Al ga ti overthinkujes.Vaya je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:41Ja ne znam za vas, ali ja jos uvijek ne mogu da se otrgnem utisku, a to je da su sinoc igrali Bozic i Brankovic, da bi Hrvatska dobila utakmicu na kraju... Brankovic bi sigurno mogao izvuci jos koji faul Sakoa i Massa, a u Hrvata ako je iko slican Hezonji po stilu igre, to je Bozic...plus su Zadar i Jazine njegov domaci teren...
Bogu da se zahvalimo za onu 3/4 u Skenderiji i ovo sto su Hrvati imali otkaza sinoc...
Gledam sinoc utakmicu i kontam, onaj Strazel kada igra sa Monacom u EL, pretvori se u Ja Moranta, sinoc ne moze da se sastavi sa loptom, Mavra i Kapusta ga u par navrata izj.ebase k'o Sansku kozu...
Cordinier ubi u Virtusu, sinoc minut i po do kraja, on masi ona 2 slobodna, nakon ofanzivnog skoka se zalijece na obruc preko onog Marica k'o muflon...da poslije te izgubljene lopte Francuske, nije Hezonji lopta pobjegla u out, Bog sami zna u sta bi se pretvorila utakmica...
Na hajr nam svima...
Neka je rahmet dusi Aticevom ocu i da ima sabura da ovo pregura...
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Don't believe the hype.
Sve stoji, i ova postava Francuza je za 3 klase bolja od ove postave Hrvatske...samo da je Hoard sinoc bio, pa da se on, Luwawu - Cabarot i Noua pomalo izmjenjuju u odbrani na Hezonji, da ga umaraju sigurno Hezonja ne bi zabio vise od 25 poena...lumani je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:55A da su igrali Francuzi koji su otpali par dana prijeVaya je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:41Ja ne znam za vas, ali ja jos uvijek ne mogu da se otrgnem utisku, a to je da su sinoc igrali Bozic i Brankovic, da bi Hrvatska dobila utakmicu na kraju... Brankovic bi sigurno mogao izvuci jos koji faul Sakoa i Massa, a u Hrvata ako je iko slican Hezonji po stilu igre, to je Bozic...plus su Zadar i Jazine njegov domaci teren...
Bogu da se zahvalimo za onu 3/4 u Skenderiji i ovo sto su Hrvati imali otkaza sinoc...
Gledam sinoc utakmicu i kontam, onaj Strazel kada igra sa Monacom u EL, pretvori se u Ja Moranta, sinoc ne moze da se sastavi sa loptom, Mavra i Kapusta ga u par navrata izj.ebase k'o Sansku kozu...
Cordinier ubi u Virtusu, sinoc minut i po do kraja, on masi ona 2 slobodna, nakon ofanzivnog skoka se zalijece na obruc preko onog Marica k'o muflon...da poslije te izgubljene lopte Francuske, nije Hezonji lopta pobjegla u out, Bog sami zna u sta bi se pretvorila utakmica...
Na hajr nam svima...
Neka je rahmet dusi Aticevom ocu i da ima sabura da ovo pregura...![]()
![]()
Ali vraćam se na to, koliko nama Balkancima taj emotivno-psiholoski momenat znaci da je nevjerovatno... Znaci gledas utakmicu i jasno se vidi da su Francuzi bolji, a citavu utakmicu nisu mogli da se odlijepe na neku razliku, poslije koje bi rekao eh utakmica je sada gotova, sve drze pod kontrolom i Hrvati se ne mogu vratiti nakon ovoga... Nego ljudi na minut i po do kraja spustise na -4 i da samo Hezonji ne ispade lopta ondje kod centra, Bog sami zna kako bi zavrsilo...
Hrvatska je sinoc Francuskoj zabila 80 poena, od toga Hezonja je dao 35, da me jeb.es ne mogu da skontam kako i ko je zabio onih ostalih 45... Jako cudna i teska utakmica...
Da su imali Branovica i Bozica, te da je Smith malo zivlji i bolji bio...bojim se da bi bilo suza...hvala dragom Bogu, pa nije...
Nista, odtaljati tu utakmicu u Francuskoj u ponedjeljak...i baciti se odmah nakon toga na misiju EB 2025

Prvo, za srediti te neke stvari u KS, regulisati mandate Dzevde i Adisa, smiriti ovu H komponentu u UO KS...te odmah se baciti na plan rada i aktivnosti za EB...ima tu posla koliko hoces...
Jos kad bi nas gurnuli u grupu na Kipar opet za EB...bilo bi ljepota...

A znam, isto sam k'o mlada pred udaju...akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 14:03Al ga ti overthinkujes.Vaya je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:41Ja ne znam za vas, ali ja jos uvijek ne mogu da se otrgnem utisku, a to je da su sinoc igrali Bozic i Brankovic, da bi Hrvatska dobila utakmicu na kraju... Brankovic bi sigurno mogao izvuci jos koji faul Sakoa i Massa, a u Hrvata ako je iko slican Hezonji po stilu igre, to je Bozic...plus su Zadar i Jazine njegov domaci teren...
Na hajr nam svima...

Ali sam k'o na iglama sinoc bio citavu noc dok sam gledao Hrvatska - Francuska...
Iz treceg pota je najbitnije izbjeci Italiju, opasni su i namazani...njima nije strano ni Srbiju dobiti
Stvarno steta sto nema ove dvojice u Fra, jer mislim da smo imali sasvim fine sanse za pobjedu. U svakom slucaju, saucesce Aticu.
Stvarno steta sto nema ove dvojice u Fra, jer mislim da smo imali sasvim fine sanse za pobjedu. U svakom slucaju, saucesce Aticu.
- Beduin
- Kontakt:
Mozda ga nisam upratio u zadnje vrijeme, ali kao da je Kamenjas dobio na kilazi i muskulaturi?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- VensanKasel
- Kontakt:
Najviše je dobio na tome što ga vodi nikad bolji trener , koji je počeo da ga koristi na više načina .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Vala baš .akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 14:03Al ga ti overthinkujes.Vaya je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:41Ja ne znam za vas, ali ja jos uvijek ne mogu da se otrgnem utisku, a to je da su sinoc igrali Bozic i Brankovic, da bi Hrvatska dobila utakmicu na kraju... Brankovic bi sigurno mogao izvuci jos koji faul Sakoa i Massa, a u Hrvata ako je iko slican Hezonji po stilu igre, to je Bozic...plus su Zadar i Jazine njegov domaci teren...
Na hajr nam svima...
Cordiner apsolutno iste stvari radi u Vitrtusu , kad su zadnje dvije minute promašuje bacanja , glavinja , promašuje odlučujuće šuteve tako kad je sinoć sve ono uradio sekunde nisam bio iznenađen ...
Strazel ima Jamesa u napadu , Okoboa i Lojda pa zato dobije čiste situacije , sinoć se morao sam izboriti za svaki šut .
Ne znam za vas , ali ono nisu ni J od Jazina kada je Zadar bio strašan i dok je harao Emilio Kovačić , Hezonja oduševljen jer vjerovatno nije prije gledao utakmice u Jazinama ili da se malo uliže ...
Kao što sam pisao prije utakmice sa , Hezonja zabije 50 a ostali neka se zatvore i 20 razlike za Francuze , jer Hezonja u Hrvatskoj je mrtvi Kobe u Lakersima , možeš imati šut ako on nije dotakao loptu u napadu , za 38 minuta 1 asistencija ...
Nije bilo 20 razlike , jer su ga sudije baš gurale , svaki ulaz je bio faul , lik 20 bacanja izveo ma daj

Kada nasi nekog jaceg uzmu, onda se onim drugim nije dalo.
Rekao sam, i na guzove, al Francuzi uzimaju.
Naravno da je bila gusta tekma. Kakvi god da su Hrvati, zbog vaznosti utakmice je naboj znacio. A njima istog nikada ne fali. I cinjenica da su svoju sansu vidjeli u prilicno slabim Francuzima.
Ja sam uvjeren da bi nasi ove Francuze uzeli.
A sta bi bilo da su Hrvati imali Bozica i Brankovica, o tome je besmisleno.
Naravno da je bila gusta tekma. Kakvi god da su Hrvati, zbog vaznosti utakmice je naboj znacio. A njima istog nikada ne fali. I cinjenica da su svoju sansu vidjeli u prilicno slabim Francuzima.
Isto brate kad bi rekli šta bi bilo da smo na prošlom EB imali Alibegovića kao domaćeg igrača a ne kao naturalizovanogDrum je napisao/la: ↑22 feb 2025, 15:23Kada nasi nekog jaceg uzmu, onda se onim drugim nije dalo.
Aticu iskreno saucesce. Kakva tuga i zivot na najsurovije.
Gotovo je s tim kalkulacijama, dugo smo svakako kalkulisali, idemo na EB i to je to.
Za Francusku, nadam se da cemo moci pozvati jos dvojicu. I ako mozemo nadam se da ce selektor to iskoristiti. Ne vidim iskreno razlog sto ne bi mogli pozvati pa neces vuci 15 igraca sa sobom a smijesno je ne imati 12 ako bude povreda ili nepredvidjenih situacija.
Drago mi je da se u ovom prozoru rijesile neke stvari tipa Mikija i Penave jer je i oko njih dvojice bilo upitnika. Rijesili smo i Castanedu mada ima on jos da uigrava sa ekipom.
Za Sulejmanovica mislim da je vec kasno ali njegova greska i gubitak. Ostaje saga oko Koste i Garzina zvjezdica da se izdefinisu do EB.
A grupu na EB moramo proci i nema sanse da nam bude teza nego proslo EB. Ono je nekakav zajeb u zrijebu jer je nemoguca grupa bila.
Gotovo je s tim kalkulacijama, dugo smo svakako kalkulisali, idemo na EB i to je to.
Za Francusku, nadam se da cemo moci pozvati jos dvojicu. I ako mozemo nadam se da ce selektor to iskoristiti. Ne vidim iskreno razlog sto ne bi mogli pozvati pa neces vuci 15 igraca sa sobom a smijesno je ne imati 12 ako bude povreda ili nepredvidjenih situacija.
Drago mi je da se u ovom prozoru rijesile neke stvari tipa Mikija i Penave jer je i oko njih dvojice bilo upitnika. Rijesili smo i Castanedu mada ima on jos da uigrava sa ekipom.
Za Sulejmanovica mislim da je vec kasno ali njegova greska i gubitak. Ostaje saga oko Koste i Garzina zvjezdica da se izdefinisu do EB.
A grupu na EB moramo proci i nema sanse da nam bude teza nego proslo EB. Ono je nekakav zajeb u zrijebu jer je nemoguca grupa bila.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 22 feb 2025, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ma bezze.CAZIN je napisao/la: ↑22 feb 2025, 15:39Isto brate kad bi rekli šta bi bilo da smo na prošlom EB imali Alibegovića kao domaćeg igrača a ne kao naturalizovanogDrum je napisao/la: ↑22 feb 2025, 15:23Kada nasi nekog jaceg uzmu, onda se onim drugim nije dalo.
Hrvati su bili zreli za poraza vec u prvoj utakmici protiv BiH. Ko ne vjeruje, neka onu utakmicu jos jednom pogleda.
Ljudi su odigrali baš nafakaški sve im ulazilo i jedva nas dobiliDrum je napisao/la: ↑22 feb 2025, 15:46Ma bezze.CAZIN je napisao/la: ↑22 feb 2025, 15:39Isto brate kad bi rekli šta bi bilo da smo na prošlom EB imali Alibegovića kao domaćeg igrača a ne kao naturalizovanogDrum je napisao/la: ↑22 feb 2025, 15:23Kada nasi nekog jaceg uzmu, onda se onim drugim nije dalo.
Hrvati su bili zreli za poraza vec u prvoj utakmici protiv BiH. Ko ne vjeruje, neka onu utakmicu jos jednom pogleda.
Jah, treba ih još žaliti što se nisu plasirali, pa da i na Eurobasketu gledamo kako Hezonja siluje loptu i šuta trojku 15 sekundi do kraja napada.
Naša reprezentacija je više zaslužila plasman. Imamo veća muda, srce, bolje navijače, bolje igrače u ovom formatu bez NBA zvijezda, bolji timski tuh.
Druga je stvar što su nas kamenjari podcijenili, pa dobiše po ušima. I to im nije prvi put.

Naša reprezentacija je više zaslužila plasman. Imamo veća muda, srce, bolje navijače, bolje igrače u ovom formatu bez NBA zvijezda, bolji timski tuh.
Druga je stvar što su nas kamenjari podcijenili, pa dobiše po ušima. I to im nije prvi put.

Ma kakvi žao brate kao da bi njima bilo nas žao svaka ti je na mjestu sigurnoCAGarfia je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:34Jah, treba ih još žaliti što se nisu plasirali, pa da i na Eurobasketu gledamo kako Hezonja siluje loptu i šuta trojku 15 sekundi do kraja napada.![]()
Druga je stvar što su nas kamenjari podcijenili, pa dobiše po ušima. I to im nije prvi put.![]()
![]()
Citajuci im komentare, nasa proslava njihovog poraza, a koji nam je znacio plasman, jeste znak mrznje prema Hrvatima.CAGarfia je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:34Jah, treba ih još žaliti što se nisu plasirali, pa da i na Eurobasketu gledamo kako Hezonja siluje loptu i šuta trojku 15 sekundi do kraja napada.![]()
Druga je stvar što su nas kamenjari podcijenili, pa dobiše po ušima. I to im nije prvi put.![]()
![]()
Eto, oni bi zastave na pola koplja spustili zbog nas.
Cinjenica je, ovaj scenarij ih najvise frustrira jer je u pitanju jadna, bosnjacka BiH.
Osim samog prisustva na utakmici, jel nesto znaci dolazak Sulejmanovica u Sarajevo?
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 22 feb 2025, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Na ovo misliš ?Drum je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:42Citajuci im komentare, nasa proslava njihovog poraza, a koji nam je znacio plasman, jeste znak mrznje prema Hrvatima.CAGarfia je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:34Jah, treba ih još žaliti što se nisu plasirali, pa da i na Eurobasketu gledamo kako Hezonja siluje loptu i šuta trojku 15 sekundi do kraja napada.![]()
![]()
Cinjenica je, ovaj scenarij ih najvise frustrira jer je u pitanju jadna, bosnjacka BiH.

Mislim na komentare pod clankom o proslavi u Mejdanu nakon objave da je Hrv izgubila.VensanKasel je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:56Na ovo misliš ?Drum je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:42Citajuci im komentare, nasa proslava njihovog poraza, a koji nam je znacio plasman, jeste znak mrznje prema Hrvatima.CAGarfia je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:34Jah, treba ih još žaliti što se nisu plasirali, pa da i na Eurobasketu gledamo kako Hezonja siluje loptu i šuta trojku 15 sekundi do kraja napada.![]()
![]()
![]()
Nije mi posebno bitno. Ali da mogu birati da kamenjari Bogdanovic, Zubac i Matkovic idu na prvenstvo ili ne, biram ovo drugo.CAGarfia je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:34Jah, treba ih još žaliti što se nisu plasirali, pa da i na Eurobasketu gledamo kako Hezonja siluje loptu i šuta trojku 15 sekundi do kraja napada.![]()
![]()

- VensanKasel
- Kontakt:
Evo ta vijest i evo komentara .Drum je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:59Mislim na komentare pod clankom o proslavi u Mejdanu nakon objave da je Hrv izgubila.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.