FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljetos sam napisao da je Mehmedović igrač za Stupčanice.
Ovim putem se izvinjavam NK Stupčanica.
- napoleon72
- Kontakt:
Realan rezultat 3:5, al jbg. I dalje stojim iza tog da je Guliashvili presebican, jbg onda kad nije bio gurnuo je loptu najgorem igracu na terenu. Mehmedovicu, zao mi je zbog tvoje licne tragedije al haj ti negdje drugo, nije ovo psiho seansa nego klub gdje se ovakve stvari ne gledaju lahko kroz prste.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MokraKifla
- Kontakt:
Kako dobiti nervni slom- Budi navijac Sarajeva 

Volim te SARAJ'VOOOOOO
-
- Kontakt:
Zekic je danas odškolovao Corica i mi nikad nismo bolji derbi odigrali. Objektivni rezultat je najmanje 3 razlike.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Bez komentara, sad bi sam sebe pojeo eto.
Nadam se da cemo na ustasama ovo vratit i svaka da udje
Nadam se da cemo na ustasama ovo vratit i svaka da udje
-
- Kontakt:
8 šansi nevjerojatno da nisno zabili . Ja nemam zamjerke momcima idemo dalje . Posjetilo me ovo na ono finale kuoa u Sirokom kad smo izgubili na penale . Glavu gore momci vamos Rajvosa
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 22 feb 2025, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo danas trebali dobiti 4 razlike, ne znam gdje smo nagrajsali. Odlično odigrana utakmica, realizacija katastrofa.
Imali smo 22 suta i nismo zabili.Oba derbija ove sezone bili bolji a nijedan nismo dobili.Valjda se ovo vrati protiv Zrinjskog kojeg moramo izbaciti i pokusati osvojiti taj kup.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne volim psovati ekipi, ali DaBogda svi proljevi fasovali, **** li vam majku diletantsku i vi i oni skretnicari.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Ljetos sam napisao da je Mehmedović igrač za Stupčanice.
Savez kriv 

-
- Kontakt:
Steta za one sanse ali jbg idemo dalje sad protiv listice napuniti kosevo, momcima jos jacu podrsku dati i tri boda upisati.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trebamo onda i Gulyja poslati.Vrhbosnian je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:02Ljetos sam napisao da je Mehmedović igrač za Stupčanice.
Zekiću novi ugovor!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Ne bi je druze u zadnje 3 sezone ni Arigo Saki uzeo. Ne samo zbog lakrdija, nego mi smo jednostavno treca najbolja ekipa u drzavi trenutno, sa dobrom pretenzijom ka vrhu. Husref kad je osvajao je imao najjacu ekipu. Zekica moramo ostavit i narednu sezonu, pojacat ekipu na jos 2-3 pozicije i bice to dobro.spezial je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:59Nema ni titula. Bori se za trece mjesto i slavi ako borac uzme duplu krunu da se provucemo u evropunapoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 17:56Usrevac bi guze dao da mu se tata vrati na klupu. Neeeema vise, a-a, rampa.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- feniksptica
- Kontakt:
Ne vidim sta je Zekić trebo drugačije uraditi...nastimo je igru da se stvaraju šanse..ne može i on zabit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
100%jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:03Zekic je danas odškolovao Corica i mi nikad nismo bolji derbi odigrali. Objektivni rezultat je najmanje 3 razlike.
Samo nek nastave ovako, nek nas sad pročepi protiv zapadnogmostara pa ajmo dalje, nazad doslovno jedna greska kad je prosao Krpic ono sam. Ostalo sve stvarno dobro. Sve smo bolji i to me raduje, izgledamo dominantnije na terenu iz utakmice u utakmicu.
Zemunci su krivi.
Odyebi i ti i svi koji psujete i pljujete igrače.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: amypitar, HordasFks, OzmoodPinglewood i 77 gostiju.