Aaa dobro si, ide umjesto Unušića, Hamzić.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑22 feb 2025, 12:32Nije dozvoljeno kloniranje jedino ako sta gico ne uradi po tom pitanju![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Aaa dobro si, ide umjesto Unušića, Hamzić.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑22 feb 2025, 12:32Nije dozvoljeno kloniranje jedino ako sta gico ne uradi po tom pitanju![]()
RogicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2025, 11:56Po meni dva iznenađenja u današnjem sastavu, vidjet ćemo na šta će to sve ispasti.
Ja nemam nikakve veze sa islamom, kocka je jedna od najvećih ovisnosti danas. Eto boli tuki šta ti misliš kockaru narkomanski.spezial je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:01Dobro je vehabija ne boli nikoga tuki sta ti mislis
Eh ovo je i moja zelja za sastav. Mada bih najradije Krdzalica umjesto Mehmedovica ali jos nije spreman neka ga od 60‘luckystrike je napisao/la: ↑22 feb 2025, 12:38RogicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2025, 11:56Po meni dva iznenađenja u današnjem sastavu, vidjet ćemo na šta će to sve ispasti.
Beganovic Unusic Gojkovic Soldo Kupresak
Bubanja Pavicic
Mehmedovic
Guliashvili Gordeziani
Nije ni ono moja želja, već najvjerovatniji sastav. I ja bih radije vidio Anesa nego Eldara u prvih 11, kao i Paskaleva i Butića, umjesto Unušića i Gordezijanija.pjankesarajevo je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:05Eh ovo je i moja zelja za sastav. Mada bih najradije Krdzalica umjesto Mehmedovica ali jos nije spreman neka ga od 60‘luckystrike je napisao/la: ↑22 feb 2025, 12:38RogicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2025, 11:56Po meni dva iznenađenja u današnjem sastavu, vidjet ćemo na šta će to sve ispasti.
Beganovic Unusic Gojkovic Soldo Kupresak
Bubanja Pavicic
Mehmedovic
Guliashvili Gordeziani
Znaci da se trpa dvica. I samim tim pada kvota.luckystrike je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:18Sta znaci ovo s kvotama? Za nas "vehabije".
Možda raja trpa puno na 2 pa ovi obaraju, ili je moguće da imaju neke info. iznutra?
Mislim, ako je ovako kako je @spezial napisao, realno preko noći se situacija okrenula za 180°.
Nista to ne treba da znaci. Kako se trpa dvica tako se trpa i kec, navijački na obe strane.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:20Znaci da se trpa dvica. I samim tim pada kvota.luckystrike je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:18Sta znaci ovo s kvotama? Za nas "vehabije".
Možda raja trpa puno na 2 pa ovi obaraju, ili je moguće da imaju neke info. iznutra?
Mislim, ako je ovako kako je @spezial napisao, realno preko noći se situacija okrenula za 180°.
Ma brate i ja stavio jer kvote na kladionicama cesto puno toga pokazuju. Oni mogu imati i insajderske informacije, recimo mozda se, lupam, pojavila informacija da Krpic ne igra, ili tako nesto, i mi postanemo favoriti.luckystrike je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:18Sta znaci ovo s kvotama? Za nas "vehabije".
Moguce da je opet neko lobovo dorucakluckystrike je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:35Ja kontam da nije otpao neko ko jutros nije doručkovao![]()
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], rimljanin90, sarajevo19461987 i 13 gostiju.