ali 'ladno igras za plasman na EP, odes na EP i nemas svoje komentatore niti emisiju, moras gledati i slusati hrvate i srbe koji komentarisu tvoju reprezentaciju kao da je Nikaragva
j3bem ti drzavu
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ma smjesno je da su oni uopste domacini.Isto kao sto je Indonezija bila na SP.FIBA je retardirana organizacija,ali nije mi zao hrvata da se razumijemo
Suti dobro ima ikako obzirom da se SK raspadaakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:23![]()
ali 'ladno igras za plasman na EP, odes na EP i nemas svoje komentatore niti emisiju, moras gledati i slusati hrvate i srbe koji komentarisu tvoju reprezentaciju kao da je Nikaragva
j3bem ti drzavu
svrakino1921 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:30https://www.klix.ba/sport/kosarka/pogle ... o_40171763
![]()
Makedonci su bukvalno amaterska reprezentacija mimo Dimitrijevića. Čovjek je skoro zabio 43 poena od 72 svoje ekipe. Oni zasluženo ne idu na EB.
Uzeo tursko državljanstvo, a morao uzeti i njihovo ime i prezime pa je tako jos Aziz Bekir u Fibinoj evidenciji.
Ispred Poljaka su na tabeli, barem do ponedjeljka i utakmice u Skopju...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:32Makedonci su bukvalno amaterska reprezentacija mimo Dimitrijevića. Čovjek je skoro zabio 43 poena od 72 svoje ekipe. Oni zasluženo ne idu na EB.
Gutavo i dogovoreno nije isto. Gledao sam ih cim smo mi zavrsili. Imali su kao sansu ali Francuzi su vala diktirali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.