Može i iz DomaljevcaJayCatwright je napisao/la: ↑19 feb 2025, 23:29Siguran sam da bi ti radije da je nosi neki hrvatinić iz Čapljine al ne da turčin

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Može i iz DomaljevcaJayCatwright je napisao/la: ↑19 feb 2025, 23:29Siguran sam da bi ti radije da je nosi neki hrvatinić iz Čapljine al ne da turčin
Za vikend taktički masterclass a večeras disasterclass. 5 igrača van svoje pozicije. Pep ima pravo na jednu lošu sezonu. Čovjek je
Kako lik neofirno hejta sve sto ima veze sa Islamom. Od Ozila, Arde Gulera pa evo sad Yildiza.JayCatwright je napisao/la: ↑19 feb 2025, 23:29Siguran sam da bi ti radije da je nosi neki hrvatinić iz Čapljine al ne da turčin
Nisam vjernik, daleko, ali ovo je tip lika koji bi te prvi zaklo sutra da možejasmin10 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 23:42Kako lik neofirno hejta sve sto ima veze sa Islamom. Od Ozila, Arde Gulera pa evo sad Yildiza.JayCatwright je napisao/la: ↑19 feb 2025, 23:29Siguran sam da bi ti radije da je nosi neki hrvatinić iz Čapljine al ne da turčin
Mislim da je jednostavno kraj ciklusa. A privatni problemi ne pomažu.
Ma nije ovaj dvomec sa cityem releventan
Jeste tebi jer navijas za klub iz Italije jos iz vremena kad je liga bila kvalitetna. Meni je ovaj Juventus jednako zanimljiv kao PSV ili Brest. Talijanska i liga i klubovi su vec nekoliko godina totalno neatraktivni.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 00:02steta sto prolaze manje atraktivni timovi, naucio sam se lekciji da ne navijam vise za "iznenadjenja", tako vise ne navijam da neke Girone, Brestovi i Bologne se plasiraju u LP
kakvi god bili Milan i Juve vise me vuce da gledam Milan - Inter, Juventus - Arsenal nego Feyenoord - Inter i PSV - Arsenal
Pep odlazi kada on želi.Pensioner26 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 01:39Znači poslije milion osvojenih Premiershipa, ima pravo samo na jednu lošu sezonu?
Fala sinko sto pitaš. Deda Mukson nikad bolji.Nail for Real je napisao/la: ↑20 feb 2025, 07:07Kako nam je djedica Mukebir? Je li spickao bar jednu bocicu tableta?
Ma sha Allah, drzi se dedo!Mukebir je napisao/la: ↑20 feb 2025, 07:16Fala sinko sto pitaš. Deda Mukson nikad bolji.Nail for Real je napisao/la: ↑20 feb 2025, 07:07Kako nam je djedica Mukebir? Je li spickao bar jednu bocicu tableta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.