Moze

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta ces, doveli ljetos par provjerenih kapitalaca (holandski stoper, Ogrinec, Despotovic.....), igrali jednu formaciju bez izmišljanja tople vode, doduše imali i malo srece na nekim utakmicama i sa protivnicima koji su ih zapali. Uglavnom, Žižović u onim ljetnim evropskim kvalifikacijama, sigurno ne bi Čelika, Mehmedovića i Unušića ni u zapisnik stavio, kod nas su prva dvojica igrali revanš u Trnavi (katastrofalno).luckystrike je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:58Od penala protiv ignacije do osmine finala... čudni su putevi Gospodnji...
Z - zato što smo nezadovoljni,između ostalog zbog stoljetnog luzerskog mentaliteta koji se ponavlja iz sezone u sezonu.Derbiji su najbolji primjer uprkos nesrazmjernom budzetu zadnjih 10 godina.Pitar6785 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 22:10Treba Borcu cestitat na prolazu i to je to. Vico jeste namjestio da budu prvaci jeste napravio ligu neregularnom radi odkazivanje utakmica al bez obzira na sve borac je to iskoristio na DOBAR nacin znaci nije radjeno uzalud..
E sad je nanama da mi uradimo sto mozemo da budemo prvaci.
Prvo ljudi iz kluba moraju radit sto vise da zastite nas klub;
A) sto vise tv nastupa, podkesta itd
B) provjere navoda od strane Vice da je sudjenje bolje odkad je on tu
C) ako jeste u kojim utakmicama je bolje i kojem je isto il losije
D) Mi konstantno ulazimo u neke utakmice recimo SB zeljo zrinjski i borac, tako reci kao da su te ekipe kvalitetnije, ako u stvarnosti realno jesu ( po meni NISU) al ako tipovi ko Zekic i njemu slicni tvrde da te ekipe imaju kvalitet da bam odnesu 3-4 boda od 9 onda se mora pitat u cemu su bolje i STA MI MORAMO URADIT IMAT DA BI BILI MI JACI I DA OD OVE 4 ekipe i da bi od moguci 36 bodova uzeli minimum 33 boda
Z) zasto mi imamo duplo manje clanova i duplo manju posjetu od komsija
F) zasto mi imamo proriv oktobeta 23 k na trbini a protiv veleza 7 k, zasto u derbiju 18 k a protiv zrinjskog 8 itd, moramo pitat teska pitanja i pitanja koja se nama nece svidjet al koja ce nam pomoc da odgovorimo sebi neka pitanja..
Da je sudjeno katastrofalno na nasu stetu jeste, da borac ima bolju obranu odnas ima da zrinjski ima bolju obranu od nas ima, da zrinjski ima kostur duze nego mi imaju, da obje ekipe imaju boljeg golmana imaju, da imaju obje ekipe bolje bekove i stopere imaju, Vukovic iz borca je dobar igrac trebamo ga kupit i tipove kao on moramo imat moc da dovodimo takve igrace iz zrinjskog borca zelje veleza. DINAMO JE TU ZATO STO TO MOZE AJDUK JE TU ZATO STO TO NEMOZE. E da bi mi bili gdje dinamo u hrvaskoj moramo da radimo takve stvari
Sta puno, previse...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:22Dan te yebo, jel zna neko na ovom forumu za sarkazam?
I ja nekad puno očekujem od foruma..
SamoDaKazem da se cesto zaletis, od toga da je Ljajic manijak, pa cestitke itd itd...ErosViverosViv je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:38Ja sam se zaletio nisam fair play ni vidio, kako mi dodje story sa grbom borca i cestitkom tako mi zivci popucase
![]()
Pilot pa pogrijesi hajd
Mongoloid ne zna ko je trener Sarajeva a ko Borca, vidis da je iznad editovao post.
pomijesao si meNazorUso je napisao/la: ↑20 feb 2025, 22:59SamoDaKazem da se cesto zaletis, od toga da je Ljajic manijak, pa cestitke itd itd...ErosViverosViv je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:38Ja sam se zaletio nisam fair play ni vidio, kako mi dodje story sa grbom borca i cestitkom tako mi zivci popucase
![]()
Pilot pa pogrijesi hajd
Nije Visca ali jeste Pjanic, znas Pjamketa MIRALEMA
Lucas je napisao/la: ↑20 feb 2025, 22:25Sta ces, doveli ljetos par provjerenih kapitalaca (holandski stoper, Ogrinec, Despotovic.....), igrali jednu formaciju bez izmišljanja tople vode, doduše imali i malo srece na nekim utakmicama i sa protivnicima koji su ih zapali. Uglavnom, Žižović u onim ljetnim evropskim kvalifikacijama, sigurno ne bi Čelika, Mehmedovića i Unušića ni u zapisnik stavio, kod nas su prva dvojica igrali revanš u Trnavi (katastrofalno).luckystrike je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:58Od penala protiv ignacije do osmine finala... čudni su putevi Gospodnji...
Zato što je čitao postove jednog forumaša pod nickom @historicar i to ga je prosvijetlilo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], hazarder, James1987, johntravolta123, Proximic, skoJaa i 66 gostiju.