Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kada uzmes sve derbije danas u regionu na nasem nazalost najmanje gledatelja
Crni Cerak 🐦⬛
KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:37E to je taj njihov internet fajt i nemoc, bazirana na supljim pricama, ponavljanju i neznanju. Historiju ne mozete sakriti.
Pa ne može drugačije jbg, sve ovo njih veoma frustrira i onda kada to traje malo duže - preraste u agresiju. U svemu su iza, čega god se dohvatiš automatski vidiš koliko je veliki Željezničar i njegovi navijači.
Kao što rekoh, frustrirani su, pate, ne mogu sakriti komplekse, ostaju im samo infantilni pokušaji humora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa da nije bilo stativa sad bi jos kmecanja bilo i vazelin bi radio. Kako mi vazda kad napadamo ne mozemo uzeti a Zeljo nama 5 zabije cim je bolji. Jel ono 5 najvise poslije rata divovi? Zadnji put ste uzeli 2019. A ne sjecam se ni kad ste nam i gol dali na Grbavici a ne da nas uzmete.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Lijepo vrijeme. Utakmica i predobra, kakvog su kvaliteta igraci. Prilike su nastajale vecinom iz gresaka protivnika. Pitari blizi pobjedi. Muftic nas spasio. Svaka mu cast.
Kakvih sve komentara neces procitati od ove djece , da Bog dragi sacuva. A sto je najgore niko nije vidio stadiona .
Ti baš nebuloze pričaš. I ponavljaš ih stalno.Predatod je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:44Pa da nije bilo stativa sad bi jos kmecanja bilo i vazelin bi radio. Kako mi vazda kad napadamo ne mozemo uzeti a Zeljo nama 5 zabije cim je bolji. Jel ono 5 najvise poslije rata divovi? Zadnji put ste uzeli 2019. A ne sjecam se ni kad ste nam i gol dali na Grbavici a ne da nas uzmete.
Da nije bilo stativa?
A da Muftić nije odbranio ono u 50 sekundi? Da nije imao još 3-4 fantastične odbrane? Da Mehmedović nije fulio prazan go? Da je Karamarko nije izbio sa gol linije? Da je Gojković ono glavom pospremio u go? O čemu pričaš ljudino?
Vi niste na Koševu pobjedili od iste te 2019te godine, šta ćemo sad?

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 22 feb 2025, 21:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne pecajte se na @Stabilo to je onaj @HordasOdMalena samo koristi vise akaunta da bi bio zanimljiv i molio bih nekog admina ili moderatora da reaguju
Crni Cerak 🐦⬛
Ti stigao da vidiš samo 2 situacije iz drugog poluvremena od 90 minuta utakmicePredatod je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:44Pa da nije bilo stativa sad bi jos kmecanja bilo i vazelin bi radio. Kako mi vazda kad napadamo ne mozemo uzeti a Zeljo nama 5 zabije cim je bolji. Jel ono 5 najvise poslije rata divovi? Zadnji put ste uzeli 2019. A ne sjecam se ni kad ste nam i gol dali na Grbavici a ne da nas uzmete.
-
- Kontakt:
E svaka cast onoj grupici sto je 90+ minuta psovala Vedrana i Haseta bez da im iko skrene paznju malo
Al zato su svi prenijeli oko 50 stolica koje cemo platiti.
Ko god je ikad nesto napisao za nas istok nek nam se dobro svima zajedno napusi qurca zajedno sa zenskim clanovima obitelji

Al zato su svi prenijeli oko 50 stolica koje cemo platiti.
Ko god je ikad nesto napisao za nas istok nek nam se dobro svima zajedno napusi qurca zajedno sa zenskim clanovima obitelji
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Igracki ne znam sta bi rekao sarajevo je imalo puno vise akcija koji nisu uspjeli pretvorit u gol . Zeljeznicar je imao par prilika gdje je bilo malo srece za sarajevo , ali realno i zeljo je imao srece u odbrani . Poslije onog promasaja mehmedovica kad je imao prazan gol i on je osutao 2 metra pored poceo sam razmisljati da su neke bacene sihre kako ne bi se mogao zabiti gol ovu utakmicu. Ako ista odigran je danas atraktivan fidbal fin za gledanje u svakom slucaju bolje je izgledalo nego zadnji na grbavici kad su bila 2 crvena za zelju i crveni za sarajevo. Naravno jedino sto je falilo golova.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- luckystrike
- Kontakt:

Ne znam je li neko prije objavio.
Sa kakvim mi sljamom dijelimo grad ?!
P.S. Lijepiti na svaku stranicu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- relativizam
- Kontakt:
Jel kakav trener posmatro derbi možda je Coric već bivši a i da ne zna,dva kola nije sutno kako treba po golu
-
- Kontakt:
radi pedesetak stolica koje cemo im svakako platiti spominju Vedran. cetnicki klub i navijaci, bolje navijajte bar 30 sekundi umjesto investiranja u internet brigadu.
Pendulum je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:23Vidim da se koristio (haman) isti "font", jel to?
Opet mi nije jasno šta je ovdje tačno poniženje ili šta već?
Fantastične pričalice mi nema nikakvog smisla uz naše "Vratilo se Zlo" ili nije ni trebalo da ima veze jedno s drugim? Fantastične prićalice mi ima veze jedino s tim da, ili je neko ošmekao (što bi jedino imalo smisla), ili su Manijaci (možda) negdje vidjeli šta Horde pripremaju pa ovo bio kao odgovor na tu koreografiju.
Ne provoricam fakat, pokušavam samo da shvatim.![]()

pogledaj malo iz drugih uglova vas koreo i vidjeti ces tu glavu rasirenu kao na jugu u isto vrijeme
Sprzeni od lose zemunske robe !!! Cigani mrtvi...Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:25radi pedesetak stolica koje cemo im svakako platiti spominju Vedran. cetnicki klub i navijaci, bolje navijajte bar 30 sekundi umjesto investiranja u internet brigadu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Majstore, ne dijelis, zivis u Cunistima. Opusti se.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Daleko sam ja od Cunista, bas kao sto ste vi daleko od civilizacije...
P.S. Znao sam da ce najveci de.bil pdf-a ovo podrzati !!!
-
- Kontakt:
Sad kad su se stvari slegle vidim da je ovo ustvari bila mala škola fudbala. I da je Sarajevo bolja ekipa bar 2 puta. Iz kona Coric izvlači maksimum. Galić Karamarko Sukilovic Radinovic nije u 6 odbrana u ligi. Ono je stvarno bolesno losa odbrana, isto nadrogirani, nego je bio nekakav raspored, Igmani, Slobode, Goskovi nešto pa se to činilo bolje jer su ovi sterilni. Nezabilježen broj 100% šansi , skidanja sa linija, promašenih praznih golova. Užasno.
Na 10 šansi moraš 2 dopustiti. Suđenje nije bilo perfektno ali je bilo podnošljivo. Na tribinama top i jedni i drugi.
Pravi derbi, ja bih iskreno volio sa kone budu jače da otkinu koji bod ovom dvojcu naprijed. Protiv nas oni daju 150% i uvijek će nam praviti problem i mi bi njima da je obrnuto a svjedoci smo tog i u prošlosti. Tako da želim vam da zadržite ovaj roster malo nadogradite odbranu i da možda ova liga bude najinteresantnija na balkanu. Također želim da podignete ljestvicu koplje iznad da ne bude cilj biti treći nego prvi, i da Alihodzic prestane govorit da je Europa cilj i tako.
S vama jakim u ligi 10 će bit mogućnost da se i pored suđenja nešto napravi jer imaš bar 4 međusobne pa kontam možeš tu nadoknadit sto ti otmu ofirno. Sto vise ovakvih derbija , punih stadiona, lijepih akcija i vise golova.
Najbolji derbi na balkanu. Sa jačanjem vas bi to još vise došlo do izrazaja. Zamisli da je današnja tekma bila za trofej to bi bilo svega.
Na 10 šansi moraš 2 dopustiti. Suđenje nije bilo perfektno ali je bilo podnošljivo. Na tribinama top i jedni i drugi.
Pravi derbi, ja bih iskreno volio sa kone budu jače da otkinu koji bod ovom dvojcu naprijed. Protiv nas oni daju 150% i uvijek će nam praviti problem i mi bi njima da je obrnuto a svjedoci smo tog i u prošlosti. Tako da želim vam da zadržite ovaj roster malo nadogradite odbranu i da možda ova liga bude najinteresantnija na balkanu. Također želim da podignete ljestvicu koplje iznad da ne bude cilj biti treći nego prvi, i da Alihodzic prestane govorit da je Europa cilj i tako.
S vama jakim u ligi 10 će bit mogućnost da se i pored suđenja nešto napravi jer imaš bar 4 međusobne pa kontam možeš tu nadoknadit sto ti otmu ofirno. Sto vise ovakvih derbija , punih stadiona, lijepih akcija i vise golova.
Najbolji derbi na balkanu. Sa jačanjem vas bi to još vise došlo do izrazaja. Zamisli da je današnja tekma bila za trofej to bi bilo svega.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Danas ste zaista trebali slaviti X obzirom koliko ste sreće imali,odnosno šta su naši sve promašili od 50te sekunde do 91 minute.
A sto ste sebi uništili teren? Ko će vam to platiti? Ili teren nije bitan? Bitne su stolice
A sto ste sebi uništili teren? Ko će vam to platiti? Ili teren nije bitan? Bitne su stolice
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Burberry46, Giuseppe1, Hajdeee, newton_heath_lyr, ristagrad i 57 gostiju.