Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Mogli
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Mogli » 22 feb 2025, 20:02

akisarajevo92 je napisao/la:
22 feb 2025, 20:00
Dorina sa keksom 80g 3,50KM :rol:
Ima se kesa brate. Polako se ide ka tome da prosjecna plata u Sarajevu bude 2000KM. Mogu dizati cijene kad se i dalje kupuje.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 22 feb 2025, 20:12

rio_Ferdy88 je napisao/la:
22 feb 2025, 19:50
alemsa je napisao/la:
22 feb 2025, 19:27
feniksptica je napisao/la:
22 feb 2025, 19:24
Jesu l kad Ameri uspjeli otjerat predsjednika prijevremeno ?? A da ga ne ubiju??
Nixon i famozni "I'm not a crook". On je sam napustio prije nego sto bi ga zvanicno otjerali tj. impeach

I Clinton je bio na rubu ali vdc mu je mandat bio pri kraju, da nije otjerali bi i njeg.
Pa Trump je po svim pravnim normama zasluzio ne samo da ga se otjera nego i zatvor i to jos presudjen za niz krivicnih djela. Ili je i to samo na redditu. Misljenje ljudi na redditu je jedno, to je bubble al ne mozes reci da nije lik to sto jest jer imas zvanicno dokumente o tome. Do jucer je republikancima ustav bio svetinja i prava drzava a sad odjendom je svetinja ono sto kaze Trump, ona iz Maine mu se jedina suprostavila i lik je vrijedja javno pred kamerom zato sto se bori za svoju drzavu.
To je politicki, Trump tumaci volju naroda a ujedno i volju bijelackog naroda. Bijelci nemaju nista protiv bilo koga ali pustili su 12 godina i vidjeli su kako su se ostali ponasali kad su imali moc i na kraju dobili anti-bijelacku retoriku a oni vecina. Zato liberali u Usa lude, jer gube tu moc, "going backwards", a ici ka naprijed je gazenje bijelog covjeka jel? Evo vam Trump da ujedno i izbalansira drustveni poredak. Ali dobro to su druge tematike gdje stvarno moras odrasti u tom drustvu da bi automatski znao to sve (bez uvrede), isto da ti objasnjavas Amerikancu odnos Bosnjaka sa Romima recimo, ne mos ga objasnit ali znas automatski.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 feb 2025, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 22 feb 2025, 20:27

Joj alema retarda. :rol: :rol:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 22 feb 2025, 20:28

smeta l ti kapuljaca kad kucas?

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 feb 2025, 20:33

armando je napisao/la:
22 feb 2025, 19:35
VensanKasel je napisao/la:
22 feb 2025, 19:25
L-Train je napisao/la:
22 feb 2025, 19:08

Slazem se,al nije ni Senad bio los jedno vrijeme.
Jes , najbolji je bio kada je bio talk-show Face to Face :D
Tad se ugledao na Denis Latina i Dubravka Merlića. Svojevremeno kraljevi na HTV i emisije iz ratnog vremena Slikom na Sliku.
Marić, četara neotesana, cijeli život hrani muslimansko " kopile", jer je poznato za kim mu je mlada ludila.
Kakav Marić i četo

Marić je ništa drugo do klasični oportunista

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 22 feb 2025, 20:33

sljivo je napisao/la:
22 feb 2025, 20:28
Ja ti kazem kako bijelci misle a ne govore o tome, samo pred kim "smiju". A ti slusaj/citaj reddit i ostalo, tamo je Kamala 99% bila pobjedila, a ono u stvarnosti Trump otreso sljive s njom, i tako ces se mozda naci iznenadjen '28 ako Vance uzme. Ja svatam da to tebi nema logike jer i ne znas da postoji skroz druga strana koja nije u mainstream medijama niti na redditu. Ali haj nebitno svako nek misli sta zeli.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 22 feb 2025, 20:39

Ne citam reddit, ustvari par postova procito u vezi te teme, ne znam kako si to zakljucio, valjda te i sa tim isprali, ako je sad neko kontra vase price onda su takvi iz nekog tora gdje su opranih mozgova ala reddit. Sve i da sve citam na redditu pazim da ne utice na mene ako nema veze sa realnoscu odnosno sa principima za koje se zalazem a mislim da oni donose prosjecno vise covjecanstvu nego neki drugi principi.
Valjalo bi kad bi sebe malo tako pogledo i analiziro da vidis sta pises.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 22 feb 2025, 20:46

sljivo je napisao/la:
22 feb 2025, 20:39
Ne citam reddit, ustvari par postova procito u vezi te teme, ne znam kako si to zakljucio, valjda te i sa tim isprali, ako je sad neko kontra vase price onda su takvi iz nekog tora gdje su opranih mozgova ala reddit. Sve i da sve citam na redditu pazim da ne utice na mene ako nema veze sa realnoscu odnosno sa principima za koje se zalazem a mislim da oni donose prosjecno vise covjecanstvu nego neki drugi principi.
Valjalo bi kad bi sebe malo tako pogledo i analiziro da vidis sta pises.
Ma vidim da je generalno misljenje koje vlada i na redditu. Ja ti ne iznosim svoje licno misljenje nego ti prenosim misljenja da bi percipiro malo drugacije - vise misljenja cine sliku kompletnijom ;) . Meni licno je Trump pao u ocima do sad, no vidjet cemo kako ce se odvijati stvari.

@seto

Djesi seto si dobar

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 22 feb 2025, 20:48

Vance, Trump, Musk,

nema nikakve sumnje da je Kim Jong Un normalnija osoba od ova 3 šizofreničara.

Šta kaže, Zelenski je diktator a Putin je normala. Pa ovo ni Medvedev ne misli. :urnebes:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 feb 2025, 20:58

MarcoBorriello je napisao/la:
22 feb 2025, 20:48
Vance, Trump, Musk,

nema nikakve sumnje da je Kim Jong Un normalnija osoba od ova 3 šizofreničara.

Šta kaže, Zelenski je diktator a Putin je normala. Pa ovo ni Medvedev ne misli. :urnebes:
Živimo u svijetu interesa. Trump i Putin će se dogovoriti i dobiti što žele. A Zelenski je svakako žrtveno janje koje zbog izdaje sopstvenog naroda zaslužuje da ga se pošalje u gulag.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 22 feb 2025, 21:37

sljivo je napisao/la:
slika
Evo vidis pisemo tu o tome kad u ovoj grupi na Fejsu ta tema, vidis ovog anoimnog sto je napisao u drugom pasusu, i ako povezes gore sto sam @rio odgovorio skontat ces. Ali to je jedan od 20 razloga (nekim ne svima naravno).

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 feb 2025, 21:44

Cuj reddit lol, do prije par godina nisam ni znao sta je reddit, eto toliko mi je relevantan. Gledam sve njihove medije, sem Foxa koji je nesto kao nas Avaz za Radoncica, ali za Trumpa. I svi prenose da radi uzasan posao. Javljaju se Republikanski glasaci, protestuju na njihovim skupovima uzivo, jer ih je preveslao kao zedne preko vode. Pun qrac im nekvalifikovanih likova za pozicije u vladi koje obnasaju, avioni im padaju ko kruske sa neba jer je ovaj otpustio pola ljudi sta valja. Gledam kako se siledzijski i primitivno odnosi prema medijima, isto ko onaj seljak Dodik. Sramotno za predsjednika jedne takve drzave, prijeti bukvalno, neces dobit pare ako ovo ne uradis. A te prijetnje mu uzaludne, ako ljudi imaju imalo mozga i ne padnu na njih, kao sto nije pao onaj premijer Kanade. Zelenski je idiot ako pristane da im da pola bogatstva drzave, i izdajnik nacije, trebaju ga objesiti na sred trga ako na to pristane. Ukrajinu ne smiju predati Rusima, ma koliko Trump bio glup, jer im to nikako ne ide u prilog. Samo koriste taktiku zastrasivanja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 22 feb 2025, 21:51

Bundesliga je napisao/la:
22 feb 2025, 21:44
Cuj reddit lol, do prije par godina nisam ni znao sta je reddit, eto toliko mi je relevantan. Gledam sve njihove medije, sem Foxa koji je nesto kao nas Avaz za Radoncica, ali za Trumpa. I svi prenose da radi uzasan posao. Javljaju se Republikanski glasaci, protestuju na njihovim skupovima uzivo, jer ih je preveslao kao zedne preko vode. Pun qrac im nekvalifikovanih likova za pozicije u vladi koje obnasaju, avioni im padaju ko kruske sa neba jer je ovaj otpustio pola ljudi sta valja. Gledam kako se siledzijski i primitivno odnosi prema medijima, isto ko onaj seljak Dodik. Sramotno za predsjednika jedne takve drzave, prijeti bukvalno, neces dobit pare ako ovo ne uradis. A te prijetnje mu uzaludne, ako ljudi imaju imalo mozga i ne padnu na njih, kao sto nije pao onaj premijer Kanade. Zelenski je idiot ako pristane da im da pola bogatstva drzave, i izdajnik nacije, trebaju ga objesiti na sred trga ako na to pristane. Ukrajinu ne smiju predati Rusima, ma koliko Trump bio glup, jer im to nikako ne ide u prilog. Samo koriste taktiku zastrasivanja.
Pa zar nije Biden Texasu htio zaustaviti export gasa jer je bila frka oko granice sa vladom? :think:

Padovi aviona su cini mi se DEI, jedan avion je bila cijela zenska posada :mrgreen: , sto republikancini zele da ukinu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 feb 2025, 21:52

sljivo je napisao/la:
A daajj :urnebes:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 feb 2025, 22:05

Cuj cini ti se DEI :lol: Pa samo recikliras Trumpove rijeci, bez ikakvog dokaza. Kad su ga pitali zasto misli da je DEI, on je rekao 'Because it's common sense' lol. Bez ikakvog dokaza, btw većinu zaposlenih u FAA cine bijelci, negdje oko 55%, po javnim informacijama. I ljudi moraju proci dugogodišnji trening. Tako da lik laze. Btw kod Bajdena nije bilo nijedne ovakve nesreće za čitavo vrijeme dok je bio predsjednik, kako majku mu, valjda je DEI tada bio vise zastupljen :? A kod Trumpa vec nekoliko za mjesec dana od kad je predsjednik.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 feb 2025, 22:13

Trump has officially deported fewer illegals in his first month in office (37,000) than Joe Biden’s monthly average (57,000).

Trumponja ba samo baca bombe, tu je samo da vidi jel ima gdje mahnut za sebe i svoju kliku.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 22 feb 2025, 22:13

22 feb 2025, 21:44
De mi objasni ovo da avioni padaju na ko kruške sa neba jer je otpustio pola ljudi što valja ? Baš me interesuje .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 feb 2025, 22:19

Sta cu ti objasnit, masovna otpustanja radnika u Americi koji ne pasu Trumpu i njegovoj vladi. Ukljucujući to polje.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 22 feb 2025, 22:28

22 feb 2025, 22:19
Sta cu ti objasnit, masovna otpustanja radnika u Americi koji ne pasu Trumpu i njegovoj vladi. Ukljucujući to polje.
Bio je sudar aviona i helikoptera , krivci piloti helikoptera .
Šta je još bilo ?

Što se tiče Boeinga koji je trenutno u ogromnoj krizi na svakom polju , Trump radi upravo suprotno i dalje ih spašavaju sa dolarima .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 feb 2025, 22:37

alemsa je napisao/la:
22 feb 2025, 21:37
sljivo je napisao/la:
slika
Evo vidis pisemo tu o tome kad u ovoj grupi na Fejsu ta tema, vidis ovog anoimnog sto je napisao u drugom pasusu, i ako povezes gore sto sam @rio odgovorio skontat ces. Ali to je jedan od 20 razloga (nekim ne svima naravno).
Pa tacno je i to od tog anonimnog
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, delko i 8 gostiju.