Tu je to negdje. Kao što Mokes napisa, čekali su 12 godina na pobjedu na Koševu.Osttribine je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:12Mislim da oni imaju koju pobjedu vise nego mi na Grbavici i uglavnom ne cekaju ovoliki broj godina na pobjedu u gostima, kod nas je bilo kao neko nepisano pravilo svako 5 godina pobjeda dole npr 2009, pa 2014., pa 2019. koja je i nasa poslednja pobjeda dole. Danas su bili zreli kao nikad za poraz ali eto.tabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:08Slična statistika je i na Koševu, ni oni nemaju ništa više pobjeda. Domaćinski derbi, koji je pored toga najčešće završavao neriješeno.Osttribine je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:04
Ma poslije rata a to je 30 godina to jest da budem precizniji 29 od kako se igra dole, mislim da nemamo vise od 5,6 pobjeda. Porazna statistika, a pored Grbavice jos su nam neugodni stadioni Pecara i BIlino polje.
Danas su bili zreli za 4 razlike ali jbg, to je fudbal. Raduje dobra igra, baš onako kako tražimo. Taktički perfektno od strane Zekića. Bukvalno je pojeo Ćorića. Trkački takođe odlično a to se najbolje vidjelo na njihovim igračima.
Zadnjih desetak minuta su na škrge disali. Ostaje žal ali imali su itekako raspoloženog golmana i imam osjećaj da smo mogli do sutra igrati, ne bi ga dali.