Ne razumijem se toliko u kosarku
Bitno je da je BIH pobjedila i da pobjedimo Francusku
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ne razumijem se toliko u kosarku
Glavni krivac je FIBA i njihov retardirani sistem kvalifikacija.lisander je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:07Ma fakat, imaju ljudi i tradiciju, solidne NBA igrače, šteta je da ne idu.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:04Od Armenije nisam ovako drhtao pred TVom, a gledam Hrvatsku![]()
Konstantno sam imao osjecaj da im mogu prici blizu iako je bilo 8/9 razlike. Steta za Hrvatsku, puno gorih repki ce biti na EP, steta i za Hezonju, odlican je to momak.
Točno,Kipar ide na EB a sve tekme izgubiliPikachuSA je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:10Glavni krivac je FIBA i njihov retardirani sistem kvalifikacija.lisander je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:07Ma fakat, imaju ljudi i tradiciju, solidne NBA igrače, šteta je da ne idu.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:04Od Armenije nisam ovako drhtao pred TVom, a gledam Hrvatsku![]()
Konstantno sam imao osjecaj da im mogu prici blizu iako je bilo 8/9 razlike. Steta za Hrvatsku, puno gorih repki ce biti na EP, steta i za Hezonju, odlican je to momak.
**** ga realno izabro Hrvatsku, a rodjen u BiHInatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:14Tako je momci, ovo je sportska nepravda vec i meni je zao sto Hrvati ne idu, pustite ove ercegovce sto hajcaju, njih Hrvati najvise ne vole.
Najvise mi je zao Hezonje jel je pokazao da je momcina, a i paklen je igrac. Kako god sad gledati sebe i aBd zdravi otici na prvenstvo.
Ako ne znaš što je bilo, pitaj Amara Gegića…baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:17Da mi je vidjet bil Hrvatima bilo žao da mi ne idemo ovako ko što je balijama žao što Hrvati ne idu na EB![]()
Hrvatima bi bilo , ustašama ne pogotovo ovim škutorima ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:17Da mi je vidjet bil Hrvatima bilo žao da mi ne idemo ovako ko što je balijama žao što Hrvati ne idu na EB![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.