AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 22 feb 2025, 19:43

Ovdje je vec snage nestalo, to je to otprilike. Tamo gdje si trebao sigurno uzet 3 boda kako bi nekako izborio top 4 kiksas.
Tako da treba se pomiriti s tim da je sezona upropastena, otprilike 6 ili 7 mjesto i to je to.

A ibra i uprava nek se dobro zamisle sta ce na ljeto kad ostanu bez CL para.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 feb 2025, 19:47

Mislim da je nakon ovog poraza jasno da iduce sezone necemo u LP jer medju 4 necemo biti, a peti isto tesko, a svakako italija nece dobiti tog dodatnog.

Najbolje bi bilo da nikako ne igramo europu nego El ili kojim slucajem KL. zalosno kako unszadise klub nakon osvojene titule, umjesto da ulozis i nastavis ti unazadis, golemo

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 22 feb 2025, 19:49

ronaldo99 je napisao/la:
22 feb 2025, 19:47
Mislim da je nakon ovog poraza jasno da iduce sezone necemo u LP jer medju 4 necemo biti, a peti isto tesko, a svakako italija nece dobiti tog dodatnog.

Najbolje bi bilo da nikako ne igramo europu nego El ili kojim slucajem KL. zalosno kako unszadise klub nakon osvojene titule, umjesto da ulozis i nastavis ti unazadis, golemo
Nazalost to sam govorio prije tri god.i nazalost obestinilo se....
Milan ide slobodnim padom, i ne zna se gdje se zaustavlja....
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 22 feb 2025, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 feb 2025, 19:50

Daj Ibru nek on izjvi kako je on šef.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 22 feb 2025, 19:53

Mozda misteru treba ljetni prelazni rok i ljetne pripreme 😂 Trebaju o tome razmisliti.
Dovesti jos propali igraca na posudbu, a Cabbiu i Camardu nabit nogom jer je njihov ucinak ravan nuli.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 feb 2025, 19:54

Ne vrijedi ovo vise pratit ove sezone...
Milan dobro dosao opet u period 2013-2020.
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 feb 2025, 19:54

memaga je napisao/la:
22 feb 2025, 19:49
ronaldo99 je napisao/la:

Tragedija je da ti ne mozes biti u top4 u ovakvoj konkurenciji, strasno . Dopustiti sebi da te Dinamo dobije, da te Fayenord izbaci pa sad ovu bruku u torinu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 feb 2025, 19:55

Ne vrijedi ni što dobro igraš ni što napraviš toliko prilika, opet gubiš. Ovo nije normalno koliko je ovo frustrirajuća sezona i kako ništa ne ide kako treba, na svim nivoima.

Ja ne znam šta se više mora napraviti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 feb 2025, 19:56

Ajde yebajiga i 2-1 poraz je OK, mozda sljedece godine u ovo doba uspije izvuci remi, dok malo bolje upozna igrace, ipak je covjek jos frisak. Navikao je tabati covjek Boavistu, Estoril, Rio ave pa dok malo nadodje. Nema ni veze sto ga neki dan covjek bez licence izbaci iz LP.
Nama ostaje da se zadovoljimo 6-8 mjestom, ne treba biti nezadovoljan jbg.
A vidi sta smo im radili sa slabijim sastavom, barem Ibra tako kaze, da nam je ova sad momcad mnogo jaka :kafa:
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 22 feb 2025, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 feb 2025, 19:56

Mike je postao smiješan golman.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 feb 2025, 19:57

Kad dovedes trenera gdje smo mi svi lajici na forumu ljetos znali i rekli da nece dugo izdrzati, pa onda pokusavas nesto na pola sezone popraviti, gdje neko drugi mora vaditi vruce kestenje, e pa nece ici. Na ljeto otjerati ove sto su odgovorni. Ibra, Fuelani i excel boy, a nazvati Maldinija ispricati mu se hiljadu puta i dati mu odrijesene ruke da vrati ovaj klub na pravi put. Sve drugo ne vrijedi

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 22 feb 2025, 19:58

ronaldo99 je napisao/la:
22 feb 2025, 19:54
memaga je napisao/la:
22 feb 2025, 19:49
ronaldo99 je napisao/la:

Tragedija je da ti ne mozes biti u top4 u ovakvoj konkurenciji, strasno . Dopustiti sebi da te Dinamo dobije, da te Fayenord izbaci pa sad ovu bruku u torinu.
RIBA SMRDI OD GLAVE, ovo je samo posljedica fuseraja i pogresnih poteza uprave i vlasnika koji su eskalirali u posljednjih nekoliko sedmica....
PO SVIM ZAKONIMA biznisa, prirode, drustva OVO JE BILO NEIZBJEZNO.....
Po meni ocekivano i nije nikakvo iznenadjenje....

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 feb 2025, 20:02

rope11 je napisao/la:
22 feb 2025, 19:55
Ne vrijedi ni što dobro igraš ni što napraviš toliko prilika, opet gubiš. Ovo nije normalno koliko je ovo frustrirajuća sezona i kako ništa ne ide kako treba, na svim nivoima.

Ja ne znam šta se više mora napraviti.
I sta ti to hoce reci?

Dzaba ti i talenat i fizikalije ako mentalno nisi na nivou.

Ovaj drugi gol Torina je nevjerovatni amaterizam.

Prije svega ovom Milanu fali lider, fali covjek koji ce svojim primjerom povuci ostale. Onda fali inteligentnih igraca kiji ne moraju imat poseban fudbalski talenat. Kada se dodaju 2-3 takva igraca onda ce ova ekipa izgledati dosta bolje i nece primati naivne golove.
(İbn Qajjim)

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 22 feb 2025, 20:02

milanist je napisao/la:
22 feb 2025, 19:56
Ajde yebajiga i 2-1 poraz je OK, mozda sljedece godine u ovo doba uspije izvuci remi, dok malo bolje upozna igrace, ipak je covjek jos frisak. Navikao je tabati covjek Boavistu, Estoril, Rio ave pa dok malo nadodje. Nema ni veze sto ga neki dan covjek bez licence izbaci iz LP.
Nama ostaje da se zadovoljimo 6-8 mjestom, ne treba biti nezadovoljan jbg.
Bitno da igramo dobro, doce i sreca pa ufatimo to neko miki maus takmicenje.Onda misteru dadnu odrijesene ruke da potjera par igraca ponovo, dovedu mu par zelja i igre mogu poceti.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 feb 2025, 20:04

Realno danas nije do trenera bilo, imali su skoro 30 šuteva ali nije išlo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 feb 2025, 20:05

ronaldo99 je napisao/la:
22 feb 2025, 19:57
Kad dovedes trenera gdje smo mi svi lajici na forumu ljetos znali i rekli da nece dugo izdrzati, pa onda pokusavas nesto na pola sezone popraviti, gdje neko drugi mora vaditi vruce kestenje, e pa nece ici. Na ljeto otjerati ove sto su odgovorni. Ibra, Fuelani i excel boy, a nazvati Maldinija ispricati mu se hiljadu puta i dati mu odrijesene ruke da vrati ovaj klub na pravi put. Sve drugo ne vrijedi
Upravo to, ova ekipa je krenula nizbrdo tjeranjem Maldinija.
Nekako je Pioli drzao konce prosle sezone, medjutim tjeranjem i njega zarad Fonsece slobodan pad je krenuo i jos se ne zaustavlja.

Maldini se nece vratiti u klub dok je tu Kardinale, tako da je jedino rjesenje protest curve sud i trazenje prodaje kluba od strane Kardinalea.
(İbn Qajjim)

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 22 feb 2025, 20:06

Naravno da nije, on je zasluzan samo za pobjede.

PS nije Paolo beskicmenjak i supak uvlakac da predje preko "tjeranja" i svegs sto su mu priredili. Nevjerujem kakve ideje citam :crazy:
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 22 feb 2025, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 feb 2025, 20:07

Jedini ispravan zakljucak nakon svega jeste da trenutna uprava i Kardinale trebaju da idu.
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 feb 2025, 20:10

Ja kad kazem da ovoj ekipi fali talijana, fali talijanski trener, a ne ovi stranci osim ako taj neko nije WC trener tipa Klopp, Pep etc. jednostavno bez talijana nema uspjeha i to je tako. Dok se to ne promjeni dok ne dodje neko i krene dovoditi iz domace igrace necemo imati napredak.

Sale, Pobega, Colombo, Adli, to su sve igraci koji su morali ostati u klubu , a ne dovoditi im zamjene koje nisu ki njihovih kvaliteta

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 feb 2025, 20:12

Ronaldo99, nisi li nekad pisao drugacije kada su otjerali Maldinija, dosla promjena misljenja, neka fino je to :clap:
Sad se vidi ko je i koliko znacio Paolo ovom Milanu.
edoox je napisao/la:
22 feb 2025, 20:06
Naravno da nije, on je zasluzan samo za pobjede.
:rol: :clap:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.