Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Krpić uručio cvijeće kapitenu Borca, čuli se i zvižduci
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Molim vas da im nacrtate. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Vi ovo ne smijete jer vam je automatski 2 liga,tako da šššKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 feb 2025, 22:10Naravno da ce forsirati neku ironiju, ali po ko zna koji put na hinjski nacin to rade i ostavili su prostora i jednoj i drugoj strani. Jedna strana su njihovi navijaci koji ce to slijepo gledati kao neku ironiju na fair play![]()
, a druga strana je cinjenica da su prvi cestitali Borcu u prolazu i to par sekundi nakon utakmice. Standardni hinjaluk sa Kromolja.
Sad zamislite da je Zeljo ovo uradio na identican nacin
Imaju oni svoj nacin cestitanja. Odu fino u bl i cestitaju.adukor88 je napisao/la: ↑20 feb 2025, 22:22Vi ovo ne smijete jer vam je automatski 2 liga,tako da šššKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 feb 2025, 22:10Naravno da ce forsirati neku ironiju, ali po ko zna koji put na hinjski nacin to rade i ostavili su prostora i jednoj i drugoj strani. Jedna strana su njihovi navijaci koji ce to slijepo gledati kao neku ironiju na fair play![]()
, a druga strana je cinjenica da su prvi cestitali Borcu u prolazu i to par sekundi nakon utakmice. Standardni hinjaluk sa Kromolja.
Sad zamislite da je Zeljo ovo uradio na identican nacin
Jes da se vrate malo rascupani i poderanih koljena ali sta ces, mora se neko zetvovati za nasega zelja.

- OldTownDistrict
- Kontakt:
Predstavnik Bosne i Hercegovine u EUropi
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 20 feb 2025, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
....sve drugo će proći!
Američki dezerter na nekim žnj sajtovima napravi lažnu prepisku, ovi ga citiraju kao da je prava. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prekodrinci su se malo uznervozili. Sendvic i sok su dovedeni u pitanje. Admine reaguj pljis pljiisss 

Hocel doci lesevi sa vama vidim idu neke lagane cestitke
Crni Cerak 🐦⬛
Ma brate ti dok ne stavis neko ime i prezime ovi ti ovdje nista ne znaci . Evo mogu ja sa jaranom za 2 sekunde dogovorit se hajmo zezati narod po forumu pisati tu i tu poruku na instagramu i screenat. Pa nije ovo 2007 da na ove fore padaju ljudi .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad vidis na sta su sve spremni, ne treba nikoga cuditi sto se ovdje cesto predstavljaju kao nasi navijaci.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
A ovaj stabilo napravio malo prije profil . Ista prica kao kod hudnjaka vjerovatno jer jest hudnjak samo drugi profil jer mu je onaj banovan .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Braca nego sta

- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nemoj, obećao sam mu da neću više.HordasOdMalena je napisao/la: ↑20 feb 2025, 22:41![]()
- relativizam
- Kontakt:
I ova ćelava prevara postade trener ,na šta je fudbal spao.
Rekao sam neki dan sve je dogovoreno, Borcu prolaz da se u slavlju zaboravi tvorza za kamatara
Rekao sam neki dan sve je dogovoreno, Borcu prolaz da se u slavlju zaboravi tvorza za kamatara

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sad mi je žao što mi je treći profil banovan.

Morao sam mu nacrtati jer niko drugi nije, ali sumnjam da će razumjeti.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ili ovako kad uzmu jedan ocigledno lazni acc da hajcaju na silu. Sad bez zajebancije, bolesno na sta su sve spremni

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 feb 2025, 22:50Ili ovako kad uzmu jedan ocigledno lazni acc da hajcaju na silu. Sad bez zajebancije, bolesno na sta su sve spremni![]()

Kako ne shvatate da je ovo sarajevo IrOnIcNO objavilOoO.
Fk Željezničar.