Uz neku plažu na Jadranu, a ti žedan ko pas…
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Glupih Amerikanaca mi nije žao, što se mene tiče nek se raspadnu kao društvo kad su ovog imbecila izglasali.
Problem je što ovaj psihički manijak sa autistom Muskom (in)direktno utječe na svaki pedalj planete.
Snažna i ujedinjena Evropa je potrebna više nego ikada.
Ne znam koliko je ovo tacno sto ovaj prica, ali bas ima dosta nekih detalja sto nismo ni mi znali

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ozujsko je najlosije pivo u ExYu trenutno. Pogotovo kada ti ga u Hrvatskoj naplate 4.5 eura.egzodus1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:45Treba mi info koja je najbolja
Stella, Becks, Staropramen ili Zuja ?
Ne odmice ni Tuzlansko plaho, glava boli 3 danatuzlak1987 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:54Ozujsko je najlosije pivo u ExYu trenutno. Pogotovo kada ti ga u Hrvatskoj naplate 4.5 eura.egzodus1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:45Treba mi info koja je najbolja

Bukvalno kako si poredaoegzodus1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:45Treba mi info koja je najbolja

1946-1987
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma Čeh je zakonegzodus1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:45Treba mi info koja je najbolja
- akisarajevo92
- Kontakt:
boleština u genimahttps://www.scmp.com/magazines/style/ce ... ghter-jana
Errol Graham Musk is a South African politician and businessman
in the early 1990s, Errol, then aged 45, married Heide Bezuidenhout, a 25-year old he described as "one of the best looking women I've ever seen in my life". They had two children. Jana Bezuidenhout, who later became his romantic partner, was his stepdaughter from that marriage, four years old at the time Errol became her stepfather.
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Marsal
- Kontakt:
Uskoro niko ovdje neće mirno spavati
BREAKING:
@BILD
reports that Italy has started to prepare for a potential U.S. troop withdrawal from Kosovo.
Serbia has been significantly rearming with Chinese and Russian weapons in recent years and President Vucic is currently desperately fighting to stay in power as huge student protests against his rule rock the country.
Bild writes that German diplomats are telling them that a nightmare scenario is unfolding considering the troubled history in the Balkans.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da, Amerika se povlaci iz Evrope. Smatraju da ih je previse Evropa "muzla" od Ww2 do sad.Marsal je napisao/la: ↑19 feb 2025, 23:44Uskoro niko ovdje neće mirno spavati
BREAKING:
@BILD
reports that Italy has started to prepare for a potential U.S. troop withdrawal from Kosovo.
Serbia has been significantly rearming with Chinese and Russian weapons in recent years and President Vucic is currently desperately fighting to stay in power as huge student protests against his rule rock the country.
Bild writes that German diplomats are telling them that a nightmare scenario is unfolding considering the troubled history in the Balkans.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sudar dva aviona u Arizoni, dvoje mrtvih
padaju kao od papira
padaju kao od papira
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Bolesna psihopatska nova americka administracija ce povlacenjem sa Kosova, koje su btw oni stvorili, pokrenuti spiralu sukoba na Balkanu. AV i Dodik vec kuju planove sa Orbanom,
za to vrijeme, Dino Konakovic se sastaje sa zamjenikom pomoćnika sekretara za ZB. Kontam da fja zamjenik pomoćnika sekretara ni ne postoji.
za to vrijeme, Dino Konakovic se sastaje sa zamjenikom pomoćnika sekretara za ZB. Kontam da fja zamjenik pomoćnika sekretara ni ne postoji.

Ne sikiraj se, Srbi (iz Bosne) da su mogli odvojili bi se 2000, sad mogu samo svirati borbene i govoriti ocjepljenje u prazno. Nece ti biti rata u Bosni za vrijeme nasih zivota. Vece se igre igraju u novom svjetskom poretku.MarcoBorriello je napisao/la: ↑20 feb 2025, 00:01Bolesna psihopatska nova americka administracija ce povlacenjem sa Kosova, koje su btw oni stvorili, pokrenuti spiralu sukoba na Balkanu. AV i Dodik vec kuju planove sa Orbanom,
za to vrijeme, Dino Konakovic se sastaje sa zamjenikom pomoćnika sekretara za ZB. Kontam da fja zamjenik pomoćnika sekretara ni ne postoji.![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zanimljiva je ova priča da njih neko muze.
Ono hoćeš da budeš glavni policajac u svijetu i da imaš najbolje vojne baze da bi pokazao da si najjaci i sad im neko kriv što su te iste baze i vojsku u njima finansirali.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Evropa jednim potezom moze ugasiti Trumpa i bolesnike Muska, Vancea i ostalu administraciju.
Stati iza Palestinaca, nagaziti Jevreje i Trump ce biti poslusan kao pudlica.
Stati iza Palestinaca, nagaziti Jevreje i Trump ce biti poslusan kao pudlica.
Ma ne znam jesul ikad i htjeli da budu glavni svjetski policijac, nego su kroz historiju bili zvani previse, pa su onda skontali da izvuku i korist iz toga.kraljttbvb je napisao/la: ↑20 feb 2025, 00:19Zanimljiva je ova priča da njih neko muze.
Ono hoćeš da budeš glavni policajac u svijetu i da imaš najbolje vojne baze da bi pokazao da si najjaci i sad im neko kriv što su te iste baze i vojsku u njima finansirali.
U ww2 se nisu htjeli mjesati uopste, ali posto je Engleska bila zaglibila pa pozivala pomoc Usa, pomjesano sa napadom Japana su rijesili i to.
Veci razlog je bila Engleska nego sami Pearl Harbor (sto su usli)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.