram .
Znal ko koja je kvota na Hrvate ?
Znal ko koja je kvota na Hrvate ?
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Nemaju Francuzi šanse ds dobiju u Jazinama.
Hajmo klada, ima li kandidata?
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
-
- Kontakt:
Baš nemaju šanse da dobiju? 

Ja kako vidim Francuzi jos nisu napustili Nantere, danas su odradili jos jedan trening tamo...
Njima je najbitnije da sutra dodju sto kasnije u Hrvatsku, po mogucnosti s aerodroma direktno u hotel na spavanje...
, ako bude ovako sanse za pobjedu su vece za 25%...
U petak ujutro lagani suterski trening, da osjete loptu i obruc i to je to...
Samo drzati podalje od kafane i biti ce to k'o bombona...
Njima je najbitnije da sutra dodju sto kasnije u Hrvatsku, po mogucnosti s aerodroma direktno u hotel na spavanje...

U petak ujutro lagani suterski trening, da osjete loptu i obruc i to je to...
Samo drzati podalje od kafane i biti ce to k'o bombona...

Meni Vrabac izuzetno drag igrac, dio ove ekipe vec dugi niz godina i sigurno dao veliki doprinos svim pozitivnim rezultatima.
Ali ja sam neko ko inace izuzetno cijeni I uziva u dobroj odbrani u kosarci... sta da kazem – defence defence ...
Nego, kakve su nase realne sanse protiv FRA... za slucaj da izgube u HRV?
dal je to 10% 20% 30% ???
Sa Halilovicem smo valjda bar malo bolji nego na zadnjem okupljanju...
Ali ja sam neko ko inace izuzetno cijeni I uziva u dobroj odbrani u kosarci... sta da kazem – defence defence ...

Ja bi nam dao nekih 5-10% sanse da igramo prvo mi s njima. S obzirom da bi se na nama cupali u slucaju poraza protiv Hrvatske mislim da nam sanse padaju na 1%.emir012 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 17:22Meni Vrabac izuzetno drag igrac, dio ove ekipe vec dugi niz godina i sigurno dao veliki doprinos svim pozitivnim rezultatima.
Ali ja sam neko ko inace izuzetno cijeni I uziva u dobroj odbrani u kosarci... sta da kazem – defence defence ...![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Jaci smo mi za 3 igrača ..Amer ,Miralem,Penava....nema Gegića.Imas u rotaciji sada Amera,Musu,Atica,Lazica,Amara, Kamenog,Miralema,Penava,Adin >nije to lose....protiv Fra nam dajem 30%.Madal je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:29Ja bi nam dao nekih 5-10% sanse da igramo prvo mi s njima. S obzirom da bi se na nama cupali u slucaju poraza protiv Hrvatske mislim da nam sanse padaju na 1%.emir012 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 17:22Meni Vrabac izuzetno drag igrac, dio ove ekipe vec dugi niz godina i sigurno dao veliki doprinos svim pozitivnim rezultatima.
Ali ja sam neko ko inace izuzetno cijeni I uziva u dobroj odbrani u kosarci... sta da kazem – defence defence ...![]()
Može u Avatar?Defanzivnivezni je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:36Nemaju Francuzi šanse ds dobiju u Jazinama.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Vaẓ̌i, dogovoreno.lumani je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:49Može u Avatar?Defanzivnivezni je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:36Nemaju Francuzi šanse ds dobiju u Jazinama.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Tipkam sa mobilnog, tek sam sad skužuo da nemaš avatar.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:28Vaẓ̌i, dogovoreno.lumani je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:49Može u Avatar?Defanzivnivezni je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:36Nemaju Francuzi šanse ds dobiju u Jazinama.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
U puno jačem sastavu su se patili protiv Cypra a porađali kontra naših.
Hrvatska je uigranija usudii bih se reći kvalitetnija u odnosu na raspoložive Francuze.
Igrači nabrijani, dati će 200% + Jazine.
Nemaju ŝanse.
Može klada, ko izgubi ne komenteriše košarku do kraja EP?

Jaci sastav Francuske protiv Kipra nego sad? Reci da se zezas.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:40U puno jačem sastavu su se patili protiv Cypra a porađali kontra naših.
Hrvatska je uigranija usudii bih se reći kvalitetnija u odnosu na raspoložive Francuze.
Nemaju ŝanse.
Može klada, ko izgubi ne komenteriše košarku do kraja EP?![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Jbg svi ste sigurni u kvalitet Francuza a niko ne smije da prihvati opkladu.DamirT je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:45Jaci sastav Francuske protiv Kipra nego sad? Reci da se zezas.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:40U puno jačem sastavu su se patili protiv Cypra a porađali kontra naših.
Nemaju ŝanse.
I ja sam nekako siguran da ce ih Hrvati dobit a onda mi imamo reprizu fudbala iz 2011. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DinGospo21
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vise ljudi na ovoj temi vjeruju u pobjedu Hrvatske, nego komplet hrvatska reprezentacija...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Uvjeriše me da bi Hrvati i SAD dobili u Jažinama19vendetta87 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 20:22Vise ljudi na ovoj temi vjeruju u pobjedu Hrvatske, nego komplet hrvatska reprezentacija...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
Jedno je biti favorit, a drugo nemati šanse.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:40U puno jačem sastavu su se patili protiv Cypra a porađali kontra naših.
Nemaju ŝanse.
Francuska ipak nije neka lijeva ekipa koja je na egal došla na tih 4/4 u kvalifikacijama, nego je košarkaška sila koja i u oslabljenom sastavu ipak znači za više od neke prosječne ekipe.
Nije ništa crno na bijelo, da neko ima 100% ili nema nikako šansi. Rekao bih da je Francuska favorit i dalje 60% u toj utakmici.
Mene je više strah tog Kipra, Finske, Kazahstana, nego Francuske. Zamislite Hrvatska izgubi u Zagrebu, a i mi od Kipra u Mejdanu
. To mi je više realnije, ono naše...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.