FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 20 feb 2025, 18:18

Samo sto ovdje treba prozvati i pozvati odgovornost i ostale sa Acom, a ne on sam. Nije sve njegovo djelo i nije sve radio samoonicijativno i bez znanja drugih oko njega, ljudi od povjerenja mu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 feb 2025, 18:29

Azmir je znao fulati puno ali je dobro rekao onda za Zebu da voli pare. Procitao ga je dobro.

Meni je ovdje najvise zabrinjavajuce to sto ovi SDP-ovi vojnici kao Jovic nemaju osjecaj krivice i pricaju neku svoju pricu. Maltene buncaju, oni su sebe ubjedili u nesto i ne odustaju. To je vec psihicki problem.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 feb 2025, 18:36

Beduin je napisao/la:
20 feb 2025, 18:18
Samo sto ovdje treba prozvati i pozvati odgovornost i ostale sa Acom, a ne on sam. Nije sve njegovo djelo i nije sve radio samoonicijativno i bez znanja drugih oko njega, ljudi od povjerenja mu.
Naravno, samo sto je on najglasniji i na svaku optuzbu pise retardirane postove. Vjerovatno ga raja zato i ima najvise na piku. Ostali se pametno usutili, a on glupan samo sve vise hajca ljude protiv sebe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 20 feb 2025, 18:40

Samo treba prozivat, ne treba recimo otić na utakmicu u nedjelju il kartu kupit.

fukareSjever
Kontakt:

Post Postao/la fukareSjever » 20 feb 2025, 18:41

fukareSjever je napisao/la:
17 feb 2025, 21:41
Nemojte se puno nervirati barem za ovu sezonu. Bilo je jasno da ove godine ispadamo ali naravno da nece niko to javno reci. Napravili su veliku stetu i jednostavno je neisplativo praviti tim za opstanak i da je mnogo jednostavnije sastavljati ekipu za 1 ligu koja ce se sljedece godine prosetati istom.
Ovdje je trenutno problem samo sto Azmir ne zeli da placa dugove i ugovore koji su ovi Kreteni pravili sa suprugama fudbalera ,menadzera i jos x stvari.... Pocelo se sve iznositi i ovo je samo pocetak
da se citiram kao sto reko ovo je tek pocetak.... vidjecete tek kad dođe vrijeme za suđenja sta se sve radilo.

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 20 feb 2025, 20:05

Bravo majstore fukareSjever, samo objavljujte i dalje javno kakav kriminal se radio i kakvi stetni ugovori su sklapani..nadam se da ce doci i do krivične odgovornosti prethodne uprave na celu sa nosonjom..prevazici ce ovo Sloboda nadam se ubrzo..velika, ogromna steta je napravljena ali uvijek postoji izlaz, ako moze iko nesto napraviti to je Azmir zajedno sa navijačima koji ce se vratiti na stadion cim se prepozna dobar rad, ljudi u Tuzli su gladni i željni pozitivnih stvari a najveći korak je da je ovaj kancer (Aco i co.) odstranjen..sad moramo svi doprinijeti ozdravljenju kluba koji je na umoru..samo hrabro

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 feb 2025, 20:38

tuzlak1987 je napisao/la:
20 feb 2025, 18:29
Azmir je znao fulati puno ali je dobro rekao onda za Zebu da voli pare. Procitao ga je dobro.

Meni je ovdje najvise zabrinjavajuce to sto ovi SDP-ovi vojnici kao Jovic nemaju osjecaj krivice i pricaju neku svoju pricu. Maltene buncaju, oni su sebe ubjedili u nesto i ne odustaju. To je vec psihicki problem.
Taj Zeba je namjerno dobio crveni u prvoj utakmici finala kupa protiv Radnika.....naravno da je uzeo lovu za to......Znao je taj Aco da sa njim moze napraviti dogovor od 60k......
🔴⚫️

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 20 feb 2025, 23:00

Bravo za fukare, samo ogoliti do kraja svaku muljažu. I ostale ugovore od svih koji muzu ovaj klub.
Dosta je više da se ugovori naplaćuju po 3 puta plus kamate uz dogovor sa pojedinim ljudima iz kluba.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 21 feb 2025, 09:13

pa boljeg učitelja od Imamovića, na ovom dunjaluku nisu mogli imati, niti izabrati :tokralju:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 feb 2025, 09:38

Jezivo je kako je odvojen od realnosti a ostavio klub u najjadnijem stanju u historiji i najvise ga obrukao u historiji kluba.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 feb 2025, 11:17

Salih Husic novi igrac Slobode nisam to znao sretno nadam se da ce zategnuti zadnju liniju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 feb 2025, 12:24

Skver je napisao/la:
20 feb 2025, 20:38

Taj Zeba je namjerno dobio crveni u prvoj utakmici finala kupa protiv Radnika.....naravno da je uzeo lovu za to......Znao je taj Aco da sa njim moze napraviti dogovor od 60k......
Zeba je “halalio” Slobodi vec 50,000 kao igrac i sad trazi da javno Sloboda objavi isplate na njegovo ime i trazi javno da se objavi cijeli ugovor ovaj zadnji
Rekao je da nije htio da vam skace za vrat, jer ste u losoj situaciji i sad nakon ovoga odlucio je da vam trazi i te pare
Zeba voli pare, ali nije prevarant vjeruj nodiju
To se neko ogradio preko zebe indirektno i navuko i Slobodu i Zebu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 feb 2025, 14:47

nije Viber nego Facebook. Šta kažu legalisti iz navijačke skupine na temu objavljivanja matičnih brojeva i zakona o ličnih podataka. Hoće li se pozvati na zaštitu zakonitosti?
& $ ?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 feb 2025, 18:38

NoDi80 je napisao/la:
21 feb 2025, 12:24
Skver je napisao/la:
20 feb 2025, 20:38

Zeba je “halalio” Slobodi vec 50,000 kao igrac i sad trazi da javno Sloboda objavi isplate na njegovo ime i trazi javno da se objavi cijeli ugovor ovaj zadnji
Rekao je da nije htio da vam skace za vrat, jer ste u losoj situaciji i sad nakon ovoga odlucio je da vam trazi i te pare
Zeba voli pare, ali nije prevarant vjeruj nodiju
To se neko ogradio preko zebe indirektno i navuko i Slobodu i Zebu
Marš s nase teme covjece smeteni. M A R Š, sta ne kontas ovdje?
Retard i njegovo pametovanje u 3. licu, ono zna ko je prevarant, a ko nije.

Zeba prodao kup i za to se imala dojava jos prije prve utakmice direktno Azmiru Husicu, a ovaj naivan to nije vjerovao pa kasnije drvlje i kamenje o tome, kad je sve vec proslo. I degeni veci od Nodija su to prepoznali jos tad, ali sad je kasno.

075 ❤

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 feb 2025, 18:56

Dobro izvini necu vise pisati, nemoj me vrijedjati
Da ste mene slusali sad bi bili na sredini tabele
Sretno Slobodi svakako
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 feb 2025, 19:29

Kako ne shvatas da si retard narcisoidni koji se hrani tapsanjem po ledjima i pohvalama na tvoje upise? Nekoliko slicnih tebi te lozi i hvali sto ti je dodatni motiv da pametujes i vjerujes u svoja prorocanstva. Iskreno se nadam da to ne prenosis van foruma, ne zasluzuje obican covjek da te slusa i gleda van drustvenih mreza i foruma.

Cuj ti samo debilizma "da ste mene slusali bili biste na sredini tabele". Strucnjak neopjevani koji eto zbog manjka srece sad ne vodi neki uspjesan klub i BiH ili van nje. Grob te j3bo glupi 😂

075 ❤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 feb 2025, 19:56

NoDi80 je napisao/la:
21 feb 2025, 18:56
Sretno Slobodi svakako
Nemas potrebe ti ovdje pisati, dobro mi znamo ko je Zeba nemas nam sta govorit, uhljub i lopov zesci daleko mu kuca bila od Tusnja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 feb 2025, 20:00

fukara87 je napisao/la:
21 feb 2025, 19:56
NoDi80 je napisao/la:
Sretno Slobodi svakako
Nemas potrebe ti ovdje pisati, dobro mi znamo ko je Zeba nemas nam sta govorit, uhljub i lopov zesci daleko mu kuca bila od Tusnja.
Nije ni cudo sto ste u kurcu kad vam je Zeba najveci problem
Jos jednom sretno Slobodi, necu vise ovdje nikad pisati

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 21 feb 2025, 20:12

NoDi80 je napisao/la:
21 feb 2025, 20:00
fukara87 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
Sretno Slobodi svakako

Ulaziš u raspravu s likovima koji veze nemaju o stanju u klubu, koji čak i ne dolaze na utakmice.
Njima je relevantno što je polupismeno govedo iz skupštine slikalo dijelove ugovora o djelu i slao "vođi" navijačke grupe koji sjedi kući i piše statuse po fb.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 21 feb 2025, 21:50

bromazepam je napisao/la:
21 feb 2025, 20:12
NoDi80 je napisao/la:
21 feb 2025, 20:00
fukara87 je napisao/la:

Ulaziš u raspravu s likovima koji veze nemaju o stanju u klubu, koji čak i ne dolaze na utakmice.
Njima je relevantno što je polupismeno govedo iz skupštine slikalo dijelove ugovora o djelu i slao "vođi" navijačke grupe koji sjedi kući i piše statuse po fb.
Jel i ovaj mjesec dvije i po stoje u padze?

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.