Pa zna li se šta hoćel biti pojačanja?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:40Danas prva pripremna utakmica. Igramo protiv Natron Maglaj u Simin Hanu, pocela proje nekih par minuta. Igracki kadar sa malim promjenama, rekao bih nista znacajno u odnosu na polusezonu koja je iza nas.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Iskreno zadovoljan bih bio da zadrzimo ovo sto imamo. Obzirom na na sve, ne treba previse ocekivati.Tc955 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:53Pa zna li se šta hoćel biti pojačanja?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:40Danas prva pripremna utakmica. Igramo protiv Natron Maglaj u Simin Hanu, pocela proje nekih par minuta. Igracki kadar sa malim promjenama, rekao bih nista znacajno u odnosu na polusezonu koja je iza nas.
Elvir Baljic
A možeš li nam reći koji je rezultat, jer nemogu nigdje naći?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 feb 2025, 14:40Iskreno zadovoljan bih bio da zadrzimo ovo sto imamo. Obzirom na na sve, ne treba previse ocekivati.Tc955 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:53Pa zna li se šta hoćel biti pojačanja?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:40Danas prva pripremna utakmica. Igramo protiv Natron Maglaj u Simin Hanu, pocela proje nekih par minuta. Igracki kadar sa malim promjenama, rekao bih nista znacajno u odnosu na polusezonu koja je iza nas.
-
- Kontakt:
Vodili smo 2:0 ja sam morao otici, tako da ne znam konacan rezultata ali provjericu pa mogu napisati.Tc955 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 14:44A možeš li nam reći koji je rezultat, jer nemogu nigdje naći?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 feb 2025, 14:40Iskreno zadovoljan bih bio da zadrzimo ovo sto imamo. Obzirom na na sve, ne treba previse ocekivati.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Bitno da je krenulo
Ko je napustio klub(Spahić,Trako, Jašarević), hoće li i Husejnović u Slobodu pitanje za Balju
-
- Kontakt:
Iskreno ocekivao sam vise odlazaka obzirom na stanje i nemarnost . Husejnovic je na pripremama sa Slobodom ali muslim da je bolje za njega da ostane sa nama , vise ce igrati. Pitanje koliko bi dobio prostora za igru u Slobodi. Spominj se i nekih pojacanja ali i odlazaka, jer su igraci nezadovoljni, vidjecemo.
Elvir Baljic
Nije loše ovo danas s obzirom na početak priprema. Ne znam ko je golman bespotrebno je napravio penal. Šteta za Osmića a dobro je što je Belmin otišao kod komšija.
Utakmicu sa Gradinom niko ne spominje. Ako se je odigrala koji je rez.. ako neko zna??
Balja koji je plan sa nasim klubom? Sta prica Azmir? Da ovako dalje nemoze svi znamo. Igraci nemaju plate. Jel na ljeto iztupamo iz lige? Kakvi su planovi?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 feb 2025, 10:49Iskreno ocekivao sam vise odlazaka obzirom na stanje i nemarnost . Husejnovic je na pripremama sa Slobodom ali muslim da je bolje za njega da ostane sa nama , vise ce igrati. Pitanje koliko bi dobio prostora za igru u Slobodi. Spominj se i nekih pojacanja ali i odlazaka, jer su igraci nezadovoljni, vidjecemo.
-
- Kontakt:
Zavrseno 1-1, onako prilicno izjednacena. Mogli smo dobiti i izgubiti. , ali nista bolji niti losiji u odnosu na proslu sezonu. Jedino na golmasnkoj poziciji nemamo iskusnog Fejzu, ali eto treba dati priliku i mladim momcima, i mogu reci da je protiv Gradine to bilo dobro i pohvalio bi mladog golmana Sarajlica.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Mi nismo imali neki plan dok smo igrali PL a pogotovo sad. Igra se, gasenje nije cilj a dokle ovako "nezainteresovano" vjerujem sve dok sa Slobodom opet ne izvisi.Hazre je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:40Balja koji je plan sa nasim klubom? Sta prica Azmir? Da ovako dalje nemoze svi znamo. Igraci nemaju plate. Jel na ljeto iztupamo iz lige? Kakvi su planovi?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 feb 2025, 10:49Iskreno ocekivao sam vise odlazaka obzirom na stanje i nemarnost . Husejnovic je na pripremama sa Slobodom ali muslim da je bolje za njega da ostane sa nama , vise ce igrati. Pitanje koliko bi dobio prostora za igru u Slobodi. Spominj se i nekih pojacanja ali i odlazaka, jer su igraci nezadovoljni, vidjecemo.
Elvir Baljic
Izgleda da se Azmir ovih dana malo ozbiljnije posvećuje TC jer ovo sa Slobodom ide gotovo nikako puno repova a izlaza ni na vidiku.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:12Mi nismo imali neki plan dok smo igrali PL a pogotovo sad. Igra se, gasenje nije cilj a dokle ovako "nezainteresovano" vjerujem sve dok sa Slobodom opet ne izvisi.Hazre je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:40Balja koji je plan sa nasim klubom? Sta prica Azmir? Da ovako dalje nemoze svi znamo. Igraci nemaju plate. Jel na ljeto iztupamo iz lige? Kakvi su planovi?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 feb 2025, 10:49
Iskreno ocekivao sam vise odlazaka obzirom na stanje i nemarnost . Husejnovic je na pripremama sa Slobodom ali muslim da je bolje za njega da ostane sa nama , vise ce igrati. Pitanje koliko bi dobio prostora za igru u Slobodi. Spominj se i nekih pojacanja ali i odlazaka, jer su igraci nezadovoljni, vidjecemo.
-
- Kontakt:
Evo upravo sam Tc955 pisao poruku, gdje sam izneo slicne zakljucke, vidjecemo na sta ce izaci.husrefbeg je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:30Izgleda da se Azmir ovih dana malo ozbiljnije posvećuje TC jer ovo sa Slobodom ide gotovo nikako puno repova a izlaza ni na vidiku.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:12Mi nismo imali neki plan dok smo igrali PL a pogotovo sad. Igra se, gasenje nije cilj a dokle ovako "nezainteresovano" vjerujem sve dok sa Slobodom opet ne izvisi.
Elvir Baljic
Daj brate i meni koji info na pp ako moze...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:21Evo upravo sam Tc955 pisao poruku, gdje sam izneo slicne zakljucke, vidjecemo na sta ce izaci.husrefbeg je napisao/la: ↑18 feb 2025, 18:30Izgleda da se Azmir ovih dana malo ozbiljnije posvećuje TC jer ovo sa Slobodom ide gotovo nikako puno repova a izlaza ni na vidiku.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑18 feb 2025, 14:12
Mi nismo imali neki plan dok smo igrali PL a pogotovo sad. Igra se, gasenje nije cilj a dokle ovako "nezainteresovano" vjerujem sve dok sa Slobodom opet ne izvisi.
-
- Kontakt:
Jel istina da nam je došao Elvir Trako?
-
- Kontakt:
Trako, Hamza Redzic, Subasic to su momci koji nisu bili proslu polusezonu a sad su kod nas.
Elvir Baljic
A zna li se šta hocel biti jos koje pojačanje i po tvojoj procjeni trebali nam još koji igrač?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:28Trako, Hamza Redzic, Subasic to su momci koji nisu bili proslu polusezonu a sad su kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.