Al bas

Npr ja sam se isfurao kad je zabio onaj gol Brentfordu prosle sezone kad je izasao 1v1 sa golmanom, ja je vec vidio pored gola

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Al bas
Ne navlači nam te šuhve svega tiJayCatwright je napisao/la: ↑20 feb 2025, 15:37
Ne, ne, nije historijska sezona, ali je zato historijska Henrya 02/03 u kojoj su ostali bez titule![]()
Kako Arsenal moze bottlati kad nisu bili prvi uopste cijelu sezonu
Ladno ce otjerati 10 igraca i dovesti 10 novihKada dođe ljeto Manchester City će imati 10 igrača koji imaju preko 30 godina, dok će toliko godina Grealish imati u septembru ove godine.
Kevin De Bruyne, Bernardo Silva, John Stones, Mateo Kovačić, Ilgay Gundogan i Ederson više nisu u svojim najboljim igračkim godinama i na terenu se čini da je njihovo vrijeme jednostavno prošlo.
Svi ovi nogometaši, plus ranije spomenuti Grealish, te Kyle Walker koji je na posudbi su prekriženi od strane Pepa Guardiole nakon poraza koji je Manchester City sinoć doživio u Madridu, piše Daily Star.
Previse razmisljastopnik1 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 17:59Nimalo me nebi iznenadio scenario da Liverpul u naredne dvije ispusi bodove a Arsenal dobije i West Ham i Notinghem ,ali onda po dobrom starom obicaju zakuju protiv Manche na strani i Chelsea kuci a Liverpul dobije Sauthemptona i Evertona![]()
Dje si bio nigdje,sta si radio nista![]()
Pokušaj i ti nekadBrokula je napisao/la: ↑20 feb 2025, 18:01Previse razmisljastopnik1 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 17:59Nimalo me nebi iznenadio scenario da Liverpul u naredne dvije ispusi bodove a Arsenal dobije i West Ham i Notinghem ,ali onda po dobrom starom obicaju zakuju protiv Manche na strani i Chelsea kuci a Liverpul dobije Sauthemptona i Evertona![]()
Dje si bio nigdje,sta si radio nista![]()
Aman covjece, mislio sam historijski, a ne sad, proslu sezonu pa i pretproslu ste botlali, malo vi a malo i mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.