English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
E jbg Skelly. Syeba mi koncepciju
- JayCatwright
- Kontakt:
Mora VAR reagovati da dobiju najocigledniji crveni ikad
Lewis skally igracina kazu

Lewis skally igracina kazu
Sudije za sta mu treba var
Komentator se napalio što dobi crveni. Mora da je navijač Liverpula
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
I meni je drago, nije da nije ali reci ovako realno, Andy ili SkellyJayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:30Mora VAR reagovati da dobiju najocigledniji crveni ikad
Lewis skally igracina kazu![]()
Moraš ti nać nešto da ti smeta

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako je Kudus danas silovao ovaj precijenjeni stoperski tandem
- JayCatwright
- Kontakt:
Treba nam zamjena za Robertsona, ali ne bi uzeo ovog Skelu da nam ga dzaba daju, nije nikakav upgradeTshabalala je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:33I meni je drago, nije da nije ali reci ovako realno, Andy ili SkellyJayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:30Mora VAR reagovati da dobiju najocigledniji crveni ikad
Lewis skally igracina kazu![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ovaj malac iz arsenala lewis skelly bas tolko malouman da svako malo dobije crveni? Znam da mu je onaj naknadno ponisten, al svejedno
- JayCatwright
- Kontakt:
još ti jučer hrvati izgubili ustašice malaRosicky je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:36Baš se vidi čim ti se mater bavi pa ne razlikuješ pojam silovanje i odrađivanje poslaJayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:34Kako je Kudus danas silovao ovaj precijenjeni stoperski tandem

Baš si teški nacionalista za nekog tko ne zna tko mu je otac.JayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:38još ti jučer hrvati izgubili ustašice malaRosicky je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:36Baš se vidi čim ti se mater bavi pa ne razlikuješ pojam silovanje i odrađivanje poslaJayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:34Kako je Kudus danas silovao ovaj precijenjeni stoperski tandem![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
prvi su mu poništili jer su izvršili neviđeni pritisak na savez, ovaj neće moći sigurno, bezveze igrač skroztutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:37Jel ovaj malac iz arsenala lewis skelly bas tolko malouman da svako malo dobije crveni? Znam da mu je onaj naknadno ponisten, al svejedno
- JayCatwright
- Kontakt:
zove te 2004 da joj vratiš foru, i ne očekujem kreativnije od kopača njiva i hercegovačkog rednekaRosicky je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:39Baš si teški nacionalista za nekog tko ne zna tko mu je otac.
Sam sebi odgovaras pitanje. Boze sacuvaj mozgova na ovoj temitutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:37Jel ovaj malac iz arsenala lewis skelly bas tolko malouman da svako malo dobije crveni? Znam da mu je onaj naknadno ponisten, al svejedno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakav igrac je ovaj Skela hahaha lik naviko na crvene kartone
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- JayCatwright
- Kontakt:
pa kažu Nwaneri bolji od Messia u njegovim godinama 

Naprednija verzija Salaha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.