Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tik tak 
-
- Kontakt:
Kup je vec odavno dogovoren da ide FKS.
Zato se i prilagodjavaju raznim fer plej odgodama.
Hvala.zeljovolimte je napisao/la: ↑21 feb 2025, 11:54Kup je vec odavno dogovoren da ide FKS.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Onaj RA neki dan o Zelji
Karma dodje kao bumerang

Boli me **** da se razumijemo, samo nemojte nas uzimati u usta i necu kontrirat
Karma dodje kao bumerang

Boli me **** da se razumijemo, samo nemojte nas uzimati u usta i necu kontrirat
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ja se sjećam kako se Široki Brijeg uvlačio Sarajevu i čestitao razne uspjehe.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Uvlačio? Zbog čegaHordasOdMalena je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:00Ja se sjećam kako se Široki Brijeg uvlačio Sarajevu i čestitao razne uspjehe.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zbog čega se iko uvlači ako čestita klubu prolaz dalje, ironično ili ne?brig je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:02Uvlačio? Zbog čegaHordasOdMalena je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:00Ja se sjećam kako se Široki Brijeg uvlačio Sarajevu i čestitao razne uspjehe.![]()
Pretpostavljam da ćeš reći zbog suđenja, ali te onda moram pitati, nije li Elvedin Begić bio predsjednik saveza kada ste čestitali Sarajevu, mislivši da ćete time imati bolje suđenje?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Jesmo sigurno, radi Begića i suđenja. Jesi pomislio da je zato jer ste zasluzeno onda osvojili i kup protiv nas i naslov? Jer ste dominirali i igrali stvarno dobro!?HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:07Zbog čega se iko uvlači ako čestita klubu prolaz dalje, ironično ili ne?brig je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:02Uvlačio? Zbog čegaHordasOdMalena je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:00Ja se sjećam kako se Široki Brijeg uvlačio Sarajevu i čestitao razne uspjehe.![]()
Pretpostavljam da ćeš reći zbog suđenja, ali te onda moram pitati, nije li Elvedin Begić bio predsjednik saveza kada ste čestitali Sarajevu, mislivši da ćete time imati bolje suđenje?
A znamo svi sta se događa i sta se događalo zadnjih sezona zato i ispada ko de se uvlači, dodvorava, et čestitali a ovamo im **** sve po spisku i raspravljate se iz tjedna u tjedan. A da ne govorim o inicijativama tih istih klubova kontra tog kluba, saveza, Vice itd
- feniksptica
- Kontakt:
Da nam klub nije vidio priliku da ubaci ovo za fair play sigurno ne bi ni čestitali...
Borcu koliko je drago toliko im je i krivo sto ih cijela Europa predstavlja ko BH predstavnika..
Borcu koliko je drago toliko im je i krivo sto ih cijela Europa predstavlja ko BH predstavnika..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Uspjeh je ogroman što su napravilifeniksptica je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:30Da nam klub nije vidio priliku da ubaci ovo za fair play sigurno ne bi ni čestitali...
Nisu nikad bili mrzak klub, al kad se sjetim što rade u ligi i kako, na što su sveli i nogomet i ostalo, fuj..

A smatram da im to ne treba u vecini utakmica, pogotovo ove sezone jer imaju kvalitetu
Zadnja izmjena: brig, dana/u 21 feb 2025, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Prva recenica, apsolutno na mjestu hahahha ipak vrijeme je za fair play, a ako nas dobijete uz neku sudijsku lakrdiju ovo cete okrenuti.feniksptica je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:30Da nam klub nije vidio priliku da ubaci ovo za fair play sigurno ne bi ni čestitali...
Druga recenica, evo kontam sve suze brisu parama i sudijskim zastavicama od tuge
- feniksptica
- Kontakt:
Nikad vas nismo dobili na lakrdiju..sve je bilo vise golova razlike u zadnje vrijeme. Tkao ce i sutra biti. Opušteno. Momak ce se sasrat realno i gledat cemo alibi suđenje s 444 prekršaja..Orvel je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:36Prva recenica, apsolutno na mjestu hahahha ipak vrijeme je za fair play, a ako nas dobijete uz neku sudijsku lakrdiju ovo cete okrenuti.feniksptica je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:30Da nam klub nije vidio priliku da ubaci ovo za fair play sigurno ne bi ni čestitali...
Druga recenica, evo kontam sve suze brisu parama i sudijskim zastavicama od tuge
Slabo ce klub vidit tih para.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Za 7 miliona eura predstavili bi se i kao klub iz Albanije, a ne iz Bosnefeniksptica je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:30Da nam klub nije vidio priliku da ubaci ovo za fair play sigurno ne bi ni čestitali...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- feniksptica
- Kontakt:
Vi da, svakako. To je sigurno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
zeljovolimte je napisao/la: ↑21 feb 2025, 11:54Kup je vec odavno dogovoren da ide FKS.
Aposolutno nam puca kuurac, jedini ko je tim opterecen ste vi iz Federacije.feniksptica je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:30Da nam klub nije vidio priliku da ubaci ovo za fair play sigurno ne bi ni čestitali...
Sloga očekivano, reklo bi se.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.