Rigoletto je napisao/la: ↑22 feb 2025, 09:50
Argentina je napisao/la: ↑22 feb 2025, 09:41
Rigoletto je napisao/la: ↑22 feb 2025, 08:38
Cry me a river
Mozes pokusavati ignorisati i biti ironican, ali Zrinjski ima uzasnu posjetu u odnosu na rezultate. Nije da je ostatak lige bolje, ali jedno Posusje i Siroki imaju puno bolju i kvalitetniju publiku od ostalih u Hercegovini. Na njih imas jos Sarajevo i Zelju u Bosni i to je to. Jako losa i uzasna nezainteresiranost ljudi za pracenje i dolazak na stadion, nazalost kod mnogih klubova, bez obzira na rezultat (Borac i Zrinjski primjeri).
Sto se tice dijela za 'glasacko tijelo u Zg' i tu ste ga donji postali
E sad umjesto "Zrinjski" ili "Borac" napiši ime bilo kojeg drugog kluba i rezultat će biti isti. Posjetu koja odudara od nekakvog sivila u ovoj ligi jedino ima Željezničar. Što se tiče politike u to neću ulaziti. Broj ljudi koji ima pravo glasa naspram broja ljudi koji zapravo glasa će ti dovoljno reći koliki je interes za izborima u Hrvatskoj. Jasno mi je za pijaĆare i njihove komentare, njih smo spojili na aparate davno. Previše čitaš komentare na indexu lijepi moj.
Broj ljudi koji u Sarajevu ima putovnicu je veci nego sto komplet Hercegovina ima stanovnika. Sreca pa je inace kod nas volja i zelja za izborima nikakva, jer bi se i tu neko nasao da kaze kako je necija putovnica bitnija i vrijednija

To ti je kao kmecanje na Komsica prema Sarajevu, a on vec godinama nije vlast u Sarajevu, nego eto da malo vrhovni vodja skloni fokus sa sebe.
Meni je zao sto tu putovnicu nemaju ljudi u RSu koji su prodani od strane vrhovnog vodje Hrvata u BiH i kojih nazalost vise nema, a nekad ih je bilo 5x vise nego sugradjana im na jugu.
Sto se posjete tice, Posusje i Siroki tu vrh vrhova. Postotak ljudi koji dolazi u odnosu na broj ljudi koji zivi je fantastican. Pohvalno i to je uvijek tako, Siroki uvijek ima gledalaca. Ima ih Zeljo, ali dobro, mi smo klub za sve ostale x100. Jednostavno, ljudi ne dozivljavaju, nemaju povezanost i nepoistovjecuju se.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)