Moderator/ica: insider

Tetak razocarao si meOTNYS_YNWA je napisao/la:Moze li mi neko naci ove nove Zvezde Granda ( Muskarci ). Nisam gledao, propustio.![]()
Emisija 26 ja mislim da je bila.
Moram sa tetkom gledati, dzaba. Navuk'o se.Samo F.K.S !! je napisao/la:Tetak razocarao si meOTNYS_YNWA je napisao/la:Moze li mi neko naci ove nove Zvezde Granda ( Muskarci ). Nisam gledao, propustio.![]()
Emisija 26 ja mislim da je bila.![]()
![]()
to ti je kad kupujes kineska sranja, neg ti promjeni monitor. slova su ti normalna.edin_tm87 je napisao/la:STA KEPS LUKC?T-MAC je napisao/la:a da ugasis caps lock...edin_tm87 je napisao/la:LJUDI IMAM PROBLEMA SA VELIKIM SLOVIMA, NECE DA SE SMANJE, ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM?
JOJ LJUDI SIGURNO MI JE DO MONITORA, PREUVELICAVA MI SLOVA, JESUL I VAMA MOJA SLOVA VELIKA?
Zrceneutralan__ je napisao/la:Zaostrog.VolimLiverpool je napisao/la:A ljudi,gdje stvarno mislite na more ?
Ja sam mislio u Makarsku,bio prošle godine pa mi se svidjelo.![]()
Da nije Sido.Samo F.K.S !! je napisao/la:Zna li neko slucajno ko pjeva ovu pjesmu ?
jel ti to nas zajebajes ??edin_tm87 je napisao/la:JOJ ZNAO SAM MAMU IM ****, KOLKE PARE IZVALI ZA NJEG, A MOZDA I NIJE DO MONITORA, MOZDA JE DO ZVUCNIKA? MOZEL TO BIT? REKLI SU DA JE DOBAR MONITOR KAD SAM KUPOVO
pa ovo si ti vec jednom pis'o. sjecam se sad. neg sto se pravis glup??edin_tm87 je napisao/la:OZBILJNO TE PITAM BA, PA NE MOZE BIT DO MONITORA, KLEO SE FRAJER DA JE DOBAR BA, A DAJTE TREBA NECE DA PRICA SA MNOM ZBOG OVIH SLOVA, KAZE DEREM SE, DO CEGA MOZE BIT POMOZITEkivi je napisao/la:jel ti to nas zajebajes ??edin_tm87 je napisao/la:JOJ ZNAO SAM MAMU IM ****, KOLKE PARE IZVALI ZA NJEG, A MOZDA I NIJE DO MONITORA, MOZDA JE DO ZVUCNIKA? MOZEL TO BIT? REKLI SU DA JE DOBAR MONITOR KAD SAM KUPOVO
Swissgin se liko zove.OTNYS_YNWA je napisao/la:Da nije Sido.Samo F.K.S !! je napisao/la:Zna li neko slucajno ko pjeva ovu pjesmu ?
Samo F.K.S !! je napisao/la:Brist . Nadam se .
Ne pravi se, vjeruj mi.kivi je napisao/la:pa ovo si ti vec jednom pis'o. sjecam se sad. neg sto se pravis glup??
edin_tm87 je napisao/la:OZBILJNO TE PITAM BA, PA NE MOZE BIT DO MONITORA, KLEO SE FRAJER DA JE DOBAR BA, A DAJTE TREBA NECE DA PRICA SA MNOM ZBOG OVIH SLOVA, KAZE DEREM SE, DO CEGA MOZE BIT POMOZITEkivi je napisao/la:jel ti to nas zajebajes ??edin_tm87 je napisao/la:JOJ ZNAO SAM MAMU IM ****, KOLKE PARE IZVALI ZA NJEG, A MOZDA I NIJE DO MONITORA, MOZDA JE DO ZVUCNIKA? MOZEL TO BIT? REKLI SU DA JE DOBAR MONITOR KAD SAM KUPOVO

Trenutno korisnika/ca: Helemnejse i 1 gost.