Jeste eto sve je zavjera protiv nas. Živi bili pa vidjeli, naše je da igramo maksimalno do kraja kvalifikacija i kao takvi ćemo na EB.
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Jeste li realni? Čuj naših insajdera sve oni znaju i da je Hrvatska Francuska namjestena, jbt kakav mentalitet. Nek je nama teorija zavjere.
Sretno momcima vcrs do pobjede i da se slavi na ulicama Tuzle plasman na Eurobasket. Mejdan će večeras da bude prepun, iako kad neko pogleda ne izgleda neki hajp na ulicama znam da dosta raje jedva čeka večeras i da će atmosfera biti na nivou.
Sretno momcima vcrs do pobjede i da se slavi na ulicama Tuzle plasman na Eurobasket. Mejdan će večeras da bude prepun, iako kad neko pogleda ne izgleda neki hajp na ulicama znam da dosta raje jedva čeka večeras i da će atmosfera biti na nivou.
-
- Kontakt:
Čim nije nogomet, nema hajpa. Džaba je, to je surova realnost.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 feb 2025, 17:25iako kad neko pogleda ne izgleda neki hajp na ulicama znam da dosta raje jedva čeka večeras i da će atmosfera biti na nivou.
Isto kao što je realnost da je košarkaška repka miljama ispred nogometne po uspjesima i konzistentnosti i sada, a i od samostalnosti države.
- Shategabri
- Kontakt:
Hrvatima nema dva najbitnija igraca.
Sanse su im kao da nasi pobjede Francuze u fudbalu.
Centarska linija im je u rangu sarajevske Bosne, Brankovic bi igraon 3 i po cetvrtine.
Bozic je jedini koji ima poene u rukama i koji bi rasteretio dobrano Hezonju, ovako od Heza ocekujem ispucavanje.
Smith i Hezonja ne mogu ni nastetiti ovim Francuzima, a ostatak ekipe im je rang Adina Vrabca pa stoga nema potrebe komentarisati.
I na kraju Jazine i Zadrani na prvih -10 ce se nayebati Sesaru i savezu onako ih jedva cekaju.
Francuzi mogu izgubiti samo ako puste utakmicu.
Sanse su im kao da nasi pobjede Francuze u fudbalu.
Centarska linija im je u rangu sarajevske Bosne, Brankovic bi igraon 3 i po cetvrtine.
Bozic je jedini koji ima poene u rukama i koji bi rasteretio dobrano Hezonju, ovako od Heza ocekujem ispucavanje.
Smith i Hezonja ne mogu ni nastetiti ovim Francuzima, a ostatak ekipe im je rang Adina Vrabca pa stoga nema potrebe komentarisati.
I na kraju Jazine i Zadrani na prvih -10 ce se nayebati Sesaru i savezu onako ih jedva cekaju.
Francuzi mogu izgubiti samo ako puste utakmicu.
Smorili ste danima o mecu Hrv-Fra ..Ko fali ovim-onim,kad Francuska dolazi,jel izlet ili nije i na kraju teorija kako ce Francuska pustit hrvatima utakmicu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Realno hiljadu gradjana Tuzle max je uspjelo uzet karte (ne racunam guzonje koje ce pola familije povest, a ne znaju ni pravila kosarke)TripleThreat je napisao/la: ↑21 feb 2025, 17:31Čim nije nogomet, nema hajpa. Džaba je, to je surova realnost.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 feb 2025, 17:25iako kad neko pogleda ne izgleda neki hajp na ulicama znam da dosta raje jedva čeka večeras i da će atmosfera biti na nivou.
Isto kao što je realnost da je košarkaška repka miljama ispred nogometne po uspjesima i konzistentnosti i sada, a i od samostalnosti države.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ma na stranu sama dvorana, mislio sam i na ulice, prolaznike, auta i ostalo. Ne samo u Tuzli, tj. u gradu u kojem se igra, nego i u drugim gradovima. Sjetimo se kako je to znalo biti kada je nogometna repka igrala značajne utakmice. Euforija se osjetila u svim gradovima koji vole Bosne i Hercegovinu.klasik je napisao/la: ↑21 feb 2025, 17:57Realno hiljadu gradjana Tuzle max je uspjelo uzet karte (ne racunam guzonje koje ce pola familije povest, a ne znaju ni pravila kosarke)TripleThreat je napisao/la: ↑21 feb 2025, 17:31Čim nije nogomet, nema hajpa. Džaba je, to je surova realnost.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 feb 2025, 17:25iako kad neko pogleda ne izgleda neki hajp na ulicama znam da dosta raje jedva čeka večeras i da će atmosfera biti na nivou.
A šteta fakat, ovi momci su to zaslužili.
-
- Kontakt:
Upravo to iako će Mejdan i to rekao bi i gotov do posljednjeg mjesta. Ta atmosfera kao što je nekada bila u fudbalu 2012 gdje danas? Taotalno smo što se tiče sporta merhametli i taj fudbal ne pratimo kao što smo nekad. Sjećam se dok sam dječak bio kolone auta i prolaznika sa zastavama jutro prije utakmice. A štandovi sa šalovima i dresovima svakih 10m i tako u svakom gradu na dan utakmice bez obzira gdje se igra. Jest da smo košarku uvijek manje cijenili od fudbala, a da ne govorim od rukometu odbojci itdTripleThreat je napisao/la: ↑21 feb 2025, 18:01Ma na stranu sama dvorana, mislio sam i na ulice, prolaznike, auta i ostalo. Ne samo u Tuzli, tj. u gradu u kojem se igra, nego i u drugim gradovima. Sjetimo se kako je to znalo biti kada je nogometna repka igrala značajne utakmice. Euforija se osjetila u svim gradovima koji vole Bosne i Hercegovinu.klasik je napisao/la: ↑21 feb 2025, 17:57Realno hiljadu gradjana Tuzle max je uspjelo uzet karte (ne racunam guzonje koje ce pola familije povest, a ne znaju ni pravila kosarke)TripleThreat je napisao/la: ↑21 feb 2025, 17:31
Čim nije nogomet, nema hajpa. Džaba je, to je surova realnost.
A šteta fakat, ovi momci su to zaslužili.
Jeste ali u ovih 12 hrvatske jedino bi hezonja mogao igrati za francuze.Francuzi ce cijelo vrijeme imat 5 puta kvalitetnije igrace na parketuDefanzivnivezni je napisao/la: ↑21 feb 2025, 16:35Tačno, ali je tekma 5 na 5 bez obzira na kvantitet kvaliteta.MElloo je napisao/la: ↑21 feb 2025, 16:29Jeste al francuzi imaju bazu od 50 dobrih igraca dok hrvati nemaju ni 15Defanzivnivezni je napisao/la: ↑21 feb 2025, 16:27
Replicirao sam na opasku da ne Hrvatima nema; Bogdana, Šarića i Zubca.
Zove me jedan bitan Fracuz i izvinjava za veceras, kaze da je Toni Parker odlučio da puste Hrvatima.
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dvojica ispred mene sad u Premieru stotku stavili na Hrvate. Pa sam onda i ja ispratio. Bar da se uzme nesto kesa ako bude istina.kovacic je napisao/la: ↑21 feb 2025, 16:53Jeste eto sve je zavjera protiv nas. Živi bili pa vidjeli, naše je da igramo maksimalno do kraja kvalifikacija i kao takvi ćemo na EB.
-
- Kontakt:
Hrvatska večeras sigura. Poklon kvota
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Izgleda da će biti usijanih glava ovdje ako Hrvatska izgubi 

Ima li neko link za prenos , stream?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫