Samo sankcionisi,covjek je lijepo dao svoje misljenje da nije bio penal i on odma ispada "balija".admin je napisao/la:molim vas da obustavite ubacivanje nacionalnih naboja sa svih strana u diskusije o sudijskim odlukama, penalima i utakmicama.
fudbal nema veze sa nacijama. isto tako se utakmice ne namještaju ni "balijama" ni "ustašama" (ne želim ovim iskazati bilo kakvo mišljenje o utakmici o kojoj se priča, obzirom da je nisam gledao), već uvijek i samo onima koji to plate, a svaka para je jednako draga, u to sam siguran.
svi koji budu ovu diskusiju nastavili voditi u pravcu dizanja nacionalnih tenzija, a ne unutar realnih parametara (znači: da li se utakmice u PLBiH štimaju ili ne? ili ako neko želi: da li mediji navijaju za/protiv nekih klubova umjesto za fer i korektnu igru), biće trajno uklonjeni sa foruma. ima dovoljno foruma gdje je nacionalistička mržnja i više nego poželjna. ovo nije jedan od tih.
danas se desilo zrinjskom i budućnosti, sutra će nekom drugom klubu. tema je vrlo zanimljiva i aktuelna, ali su nam bilo kakvi nacionalni prefiski sasvim suvišni i kontraproduktivni... rekao bih čak da služe da nas odvedu u drugom pravcu i zavade, da zaboravimo o čemu se zaista priča.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
kako vas više nije stid?
podijelili mišljenja o penalu po bogu kojeg poštujete i sad se svađate ko afrička plemena. jedni za, drugi protiv, a treći likuju... za 15 dana, nova situacija, ista akcija, a uloge zarotirane. kako vam više nije dosta? hoće li iko malo mozak uključiti?
uh, 3 godine čitam vaše gluposti i gluposti onih koji vas potpiruju... nikad pameti da se dođe.
za ovaj posao bi trebao psiholog, a ne admin.
podijelili mišljenja o penalu po bogu kojeg poštujete i sad se svađate ko afrička plemena. jedni za, drugi protiv, a treći likuju... za 15 dana, nova situacija, ista akcija, a uloge zarotirane. kako vam više nije dosta? hoće li iko malo mozak uključiti?
uh, 3 godine čitam vaše gluposti i gluposti onih koji vas potpiruju... nikad pameti da se dođe.
Psiholog,al da za sve bude ravnopravno,po jednog psihologa iz Mostara,Banja Luke i Sarajeva!admin je napisao/la:kako vas više nije stid?
Ma problem je sto se sve svodi na "nacionalizam" i ponizavanje jedni drugih,ok je rivalstvo i sl . stvari ali zalosno je to da se neki klubovi samo zato sto su iz Hercegovine nazivaj "ustaski" i " fasisticki",zalosno je sto jos neki zive u Jugoslaviji i to trenutno se po razmisljanju nalaze u 70 im godinama proslog vijeka,takodjer sve se svodi tko ce koga bolje i jace poniziti i kao sto ti kazes samo se ceka klub koji ce prije biti na tapeti.
Zeljo zbog penala,Zrinjski zbog penala,Siroki zbog idota na tribini sa svastikom,Sarajevo zbog nemirnih Hordi,Borac zbog izrazenog "srbstva" ,tako da se sve ovo vrti u krug!
Dobro vi ovo sve i kontorlirate,trebao bi jedan covjek samo za "prijavljivanje" postova a drugi za citanje i brisanje i to 24h,ili naci 6 ljudi po 8 h radno vrijeme!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
Za kolegu iz širokog koji ovdje ima očigledno neizlječiv kompleks od veleža, pa samo spominje gradačac, popusti veleža. Nije on ovdje tema (imaš li dokaze da je dogovorena utakmica u gradačcu). A da ga upitam da li se sjeća kako su i oni dobili 3 boda za zelenim stolom upravo protiv budućnosti, uh sječam se tog skandala, a i te je sezone budućnost ispala upravo zbog oduzimanja 3 boda za zelenim stolom.

Molimo sve Velezovce da napuste temu jedinog mostarskog dvostrukog prvaka!
Bht nije uputio kompletan snimak napada na sudca tako da od utakmice Zrinjski Borac vjerovatno nece biti nista,osima ako se Vidacak ne ohladi!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Kad će se saznati jel bio penal ili nije? Ima li igdje video kakav?
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
-
Ha_bidne_biće
- Kontakt:
proslava titule 2009 g. najbolji najjači samo dominantno

Chelsea_CBH je napisao/la:Kad će se saznati jel bio penal ili nije? Ima li igdje video kakav?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- neutralan__
- Kontakt:
Nismo mi te sezone ispali.AlemC85 je napisao/la:Za kolegu iz širokog koji ovdje ima očigledno neizlječiv kompleks od veleža, pa samo spominje gradačac, popusti veleža. Nije on ovdje tema (imaš li dokaze da je dogovorena utakmica u gradačcu). A da ga upitam da li se sjeća kako su i oni dobili 3 boda za zelenim stolom upravo protiv budućnosti, uh sječam se tog skandala, a i te je sezone budućnost ispala upravo zbog oduzimanja 3 boda za zelenim stolom.
-
Ha_bidne_biće
- Kontakt:
Osvajanje kupa 07/08 samo dominantno

- neutralan__
- Kontakt:
E jbg ima neko je postavio na ovoj temi,a ima i na temi Buducnosti.Ali evo ti snimak.mma_hz je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Kad će se saznati jel bio penal ili nije? Ima li igdje video kakav?![]()
ti se zajebas ili???
[youtube][/youtube]
U izvinjavam se duboko, iskreno ovo se desilo 2004/05. kada su vam oduzeta 3 boda a još mnoge ekipe nisu bile osposobile teren, pa eto vi opet bili žrtva.
- molotovljev
Na osnovu avatara donosis zakljucak o karakteru covjeka?!Povrsno i nepromisljeno!komrad je napisao/la:Pusti bolan covjeka,vidis da mu je do nasilja i provokacija!Sam avatar mu je nasilnicki a Hsk Zrinjski mu je kompleks,takvi su mi najdrazi!
Za siru javnost:
Protivim se bilo kojem obliku nasilja i podsticanja na mrznju.
A to da imam kompleks..Ja sam navijac FK Sarajevo,mi ne posjedujemo to..samo rajvosa.
Razumijes???
Zivio ti nama!
F.K.SARAJEVO
molotovljev je napisao/la:Na osnovu avatara donosis zakljucak o karakteru covjeka?!Povrsno i nepromisljeno!komrad je napisao/la:Pusti bolan covjeka,vidis da mu je do nasilja i provokacija!Sam avatar mu je nasilnicki a Hsk Zrinjski mu je kompleks,takvi su mi najdrazi!
Za siru javnost:
A to da imam kompleks..Ja sam navijac FK Sarajevo,mi ne posjedujemo to..samo rajvosa.
Razumijes???
Zivio ti nama!
molotovljev je napisao/la:Na osnovu avatara donosis zakljucak o karakteru covjeka?!Povrsno i nepromisljeno!komrad je napisao/la:Pusti bolan covjeka,vidis da mu je do nasilja i provokacija!Sam avatar mu je nasilnicki a Hsk Zrinjski mu je kompleks,takvi su mi najdrazi!
Za siru javnost:
Razumijes???
Zivio ti nama!
hahahaaha cuj mi namjestamo,imas li dokaze za to levatu jedan,ajde postavi ih ovdjeUPS je napisao/la:Pa i vi u Orasju udarili na Ilju jedinog veceg lopova od vas. Da je pravde u savezu, vi bi ste davno bili kaznjeni, ne zbog tih nacionalnih sranja na koja se vjesto pozivate, nego zbog namjestanja utakmica, kupovanja sudija u cemu ste zaista u samom vrhu BiH, sto jest, jest. I onda se bunite kad vam se dogodi Orasje!? Naravno da ce se dogoditi, samo polako, bice jos OrasjaRosas7 je napisao/la:kad je zrinjski bio pokraden u orasju,svi su sutili niko nista.........a zrinjskom su oduzeta dva boda,a ovi ubili suca gore, treba ih odmah izbacit ne u drugu nego u trecu ligu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
ako je ono penal, ja sam chuck norris...
zrinjevci, ako imate imalo postenja i ponosa, rekli biste odma da ono nije vidjeli penala, i da vam vec drugi put zaredom sudije silje da ostanete u ligi...
kad to cujem od zrinjevaca onda cu tek reci "svaka cast, napredujete"
zrinjevci, ako imate imalo postenja i ponosa, rekli biste odma da ono nije vidjeli penala, i da vam vec drugi put zaredom sudije silje da ostanete u ligi...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
ajde ti lagano s teme,.....ne silji nama nitko nista,po statistici najvise penala je zelji dosudjeno,pa ti gledaj kome sudije siljetm84 je napisao/la:ako je ono penal, ja sam chuck norris...![]()
zrinjevci, ako imate imalo postenja i ponosa, rekli biste odma da ono nije vidjeli penala, i da vam vec drugi put zaredom sudije silje da ostanete u ligi...![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
ma ne... ja sam vec prije 2004. godine rekao, zrinjski ne smije ni pod kojim uslovima ispasti iz ove lige... nesto kao athletic bilbao u spaniji... nije ni cudo sto vas sudije sad moraju vaditi... ali onako ofirno...Rosas7 je napisao/la:ajde ti lagano s teme,.....ne silji nama nitko nista,po statistici najvise penala je zelji dosudjeno,pa ti gledaj kome sudije siljetm84 je napisao/la:ako je ono penal, ja sam chuck norris...![]()
zrinjevci, ako imate imalo postenja i ponosa, rekli biste odma da ono nije vidjeli penala, i da vam vec drugi put zaredom sudije silje da ostanete u ligi...![]()
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
vidi strumfica sto se napalio, ihhh vama je najvise penala u ligi dosudjeno.....tm84 je napisao/la:ma ne... ja sam vec prije 2004. godine rekao, zrinjski ne smije ni pod kojim uslovima ispasti iz ove lige... nesto kao athletic bilbao u spaniji... nije ni cudo sto vas sudije sad moraju vaditi... ali onako ofirno...Rosas7 je napisao/la:ajde ti lagano s teme,.....ne silji nama nitko nista,po statistici najvise penala je zelji dosudjeno,pa ti gledaj kome sudije siljetm84 je napisao/la:ako je ono penal, ja sam chuck norris...![]()
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905
HŠKZ 1905
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.