Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Odličan posao policije, tako treba.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koja je to džamija?
Ako misliš na Prinčevu, onda to nije slučaj, ne pišu se kazne nego je stigla direktna naredba od MUP-a da se parkira u desnoj traci na magistrali, a oni tu budu čitavo vrijeme da to regulišu i obezbjede lijepo što je i normalno jer je gore stvarno katastrofa s parkingom ne samo za ljude što idu na džumu nego uopšteno i za stanare na stupinama prekoputa, u krugu 600-700 metara nigdje nema parkinga i bio bi kolaps da ovo nisu napravili ko što je znao biti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ta je dzamija. Moguce je i to, znam da sam vidio da je onaj pauk tu stao. Sad da li zbog njih ili necega drugog, nisam siguran.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:52Koja je to džamija?
Ako misliš na Prinčevu, onda to nije slučaj, ne pišu se kazne nego je stigla direktna naredba od MUP-a da se parkira u desnoj traci na magistrali, a oni tu budu čitavo vrijeme da to regulišu i obezbjede lijepo što je i normalno jer je gore stvarno katastrofa s parkingom ne samo za ljude što idu na džumu nego uopšteno i za stanare na stupinama prekoputa, u krugu 600-700 metara nigdje nema parkinga i bio bi kolaps da ovo nisu napravili ko što je znao biti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nisu tu kazne, tu se već 3-4 mjeseca parkira u desnoj traci duž cijele magistrale zbog nedostatka parkinga u tom dijelu grada a i jer bude najviše ljudi na džumi u toj džamiji. Policija uredno bude čitavo vrijeme tu da reguliše parking i da postavi znakove da se ne bi ko zaletio pa pokupio 100 auta zaredom

-
- Kontakt:
Zasto jos zivis tu?VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2025, 12:49Džuma u B-Fazi , može li se autom u džamiju ući ikako ?
Nema veze što ima 5 parkinga , valja hodati 100-200 metara ...
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka su dobili jer ovako mogu lako blokirati nekog invalida ili staricu. Eto mi smo budale sto kada je koncert ili utakmica parkiramo kilometar od dvorane pa hodamo, pa pokisnemo i smrznemo se i to sve da ima reda, a oni su pametni.
Nisam ja parkiro, samo da obavjestim.
- Shategabri
- Kontakt:
Jutros pišu dva auta parkirana nepropisno, treće preskaču nakon što su pozvali i naravno dobili info da je to u pitanju neka vojničina.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2025, 12:49Džuma u B-Fazi , može li se autom u džamiju ući ikako ?
Koševo Zapad
Samo parkiram gdje Bakir i elita parkiraju, i to da ne smeta, dosta od mene.
- bromazepam
- Kontakt:
Ide poništenje te diskriminatorne odluke imenovanjem nove vlade.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:52Koja je to džamija?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Skontali smo da si dobio 250 markica od gazde za botovanje. Ne moraš i dalje smarati nedužan narod na sportskom forumu keru ružni.
- napoleon72
- Kontakt:
Najjace je to sto licno znam par ljudi koji rade u A fazi i autom dolaze na dzumu. Mrsko im prosetat. A poslije dzume sat vremena saobracajni kolaps u cijelom naselju, strasno.VensanKasel je napisao/la: ↑21 feb 2025, 12:49Džuma u B-Fazi , može li se autom u džamiju ući ikako ?
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- bromazepam
- Kontakt:
Glupane nisu ljudi u Tuzli prodani seljačići ko vi kojima je taj gazda napravio zgradu da se imate gdje nastanit i zagađivat grad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 14:41Skontali smo da si dobio 250 markica od gazde za botovanje. Ne moraš i dalje smarati nedužan narod na sportskom forumu keru ružni.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čitava čaršija zna da botuješ za stranačkog pudlicu i vlasnika kafića radi 250 markica mjesečno, mene bi bilo stid išta ikome reći.
Razveže jezik na forumu, pa kad ga ljudi uhvate u javnosti trči u MUP da ih prijavi
Razveže jezik na forumu, pa kad ga ljudi uhvate u javnosti trči u MUP da ih prijavi

- bromazepam
- Kontakt:
Shvatio sam da si izuzetno ograničen, zato nema potrebe da se ubjeđujem s tobom da li sam Simon/Aco. Uživaj u HEEZ gradnji i sve najbolje!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 14:47Čitava čaršija zna da botuješ za stranačkog pudlicu i vlasnika kafića radi 250 markica mjesečno, mene bi bilo stid išta ikome reći.
Razveže jezik na forumu, pa kad ga ljudi uhvate u javnosti trči u MUP da ih prijavi![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
MINISTARSTVO ZDRAVSTVA KANTONA SARAJEVO
INSTITUT ZA NAUČNOISTRAŽIVAČKI RAD I RAZVOJ KLINIČKOG CENTRA UNIVERZITETA U SARAJEVU
VODIČ ZA LIJEČENJE SHIZOFRENIJE
https://judzks.ba/wp-content/uploads/20 ... renije.pdf
INSTITUT ZA NAUČNOISTRAŽIVAČKI RAD I RAZVOJ KLINIČKOG CENTRA UNIVERZITETA U SARAJEVU
VODIČ ZA LIJEČENJE SHIZOFRENIJE
https://judzks.ba/wp-content/uploads/20 ... renije.pdf
Dobar dio njih prodje 10 dzamija dok dodju do Princeve sto nije po Islamu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:52Koja je to džamija?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Bitno je u kojoj ce me ljudi vidjeti.Madal je napisao/la: ↑21 feb 2025, 15:27Dobar dio njih prodje 10 dzamija dok dodju do Princeve sto nije po Islamu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 13:52Koja je to džamija?

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne znam otkud ti to da nije po islamu. Ja nigdje nisam cuo da covjek mora ici u najblizu dzamiju. I sam idem u najdalju dzamiju od mjesta stanovanja, jer u toj dzamiji hodza ima pravo dobre hutbe.
Znaci sto vise koraka, to veca nagrada...Čvjekov namaz u dzematu vrijedniji je od njegovog namaza u njegovoj privatnoj kući, ili u ducanu kojem radi za dvadeset i nekoliko stupnjeva. To je zbog toga sto, kada čovjek lijepo uzme abdest, i krene u dzamiju sa isključivom namjerom da klanja namaz u dzematu, svakim njegovim korakom povecava mu se po jedan stepen i brise po jedna pogreska, sve dok ne uđe u dzamiju, a od momenta kada uđe u nju on je u namazu sve dok je u dzamiji zbog namaza.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 10 gostiju.