Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sastala se dva druga da hajcaju jedan drugog. Prelijepo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Stvarno mora covjek biti ogranicen,poremecen pa odgovarati ovim botovima sa 5 profila,to je sve na blok kod mene,ja volim da ih ka.ram bez da im ikad odgovorim. Valja citat postove sirotana koji su zivotom branili damu iz Londona,Amawq Osima,Siljka,trenera fizickog i yo sve na stetu svog kluba,skupina rijetko glupih ljudi.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 20 feb 2025, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bolje razmisli kojim temama će te se vratiti nakon derbija, neko lagano štivo prepručujem stabilizacija, trofej četvrtog mjesta, šampioni posjete...19vendetta87 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 09:00Ko ce se tjerati u slucaju poraza od Zeljeznicara i Zrinjskog?
Zekic? Mirvic? Neko treci?
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko će kod vas ako i od nas izgubite?19vendetta87 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 09:00Ko ce se tjerati u slucaju poraza od Zeljeznicara i Zrinjskog?
Ili je sabur politika?
Koševo Zapad
19vendetta87 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 09:00Ko ce se tjerati u slucaju poraza od Zeljeznicara i Zrinjskog?
Ovaj put - niko. Ponovo su ih uvjerili da je ovo proces, peti ili šesti put otkako su postali privatna prćija. Svako malo ide reset i stvaranje tima.
S tim da im je ova utakmica pitanje života i smrti. Zato su i postavili njihovog omladinca i navijača da sudi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑20 feb 2025, 10:5519vendetta87 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 09:00Ko ce se tjerati u slucaju poraza od Zeljeznicara i Zrinjskog?
Ovaj put - niko. Ponovo su ih uvjerili da je ovo proces, peti ili šesti put otkako su postali privatna prćija. Svako malo ide reset i stvaranje tima.
S tim da im je ova utakmica pitanje života i smrti. Zato su i postavili njihovog omladinca i navijača da sudi.
Nisam znao da je njihov omladinac bio
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nije baš da je pristanak na odgodu protiv Borca bio bezuslovan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Odgodili Borac da možemo delegirati sudiju za derbi?
I pritom eto pao izbor na našeg navijača, tipa koji je sudio 20-ak utakmica i on će ko suditi u našu korist?
Zamisli sad da ja to isto napišem recimo za Peljtu
Šta ste vi to sve morali dati da Peljto sudi derbije?
I pritom eto pao izbor na našeg navijača, tipa koji je sudio 20-ak utakmica i on će ko suditi u našu korist?
Zamisli sad da ja to isto napišem recimo za Peljtu

Šta ste vi to sve morali dati da Peljto sudi derbije?
Koševo Zapad
- relativizam
- Kontakt:
zeljo je zadnjih 10 godina ulozio 50 puta vise od veleza ,sirokog,posusja,slobode,tuzle,igmana...
a nijedne titule nit uspjeha (ako 4.mjesto ne racunamo kao uspjeh)
a prozivke su prema sarajevu sto ulazu puno a samo 2 titule lige osvojili
kakvi degenerici
kakvi degenerici
OBE ekipe ?Orvel je napisao/la: ↑20 feb 2025, 00:42Evo udjem na forum i vidim da pitari vec tuguju jer smo mi osvojili kup hahahha kakve su ovo sifre majko draga..
U subotu ocekujem napadacku i brzu igru na obe strane jer su obe ekipe s takvim sastavima i trenerima. Zelim vise golova u vasoj mrezi pitice, pa da se okrenemo tom vec osvojenom kupu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Isto vala najvise mrzim kad je 0:0, pa lopta pređe gol liniju a on ne smije da svirne gol.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:02Bilo je svega na derbijima i na našu i na vasu stranu.
Najviše volim derbije 0:3 kad jedna sudijska greška ne može utjecati na razultat.
Pretpostavljam da i vi tako razmišljate. Recimo 5:2 i sudija kakav god da je neće se spominjat.
Isto tako najviše mrzim kad je 0:0 i pogodi vašeg u ruku u 16 i on ne smije da svirne penal. Vjerovatno i vi tako.
Ili kad je 0:0 pa nam ponište čist gol jer ne smije da svirne.
Vjerovatno i vi tako.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
To je vec za izucavanja,kakvu pricu ce sad prodati,stabilizacija,sabur,tribina. Saburli Boysi novo ime.relativizam je napisao/la: ↑20 feb 2025, 11:27zeljo je zadnjih 10 godina ulozio 50 puta vise od veleza ,sirokog,posusja,slobode,tuzle,igmana...
kakvi degenerici
Botovska brigada polako priprema ostatak navijačkog puka na poraz stvarajući novi mit o pitarskom sudiji. 

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pristali smo na odgodu utakmice sa borcem i na osnovu toga smo dobili našeg sudiju.
Kakva bolest vlada u njihovim glavama to nisu istine.
Kakva bolest vlada u njihovim glavama to nisu istine.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- svrakino1921
- Kontakt:
StrikeWarzone je napisao/la: ↑20 feb 2025, 11:42Isto vala najvise mrzim kad je 0:0, pa lopta pređe gol liniju a on ne smije da svirne gol.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:02Bilo je svega na derbijima i na našu i na vasu stranu.
Najviše volim derbije 0:3 kad jedna sudijska greška ne može utjecati na razultat.
Pretpostavljam da i vi tako razmišljate. Recimo 5:2 i sudija kakav god da je neće se spominjat.
Isto tako najviše mrzim kad je 0:0 i pogodi vašeg u ruku u 16 i on ne smije da svirne penal. Vjerovatno i vi tako.
Ili kad je 0:0 pa nam ponište čist gol jer ne smije da svirne.
Vjerovatno i vi tako.

Ušla 2 metra, majku ćoravu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Durmitorac kao i obicno kolovodja i prednjaci u pognojavanju teme,cim otvori truhle zvalje usmrdi je za medalju.
Neke stvari zaista ne mozes kupiti novcem,za sve ostalo tu je MirvicCard.
Neke stvari zaista ne mozes kupiti novcem,za sve ostalo tu je MirvicCard.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
alaj meni ovaj pavlaka ide na spolovilo ne mogu opisat...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.