FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

relativizam
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la relativizam » 20 feb 2025, 13:35

napoleon72 je napisao/la:
20 feb 2025, 13:27
mosarajvosa83 je napisao/la:
20 feb 2025, 13:13
20 feb 2025, 12:43

Bravo, od rijeci do rijeci. Sve stoji da je bilo gresaka na nasu stetu, al brate pojedini ovdje toliko kmece svaki dan da postaje degutantno za citat. Nebitno koji je protivnik i koji je sudija, odmah se pise kako cemo bit povaljeni. Teorije zavjere u svemu, od glavnog sudije, mahaca, VAR sudije, termina utakmice, kanala koji prenosi... ako sudija pogrijesi u nasu korist, idu komentari "sve je ovo planski, da bi nas na narednoj trostruko zaklali". Ide se toliko daleko da je skoro jedan brat napisao da bismo uz posteno sudjenje mi uzeli zadnje 3/4 titule a Borac bi ispao iz lige. A ako izuzmemo ovu sezonu, mi smo uvijek i bili tamo gdje nam je mjesto i bilo, +-3 boda koja svakako ne bi pravila razliku. Borac nas posteno razguzio u kupu, mi izadjemo s terena u 93. minuti poslije nekog nesviranog faula na 25 metara od gola, eto ko da Zuninja imamo pa je to pola gola. Kmecanje i jeftin populizam zadnje tri godine su doveli do tog da spremamo teren za neuspjeh uoci svake utakmice, da minimiziramo evropske uspjehe konkurenata, da cetvrta mjesta pravdamo ili ocajnim sudjenjem ili "nije nam trebalo pa smo pustili Igman" (a u isto vrijeme pljujemo Zelju koji je to uradio s Leotarom). Kad ide derbi "yebo majku ovi ce poginut samo da nas dobiju", a mi se na glavu bacali da njima izbijemo titulu 2017. godine. Kad nas je na tribinama malo, savez nam umanjio posjetu. Kad nekom drugom dodje zanemarljivo vise, dobili bolji termin. Jos da pocnemo ispitivat pritisak u loptama poslije tekmi koje ne dobijemo kao Arteta pa da zaokruzimo cirkus.

Da se razumijemo, JESMO POKRADENI NEKOLIKO PUTA OVE SEZONE. Da ne bude zabune. Al level kmecanja daleko nadilazi level svih kradja unazad 3 sezone. Od rodjenih sampiona do Arsenala za sirotinju. Strasno.
Najlakse je reci da je sve ok,trebate nekad probati odigrati tekmu gdje ti svirne 30 faulova i penal u prvoj minuti zato jer ste junaci,ne kukate i slicne fore. Zasto svuda u svijetu bude hajka nakon jedne sudijske greske,sta bi radili da 90 min neko svira protiv tebe, 21 je vijek nije rat. Posto si tako detaljan pogledas statistiku pa onda dodjes ovdje i sve nam obrazlpzis i kazes kako je to moguce? Dominiramo po zutim,crvenim,faulovima,penalima itd.
Ti kralju prednjacis po plakanju ovdje, unazad 2 godine ne znam da si napisao post u kojem ne kmecis. Ko je rekao da je sve OK? Al et hajd sto se kmeci na sudije (cak i unaprijed, sto mi je apsurno, a svi pamte kako smo se obrukali kad smo pisali saopstenja o Mujicu a on odsudio ko Marcinjak kad nas je Borac rasuo na Kosevu 2021.), al degutantno je vise slusat kmecanja o terminima utakmica, odgodama, tribinama ("savez nas mrzi pa nam upisu manje navijaca"), reprezentativnim pauzama, terenu, kisi, blatu, loptama... jarane dokle vise, kako mozete tako paranoicno pratit sve?
da su nam takvi bili u ratu sad bi nam Moskva bila glavni grad :kafa:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 feb 2025, 13:37

relativizam je napisao/la:
20 feb 2025, 13:35
20 feb 2025, 13:27
mosarajvosa83 je napisao/la:
20 feb 2025, 13:13

Najlakse je reci da je sve ok,trebate nekad probati odigrati tekmu gdje ti svirne 30 faulova i penal u prvoj minuti zato jer ste junaci,ne kukate i slicne fore. Zasto svuda u svijetu bude hajka nakon jedne sudijske greske,sta bi radili da 90 min neko svira protiv tebe, 21 je vijek nije rat. Posto si tako detaljan pogledas statistiku pa onda dodjes ovdje i sve nam obrazlpzis i kazes kako je to moguce? Dominiramo po zutim,crvenim,faulovima,penalima itd.
Ti kralju prednjacis po plakanju ovdje, unazad 2 godine ne znam da si napisao post u kojem ne kmecis. Ko je rekao da je sve OK? Al et hajd sto se kmeci na sudije (cak i unaprijed, sto mi je apsurno, a svi pamte kako smo se obrukali kad smo pisali saopstenja o Mujicu a on odsudio ko Marcinjak kad nas je Borac rasuo na Kosevu 2021.), al degutantno je vise slusat kmecanja o terminima utakmica, odgodama, tribinama ("savez nas mrzi pa nam upisu manje navijaca"), reprezentativnim pauzama, terenu, kisi, blatu, loptama... jarane dokle vise, kako mozete tako paranoicno pratit sve?
da su nam takvi bili u ratu sad bi nam Moskva bila glavni grad :kafa:
Ma nase klasicmo klimanje glavom, cuti dok te k.araju, nemoj svojim ocima da vjerujes.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 feb 2025, 13:41

**** te dan s kim ja diskutujem... boli me qrac, placite i dalje i filujte po 800 stranica na forumu o sudijama, tako se postaje sampion, dodje Vico i prebroji stranice foruma na ss.ba. FK Kmecajevo, dobro je lik rekao maloprije
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 20 feb 2025, 13:46

Sabrina je imala sreću da je u njenoj eri predsjednik saveza bio Elvedin Begic, a samo takmičenje kud i kamo regularnije. Sad to vec izgleda kao davno prošlo vrijeme kad je da uzmeš titulu bilo dovoljno da igraš najbolji fudbal i imaš najbolju ekipu.

U današnjem sportu kad ekipe gledaju kako mogu unaprijedit 1-2% performanse kako bi napravili odlučujuću razliku za pobjedu, ovdje raja smatra irelevantnim što te sudija usporava i ošteti za 20-30%, jer kao ako si bolji pobijedićeš svakako.
Samo naprijed Saraj'vo!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 20 feb 2025, 13:47

jurisicduska je napisao/la:
19 feb 2025, 21:59
AVNOJ je napisao/la:
19 feb 2025, 21:57
Ove sezone da, sudiske greške su uticale na nas bodovni zaostatak i pporedak na tabeli.
Prošle sezone teško, možda nekoliko bodova više ali sasvim realna pozicija na tabeli.
Činjenica.
Isto tako je činjenica da je Sabrina najuspješniji rukovodioc kluba u njegovoj historiji. Tako je kako je.
Od duple krune pa nadalje.
To dosta govori i o nama.
Nije činjenica, samo vaše mišljenje s kojim se ne slažem, ni ja niti većina.
Kako mislite da sudijske greške (koje nisu greške nego svjesno uništavanje jednog kluba) nisu utjecale na rezultat i bodovni zaostatak prošle sezone!?
Na osnovu čega ste izgradili mišljenje da sudije nemaju veze sa razlikom prošle godine? Mislite da to što vam nisu 15 penala svirali i 10 golova poništili znači da niste pokradeni?
Šta će te pokrasti brate dragi kad na utakmicama Borca niko nije mogao preći pola centra, osigurali u startu sebi 45 bodova gdje su mogli sa juniorima igrati, 3 bobe zagarantovane, što prijetnjama i dogovorima, što sudijskim lakrdijama. Prvih 9 utakmica pravili sebi domaćinstva gdje su i šta htjeli, radili van svih pravila i statuta. I mislite da taj kriminal direktno nije utjecao na nas i naš rezultat?
Daj ba mucnite malo glavom.

Nije samo kad ti poništi 3 regularna gola u jednoj utakmici krađa. Krađa je i kada kartonira čitavu ligu prije utakmice s borcem, ljudi po 6 utakmica unaprijed namještali, tačno se znalo ko i kada mora odraditi suspenzije.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 feb 2025, 13:49

20 feb 2025, 13:41
**** te dan s kim ja diskutujem... boli me qrac, placite i dalje i filujte po 800 stranica na forumu o sudijama, tako se postaje sampion, dodje Vico i prebroji stranice foruma na ss.ba. FK Kmecajevo, dobro je lik rekao maloprije
Znamo gdje smo bili protiv Usanovica,Baljka itd nismo kmecali kako ti kazes al smo svoje misljenje iznosili na forumu,tribini,ulici al hvala sto si nam objasnio,vodili smo mi razne borbe. Za pocetak pogledaj tekme Borca sa Celikom,Igmanom,Sarajevom pa dodji da konkretno popricamo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 20 feb 2025, 14:36

ErosViverosViv je napisao/la:
20 feb 2025, 13:47
AVNOJ je napisao/la:
Ove sezone da, sudiske greške su uticale na nas bodovni zaostatak i pporedak na tabeli.
Prošle sezone teško, možda nekoliko bodova više ali sasvim realna pozicija na tabeli.
Činjenica.
Isto tako je činjenica da je Sabrina najuspješniji rukovodioc kluba u njegovoj historiji. Tako je kako je.
Nije činjenica, samo vaše mišljenje s kojim se ne slažem, ni ja niti većina.
Kako mislite da sudijske greške (koje nisu greške nego svjesno uništavanje jednog kluba) nisu utjecale na rezultat i bodovni zaostatak prošle sezone!?
Na osnovu čega ste izgradili mišljenje da sudije nemaju veze sa razlikom prošle godine? Mislite da to što vam nisu 15 penala svirali i 10 golova poništili znači da niste pokradeni?
Šta će te pokrasti brate dragi kad na utakmicama Borca niko nije mogao preći pola centra, osigurali u startu sebi 45 bodova gdje su mogli sa juniorima igrati, 3 bobe zagarantovane, što prijetnjama i dogovorima, što sudijskim lakrdijama. Prvih 9 utakmica pravili sebi domaćinstva gdje su i šta htjeli, radili van svih pravila i statuta. I mislite da taj kriminal direktno nije utjecao na nas i naš rezultat?
Daj ba mucnite malo glavom.

Nije samo kad ti poništi 3 regularna gola u jednoj utakmici krađa. Krađa je i kada kartonira čitavu ligu prije utakmice s borcem, ljudi po 6 utakmica unaprijed namještali, tačno se znalo ko i kada mora odraditi suspenzije.
Na bodovni zaostatak jesu na poziciju na tabeli nisu.
Ja se samo referiram na nas i da smo u prošloj sezoni imali previše očajnih utakmica nakon kojih i nisi mogao dalje od 3 mjesta, Rozman nije dobio otkaz zbog sudiskih odluka nego zbog lošeg rezultata, samom tom odlukom da ga smjeniš priznao si takav poraz.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 20 feb 2025, 14:53

govoriš o sezoni u kojoj nam je Sloga u Doboju uvalila tricu, u sezoni u kojoj nas je pobijedila Zvijezda 09, i u kojoj nas je željo osramotio na grbavici sa 3-0. Jedina tekma gdje smo sudijskom greškom izgubili bodove je bila u BL, gdje smo u sudijskom vremenu primii gol iz ofsajda, greškom pomoćnog arbitra. Ruku na srece, imaš prije toga 3 šanse da riješiš tekmu ti to ne uradiš, pa zadnjih 20 minuta parkiraš bus ispred svog gola kao da igraš protiv Reala u Madridu. Šta možeš očekivati
Dajte malo realnosti, nikada se ne mogu pomiriti sa činjenicom da kao najveći klub u državi kukamo i kmečimo na sudbinom. Ovo ide dotle da pojedinci izmišljaju stvari, evo jučer pišu ljudi sudija mali plavi, pa se ispostavi da je čovjek naš omladinac bio.
Uostalom rezultati borca i zrinskog u Evropi pokazuju da sudije i nemaju presudnu ulogu u svemu. Mi uz onakvu atmosferu nismo mogli kako tako dobiti nekakvu Trnavu, dok borac hladno dobije Olimpiju.
Mi evo za derbi već našli opravdanja, sudija i raspored utakmica jer eto samo 3 dana odmora do kup utakmice, pa se morai o tome misliti.
Frustrirani rezultatima jesmo, ali to nas ne treba pretvoriti u očajnike koji samo kukaju nad sudbinom.
Zadnja izmjena: LegendKiller, dana/u 20 feb 2025, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 20 feb 2025, 14:54

Ovaj izraz "kmečenje" je toliko iritantan i ponižavajuči za sve naše navijače osmišljen od plavih botova koje evo vidimo pojedinci pokušavaju uvući i na našu temu.

Šta je loše ako momci ukazuju na sudiske odluke i odluke saveza koje su išle direktno protiv našeg Kluba.
Šta sad trebamo šutiti na pisanje plave spin brigade da je zaostatak za prvim 20+ bodova rezultat naše nesposobnosti.

Za neke stvari i odluke jesmo mi krivi ali isto tako treba priznati su u savezu išli ciljano da nas sabotiraju i onemoguče bilo kakvu mogučnost da se ugrozi Borac i te stvari treba razdvojiti i ne trpati u isti koš.

Uvjek nekako prvo ponižavamo sebe pa tek onda gledamo protivnika kao na primjeru zadnje utakmice sa Zrinskim, gdje ljudi jesu bili bolji ali su opet pobjedili neregularnim golom i mi to uzimamo zdravo za gotovo.
Bili su bolji i neregularnim golom pobjedili a ne šta ima veze pobjedili su mi smo svakako nili loši.
Kad se budemo malo drugačije postavljali puno ćemo se lakše izboriti sa ovom spin brigadom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 feb 2025, 15:03

AVNOJ je napisao/la:
Činjenica.
Daj ba kakva Sabrina . Ono sto je trebala raditi nije radila kako treba ,ostsvila iza sebe ogromne dugove i katastrofalnu situaciju . 2 godine se klub oporavljao od onog sto je ostalo iza nje .

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 feb 2025, 15:03

LegendKiller je napisao/la:
20 feb 2025, 14:53

govoriš o sezoni u kojoj nam je Sloga u Doboju uvalila tricu, u sezoni u kojoj nas je pobijedila Zvijezda 09, i u kojoj nas je željo osramotio na grbavici sa 3-0. Jedina tekma gdje smo sudijskom greškom izgubili bodove je bila u BL, gdje smo u sudijskom vremenu primii gol iz ofsajda, greškom pomoćnog arbitra. Ruku na srece, imaš prije toga 3 šanse da riješiš tekmu ti to ne uradiš, pa zadnjih 20 minuta parkiraš bus ispred svog gola kao da igraš protiv Reala u Madridu. Šta možeš očekivati
Dajte malo realnosti, nikada se ne mogu pomiriti sa činjenicom da kao najveći klub u državi kukamo i kmečimo na sudbinom. Ovo ide dotle da pojedinci izmišljaju stvari, evo jučer pišu ljudi sudija mali plavi, pa se ispostavi da je čovjek naš omladinac bio.
Uostalom rezultati borca i zrinskog u Evropi pokazuju da sudije i nemaju presudnu ulogu u svemu. Mi uz onakvu atmosferu nismo mogli kako tako dobiti nekakvu Trnavu, dok borac hladno dobije Olimpiju.
Mi evo za derbi već našli opravdanja, sudija i raspored utakmica jer eto samo 3 dana odmora do kup utakmice, pa se morai o tome misliti.
Frustrirani rezultatima jesmo, ali to nas ne treba pretvoriti u očajnike koji samo kukaju nad sudbinom.
Pa i izgubili smo protiv Zvijezde jer su nam dali gol iz ofsajda brate.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 20 feb 2025, 15:07

Prvo boldirano - ne gledaj tako površinski. Može te sudija ubiti, a da nema direktnog utjecaja na rezultat, npr. primanje gola iz ofsajda i slično. Ne utječe, a ubije te. Savršen plan.

Drugo boldirano - opet površinski. očito tebi nije jasno koliko Borcu pomaže što odgađa utakmice, što mu protivnici stalno dobijaju kartone, itd. Sve ove olakšice dobijaju na značaju kroz Europu. U prvenstvu i u kupu se ne zamaraš puno jer znaš da imaš pomoć, možeš biti opušteniji, a onda za Europu dođeš psihićki i fizički spreman. Kako si spreman, pa tako što se nisi trošio kroz prvenstvo i kup pa si u Euro utakmicama svjež.

Ne kmečim, pišem kako i jeste.

p.s. Evo pogriješio si za Zvijezdu, već ti je neko napisao.

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 20 feb 2025, 15:24

Znate kako se pokazuje ljubav prema klubu. Kao sto je to Guli uradio. Mlad si, talentovan, mozes birati gdje ces igrati i ti produzis ugovor do 2028 bez ikakvih pritisaka. Pored svih onih legendi kluba koji su samo pricali, ja ovo ja ono, ja volim Sarajevo itd. Das zahvalnost klubu koji ti je dao sansu. Ocekujem od Gulija 2 komada na derbiju.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 20 feb 2025, 15:31

Morpheus je napisao/la:
20 feb 2025, 15:07
Prvo boldirano - ne gledaj tako površinski. Može te sudija ubiti, a da nema direktnog utjecaja na rezultat, npr. primanje gola iz ofsajda i slično. Ne utječe, a ubije te. Savršen plan.

Drugo boldirano - opet površinski. očito tebi nije jasno koliko Borcu pomaže što odgađa utakmice, što mu protivnici stalno dobijaju kartone, itd. Sve ove olakšice dobijaju na značaju kroz Europu. U prvenstvu i u kupu se ne zamaraš puno jer znaš da imaš pomoć, možeš biti opušteniji, a onda za Europu dođeš psihićki i fizički spreman. Kako si spreman, pa tako što se nisi trošio kroz prvenstvo i kup pa si u Euro utakmicama svjež.

ma pusti bogati, ko da sa tegeltijom diskutujem, ne vrijedi.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 20 feb 2025, 15:36

Mi smo prethodnih sezona bili miljama daleko od titule po svemu. Smijesno je reci da bi mi uzeli titulu sa Rozmanom npr. da je bilo normalno sudjenje, jer joj ne bi prisli nikad. U tome i lezi glavni razlog sto nas se sad toliko krade: kradu nas jer disemo za vratom Borcu i Zrinjskom. Nedavno je jedan forumas na temi PLBiH fino objasnio te stvari, ali ne mogu da nadjem post da citiram.

Poenta je da smo cetvrti kao recimo sad Zeljkan, sa 12 bodova zaostatka za prvim, (a to je bio slucaj ranijih sezona) ne bi nas se nista specijalno ostecivalo jer ne bi bilo razloga realno. To je stvar koju ljudi ne mogu da shvate. Nemaju Zeljo, Siroki, Velez relativno normalno sudjenje sto su jaki u savezu, nego sto su nebitni. Sto bi iko eto siljio kontra Veleza kad su ljudi sedmi na tabeli? Savezu to ni iz dzepa ni u dzep. Ali ne, ovdje kontaju Velezu se normalno sudi jer se onaj satro milijarder slika s Vicom u Antaliji. Pa vidio bi im sudjenje da su na 3 boda od Borca.

Ja se slazem da se nekad pretjeruje. Eto jucer se pise prvo da je ovaj Ljajic navijac kona i da ce siljiti za njih. Onda neko objasni da je nas navijac i da je bio u nasem OP-u, opet je replika bila ma sudice protiv nas da se dokaze. To su vec te paranoje sto @Napoleon spominje, ali prvenstveno treba razumjeti siri kontekst ove lige i na koji nacin se stima poredak.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 feb 2025, 15:41

20 feb 2025, 15:31
Morpheus je napisao/la:
20 feb 2025, 15:07

ma pusti bogati, ko da sa tegeltijom diskutujem, ne vrijedi.
Ja im opet kazem nek napisu neke cinjenice,statistike,koliko je npr puta Zrinjski zadnjih godina izgubio barem bod o Goska,SB,Posusija,kartoni,penali,faulovi itd. pa cemo reci da kmecimo. Dodik kad kaze Borac je sampion 100 posto,statusi i izjave Telgetije,izjava Vice za Dodika i Borac,onda neko dodje i kaze kmecimo,sta treba da vam rade da nam ugase klub da ne kmecimo,da jedan Vico dodje u sred Sarajeva i sa Darijom sastanci,Colpom i rade ti o glavi,treba samo cutati. Jednostavno smetamo jer smo jaki,ntesko im je da ispune obecano,pozicije na tabeli,kup jer im hebemo sablon,da nas nema Borac bi mozda imao poraz od Zrinjskog samo u 2 sezone.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 20 feb 2025, 16:04

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
20 feb 2025, 15:36
Mi smo prethodnih sezona bili miljama daleko od titule po svemu. Smijesno je reci da bi mi uzeli titulu sa Rozmanom npr. da je bilo normalno sudjenje, jer joj ne bi prisli nikad. U tome i lezi glavni razlog sto nas se sad toliko krade: kradu nas jer disemo za vratom Borcu i Zrinjskom. Nedavno je jedan forumas na temi PLBiH fino objasnio te stvari, ali ne mogu da nadjem post da citiram.

Poenta je da smo cetvrti kao recimo sad Zeljkan, sa 12 bodova zaostatka za prvim, (a to je bio slucaj ranijih sezona) ne bi nas se nista specijalno ostecivalo jer ne bi bilo razloga realno. To je stvar koju ljudi ne mogu da shvate. Nemaju Zeljo, Siroki, Velez relativno normalno sudjenje sto su jaki u savezu, nego sto su nebitni. Sto bi iko eto siljio kontra Veleza kad su ljudi sedmi na tabeli? Savezu to ni iz dzepa ni u dzep. Ali ne, ovdje kontaju Velezu se normalno sudi jer se onaj satro milijarder slika s Vicom u Antaliji. Pa vidio bi im sudjenje da su na 3 boda od Borca.

Ja se slazem da se nekad pretjeruje. Eto jucer se pise prvo da je ovaj Ljajic navijac kona i da ce siljiti za njih. Onda neko objasni da je nas navijac i da je bio u nasem OP-u, opet je replika bila ma sudice protiv nas da se dokaze. To su vec te paranoje sto @Napoleon spominje, ali prvenstveno treba razumjeti siri kontekst ove lige i na koji nacin se stima poredak.
+1 :clap:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 feb 2025, 17:09

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
20 feb 2025, 15:36

Bili smo daleko predhodne 3 godine , ove smo Bgm jako blizu borcu i zrinjskom i da je bilo postenije sudjenje sad bi bili minimalno u egalu s njima . Jednostavno 2 godine je trebalo da se sredi situacija poslje finansijskog fijaska kad je bila Sabrina ,Kasum i izgubljene titule ,raspad sistema i ekipe . A onda 2 hodine lutanja Mirvica i tako da smo tek ovu sezonu na pravom putu . Po meni ide ovo na bolje što se tice FKS samo treba izdrzati ove sve udare , prosao je krizni perod sad idemo prema gore . Trener dobar ekipa isto ok, eh sad treba te neke druge stvari odradjivati sudije ,savez itd .

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 20 feb 2025, 17:35

Pa dobro vidili smo u Kupu Borac Čelik kako se sudi Čeliku, jer oni dišu za vratom Borcu i velika su opasnosti za sviju nas. Borac Igman prošle sezone takođe ista stvar. Igman je bio drugi bori se za titulu, pa zato je Borcu trebalo suđenje da ih dobije sa 4-3. U Tuzli Sloboda puno bolja od Borca, ali i oni dišu za vratom pa zato je Borcu trebalo dobro suđenje. A da ne pišemo o crvenim kartonima, penalima ili otkazivanje utakmica kako im paše. Nema veze koji klub ili koji si mjesto, ako ti nije suđeno da pobjediš, nećes pobjedit to je tako. A mi napadamo Zekića jer je odigrao 3-3 protiv Lištice, ali sudije ma kakvih, mi moramo davati 500% na svakoj poziciji. Primiš gol iz ofsajda, pa eto moramo mi dati 3 komada, sami smo krivi. Imamo i mi puno grešaka a to je normalno ko to nema, ali ovakvo suđenje što se svima dešava (osim Borcu) ne samo nama, nego skoro svima to je sramota za sviju nas. Jedino kako to možemo savladati na sportski način je da budemo beton ko Zrinjski sa Jakirović, samo tako. Poznavajući nas, mi ćemo krivit naše igrače, trenere i sve ostalo vezano za naš klub, nego lopove i ubice našeg fudbala. Umjesto da igramo sad protiv Borca, ma jok raja slavi što se ne igra, jer eto nismo spremni, ali Borac navodno jeste jer njima je sada fokus evropa. U martu bi ćemo jači kao i Borac što će biti još bolja ekipa. Tamo neka Olimpija igra svoju ligu, a Borac ne može da odigra protiv nas, a naša raja to podržaje, treba nas izmisliti u svim sferama. Normalno da će nam Vico još dugo vladati kad ga skoro svi podržavaju, čast izuzetcima. Borac ne zna za crveni, samo pogledajte statistiku, a mi ne znamo za utakmicu da imamo manje faulova od protivnika, ali eto mi kukamo jer samo ukazujemo na probleme. Vidili smo svi kako oni to rade, jok mi se između napadamo, jer ne znamo za pravdu i dobar fudbal u našoj državi. Navikli smo se na ovu sramotu, pa nema smisla više da ukazuješ na problem bez da te raje napada, to smo ipak mi.

Što se tiče Derbija, očekujem da odigramo momački, jer imamo kvalitet i možemo mi to. Vjerujem našoj ekipi i stručnom štabu, Zekić i njegova ekipa su na dobrom putu. A onaj sudija koji će dijelit pravdu, nek je dragi Allah uz tebe. Bi će pritisak sa obe strane, nije ni čudo da Peljto izbjegava ovakve utakmice. Nadam se da će suđenje biti normalno/fer, pa da raja piše više o igri, nego o drugim stvarima. Igraj bordo bijeli 🔴⚪️

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 20 feb 2025, 17:47

Ruku na srece, imaš prije toga 3 šanse da riješiš tekmu ti to ne uradiš, pa zadnjih 20 minuta parkiraš bus ispred svog gola kao da igraš protiv Reala u Madridu. Šta možeš očekivati
Loša igra i parkiranje busa = imaju pravo da te pokradu. :bow:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, tuitamo i 24 gosta.