Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2024/25
Nakon toliko godina potcjenjivanja Bayerna, mislim da nas ove godine precjenjujete i to debelo. Eventualni prolazak Levera moze doci u obzir, sve ostalo je out of reach, zali boze finala u Minkenu
Ma vazda je jedna strana puno jaca.
Inace Real Arsenal ja mislim da se skoro 20 godina nije igrao taj duel.Sjecam se da je Henry golom u Madridu rijesio dvomec,to su mozda i jedine utakmice na kojima su se sastali.Vrijeme je da se ponovi

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Atletico i Simeone će po običaju skinuti gaće Realu.
Barcelona-Liverpool finale za fudbalske sladokusce
Barcelona-Liverpool finale za fudbalske sladokusce

Zadnjih 10 godina su svaki put izbacili Barcelonu, a ispali od Reala dok je u ligi bila skroz druga priča.
Bilo je 50/50, Benfica ili PSG. Liverpoolu isto.
I ako cemo posteno, Barca se redovno sastaje sa PSG u LP, dosadili su i bogu i ljudima

Real tuče jorgane. Mbappe je sve bolji i bolji i to je dovoljna prevaga sada do kraja sezone. Alonso će da ubije nimet u Bayernu, provukli su se neki dan, međutim u dvomeču nema Baya šanse.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Prvo originalni Cholo pa onda Cholo sa temua. Ciganske ekipe koje ce se sluziti svim i svacim. Svakako bi bilo puno lakse da su isli na Leverkusen pa Inter gdje bi bilo jedno 95% da prolaze.
Sjecam se tekme na Highburyu jos, 0-0 zavrsilo al jedna od boljih utakmica koje sam gledao u zivotu iako se sjecam kroz maglu samo.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JayCatwright
- Kontakt:
sjećaš se kroz maglu, ali je jedna od boljih utakmica ?Kaunas je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:47Sjecam se tekme na Highburyu jos, 0-0 zavrsilo al jedna od boljih utakmica koje sam gledao u zivotu iako se sjecam kroz maglu samo.![]()

ne, nije, nego ti mozak reagira na stvari iz djetinjstva
- Shategabri
- Kontakt:
Bude li neki šok tipa na produžetke ili nešto slično, Simeone će izvršiti harakiri.
Finale odigrano već u playoffu

Koševo Zapad
Sjecam se dobro da je gorilo na obje strane, brutalna tekma bila al sad da me pitas da nabrojim postave il sve neke detalje iz tekme pojma nemam.JayCatwright je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:48sjećaš se kroz maglu, ali je jedna od boljih utakmica ?![]()
ne, nije, nego ti mozak reagira na stvari iz djetinjstva

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Mislim da je tadasnji trener Reala (nisam siguran ko je bio), izvrsio samo jednu ili ni jednu izmjenu. Podjeca me to na danasnjeg CarlaKaunas je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:50Sjecam se dobro da je gorilo na obje strane, brutalna tekma bila al sad da me pitas da nabrojim postave il sve neke detalje iz tekme pojma nemam.JayCatwright je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:48sjećaš se kroz maglu, ali je jedna od boljih utakmica ?![]()
ne, nije, nego ti mozak reagira na stvari iz djetinjstva![]()

Izgleda da je Laporta preko Negreire potplatio i Čeferina za ovakav rasplet situacije u izvlačenju parova.

mosa lošmi stićko tit-ula!
Na fudbal me najviše podsjeća situacija kada Van Bommel pokazuje srednji prst navijačima Reala u dresu Bayerna
Ne bih me cudilo da ovo na kraju opet osvoji ludi Real
Iako imaju tezak zdrijeb, nesto slicno kao 2022 sto su imali, ali nista me ne bih cudilo.
Znaju oni ovo igrat uprkos svemu.

Iako imaju tezak zdrijeb, nesto slicno kao 2022 sto su imali, ali nista me ne bih cudilo.
Znaju oni ovo igrat uprkos svemu.
- Shategabri
- Kontakt:
Zadnja titula, nanizani Nijemci i City.
21/22 PSG i triling Engleza
17/18 PSG, Juve, Bayern, Liverpoool
16/17 Napoli, Bayern, Atletico, Juventus
Kae imaj usreće
21/22 PSG i triling Engleza

17/18 PSG, Juve, Bayern, Liverpoool

16/17 Napoli, Bayern, Atletico, Juventus

Kae imaj usreće

Koševo Zapad
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Real
Arsenal
Liverpool
Aston Villa
Inter
Leverkusen
BvB
Barcelona
Arsenal
Liverpool
Aston Villa
Inter
Leverkusen
BvB
Barcelona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.