FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko puta smo u zadnjoj deceniji pobijedili na šugavici?
-
- Kontakt:
Al ova sansa Mehmedovica mi jos u glavi,jel realno da se ovo promasi u pm
- Osttribine
- Kontakt:
Ma poslije rata a to je 30 godina to jest da budem precizniji 29 od kako se igra dole, mislim da nemamo vise od 5,6 pobjeda. Porazna statistika, a pored Grbavice jos su nam neugodni stadioni Pecara i BIlino polje.
-
- Kontakt:
Imas Krdzalica koji je velemajstor za doticnog.Pitar6785 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:58Nadat se da ovi promasaji nece poremetit Gulashvilija i njegovo samopouzdanje. Moje misljenje da trebamo podrzati MEHMEDOVICA, jer ako uporedimo el dzabera i njega nista el dzaber nije bolji igrac nit je ista vise pokazao od njeg..
Kada je fulio 100% sansu on je prekinuo njihovu akciju i dodao gulashviliju i istrcao sansu. Plus el jaber je igrao 20 minuta manje.
Definitivno uvjek bi u21 igrao sa veznim igracem nego sa golmanom i stoperom.
Ako uporedimo el jabera i mehmedovica el dzaber ima neze teziste i za neki 5 % meksu nogu pas sto je logicno za nizeg igrac. Mehmedovic je visoci skolovani (industriski) i fizicki su tu negdje al za 2-3 godine ako nebude neki katastrofalni povreda MEHMEDOVIC ce bit duplo cvrsci jaci igrac , znan da je Mehmedovic godinu stari igrac al vidi se nanjemu da tragedija koja mu se desila da je ostavila katastrofalan trag i siguran sam kad se to desilo da on nije trenirao duzi period.
Krpic sa 6 m sa 35 godina i (15 derbija) fuli gulas 3 200% sanse, mehmedovic je sve uradio kako treba presjeko istrco jacina suta samo sto nije naciljao..
Muftic je imao svoj dan decko dobro brani sigurno najbolji igrac zelje a i danasnje utakmice..
Definitivno se vidi razlika izmedju nas i njih u kvalitetu, takodje ako pogledate utakmice zrinjskog sanjima i pogledas nase utakmice vidi se ocita razlika i da smo mnogo bolja momcad.
Zelju nisu igrali ti brazilci a svi ostali su igrali.
Nama nije bilo bugara i rusa plus djordjevic i jovic. Od ova 4 sigurno 2 ica bi bili u prvih 11 ( jovic djordjevic) a za ovu dvoicu neznam ako rus uspjedne istjerat butica ubjedjen sam da ce bit nivo benke ili bilbije
100% bio offside i da je dao go treboje bit ponisten. Lagano smo ih mogli uzet 0-4
Jos malo da se Soldo i Gojkovic uigraju bicemo jos jaci posebno ako se jovic vrati i bude isti il bolji.. ROGIC JE DANAS BIO VEOMA DOBAR TAKODJE MNOGI TO ZABORAVLJAJU ISTAC VEOMA DOBAR
Slična statistika je i na Koševu, ni oni nemaju ništa više pobjeda. Domaćinski derbi, koji je pored toga najčešće završavao neriješeno.Osttribine je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:04Ma poslije rata a to je 30 godina to jest da budem precizniji 29 od kako se igra dole, mislim da nemamo vise od 5,6 pobjeda. Porazna statistika, a pored Grbavice jos su nam neugodni stadioni Pecara i BIlino polje.
Al se Gojkovic se ispisao po onom Krpicu seljacicu, nije dahnuo
Po meni je i Mehmedovic dobar bio, kao i svi, samo **** ga fulio je sto bi i moja nana rahmetli pogodila i vjerovatno ce potuniti momak. Ne treba neko slucajno da mu psuje na utakmici, znate kakvu je porodicnu tragediju momak dozivio.

Po meni je i Mehmedovic dobar bio, kao i svi, samo **** ga fulio je sto bi i moja nana rahmetli pogodila i vjerovatno ce potuniti momak. Ne treba neko slucajno da mu psuje na utakmici, znate kakvu je porodicnu tragediju momak dozivio.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 22 feb 2025, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnje 3 pobjede na Grbavici
2019
2014
2009
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Hvala ti Zorane Zekicu sto igramo najljepsi fudbal zadnjih 15 godina. Hvala ti sto si gospodin, smiren, odmjeren. Rezultati dolaze uskoro
E pa ako cita ovaj forum, vec je gotovguadalupe je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:09Al se Gojkovic se ispisao po onom Krpicu seljacicu, nije dahnuo![]()
Žal za tri boda ali kada bolje razmislim sreća pa nismo kažnjeni da ostanemo skroz suha kur.. Ne mogu ostati ravnodušan i moram reći da nam ipak nisu svirali dva čista penala. Kao da ta pravila ne postoje za nas. pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Zadnje 3 pobjede Željkana na Koševutabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:08Slična statistika je i na Koševu, ni oni nemaju ništa više pobjeda. Domaćinski derbi, koji je pored toga najčešće završavao neriješeno.Osttribine je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:04Ma poslije rata a to je 30 godina to jest da budem precizniji 29 od kako se igra dole, mislim da nemamo vise od 5,6 pobjeda. Porazna statistika, a pored Grbavice jos su nam neugodni stadioni Pecara i BIlino polje.
2019
2017
2016
Zadnja pobjeda prije ove 2016 je bila 2004, kad je Džeko igrao za njih.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ma Soldo isto,lik odma kao i svi oni od prve minute rukama masu,igraju rabi kako to evo godinama nekakav krkanluk prosipaju. Na koga je Zekic mislio,kaze neki vise nece doviti priliku,previse je ulozeno,treba vise postovanja i kulture?guadalupe je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:09Al se Gojkovic se ispisao po onom Krpicu seljacicu, nije dahnuo![]()
-
- Kontakt:
Jedino pozitvno je što se nisu prepali papka Krpića kao dosadašnje **** od stopera.
Gojković ga je fino načepio par puta.
Mentalitet se stvara godinama,derbi se mora naučiti igrati,a to nismo nikad znali.
Nije samo kvalitet presudan to mi najbolje znamo.
Gojković ga je fino načepio par puta.
Mentalitet se stvara godinama,derbi se mora naučiti igrati,a to nismo nikad znali.
Nije samo kvalitet presudan to mi najbolje znamo.
- Osttribine
- Kontakt:
Mislim da oni imaju koju pobjedu vise nego mi na Grbavici i uglavnom ne cekaju ovoliki broj godina na pobjedu u gostima, kod nas je bilo kao neko nepisano pravilo svako 5 godina pobjeda dole npr 2009, pa 2014., pa 2019. koja je i nasa poslednja pobjeda dole. Danas su bili zreli kao nikad za poraz ali eto.tabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:08Slična statistika je i na Koševu, ni oni nemaju ništa više pobjeda. Domaćinski derbi, koji je pored toga najčešće završavao neriješeno.Osttribine je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:04Ma poslije rata a to je 30 godina to jest da budem precizniji 29 od kako se igra dole, mislim da nemamo vise od 5,6 pobjeda. Porazna statistika, a pored Grbavice jos su nam neugodni stadioni Pecara i BIlino polje.
-
- Kontakt:
Pa na koga drugog nego kloca mehmedovicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:12Ma Soldo isto,lik odma kao i svi oni od prve minute rukama masu,igraju rabi kako to evo godinama nekakav krkanluk prosipaju. Na koga je Zekic mislio,kaze neki vise nece doviti priliku,previse je ulozeno,treba vise postovanja i kulture?guadalupe je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:09Al se Gojkovic se ispisao po onom Krpicu seljacicu, nije dahnuo![]()
- egocentrik
- Kontakt:
Igra dobra dominacija na terenu ali je ono najvaznije izostalo..
Nemamo srece, ova dva boda ce nas skupo kostati
Nemamo srece, ova dva boda ce nas skupo kostati
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
I da Krdzalic igra istu poziciju (a neigra) nijedan trener nasvijetu nece izbacit standardnog igraca a da njegova zamjena to nije dokazala a posebno sto krdzalic nije igrao 2 godine fudbal i igrac koji je tek izasao iz teske povrede.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:05Imas Krdzalica koji je velemajstor za doticnog.Pitar6785 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:58Nadat se da ovi promasaji nece poremetit Gulashvilija i njegovo samopouzdanje. Moje misljenje da trebamo podrzati MEHMEDOVICA, jer ako uporedimo el dzabera i njega nista el dzaber nije bolji igrac nit je ista vise pokazao od njeg..
Kada je fulio 100% sansu on je prekinuo njihovu akciju i dodao gulashviliju i istrcao sansu. Plus el jaber je igrao 20 minuta manje.
Definitivno uvjek bi u21 igrao sa veznim igracem nego sa golmanom i stoperom.
Ako uporedimo el jabera i mehmedovica el dzaber ima neze teziste i za neki 5 % meksu nogu pas sto je logicno za nizeg igrac. Mehmedovic je visoci skolovani (industriski) i fizicki su tu negdje al za 2-3 godine ako nebude neki katastrofalni povreda MEHMEDOVIC ce bit duplo cvrsci jaci igrac , znan da je Mehmedovic godinu stari igrac al vidi se nanjemu da tragedija koja mu se desila da je ostavila katastrofalan trag i siguran sam kad se to desilo da on nije trenirao duzi period.
Krpic sa 6 m sa 35 godina i (15 derbija) fuli gulas 3 200% sanse, mehmedovic je sve uradio kako treba presjeko istrco jacina suta samo sto nije naciljao..
Muftic je imao svoj dan decko dobro brani sigurno najbolji igrac zelje a i danasnje utakmice..
Definitivno se vidi razlika izmedju nas i njih u kvalitetu, takodje ako pogledate utakmice zrinjskog sanjima i pogledas nase utakmice vidi se ocita razlika i da smo mnogo bolja momcad.
Zelju nisu igrali ti brazilci a svi ostali su igrali.
Nama nije bilo bugara i rusa plus djordjevic i jovic. Od ova 4 sigurno 2 ica bi bili u prvih 11 ( jovic djordjevic) a za ovu dvoicu neznam ako rus uspjedne istjerat butica ubjedjen sam da ce bit nivo benke ili bilbije
Takodje nekoje pisao kako je izvukao penal protiv sloge, al da se nelazemo nije on izvuko penal majstorio vec nehoticnom krkanskom igrom, takodje nije on pokazao u toj utakmici da je apsulutno bolji od mehmedovica, igrac kad je standardan mora znat da je standardan i nemozes ga tek tako zamjenit niti igrac koji je na klupi da tek tako lahko dobije mjesto u prvih 11 moraju se oboica dokazivat a ako je stvarno krdzalic bolji on ce se izborit al definitivno niko me nemoze ubjedit da prvo krdzalic igra istu poziciju ko mehmedovic niti da bi na pozici koju igra mehmedovic da bi to krdzaluc bolje odigrao, daj boze da sam ukrivu uvjek sam da igraju najbolji
Ne lupaj Boga ti, sta ce misliti na njega kad je momak odigrao dobro.EastMadness je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:13Pa na koga drugog nego kloca mehmedovicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:12Ma Soldo isto,lik odma kao i svi oni od prve minute rukama masu,igraju rabi kako to evo godinama nekakav krkanluk prosipaju. Na koga je Zekic mislio,kaze neki vise nece doviti priliku,previse je ulozeno,treba vise postovanja i kulture?guadalupe je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:09Al se Gojkovic se ispisao po onom Krpicu seljacicu, nije dahnuo![]()
Pitanje je bilo kako je zadovoljan sa izmjenama, a kako je Mujkic odigrao fino po ulasku , 99% je mislio na Mustafica.
Bilo je fakat odvrnutih stolica vec, a dosta je i pocupano, cak je neko na pocetku tekme razbio nasem momku glavu stolicom kad je baciiJavierBosnia je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:32I onda su same poletile i pobacale se?EastMadness je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:26
Niko je cupao. Ove su vec odvrnute bile . Ovo im je 3 put da na isti fazon idu. Postave vec puknute. Ne lazi vise